holim si anal le niesom gay

uz 2 roky si kazdy mesiac oholim anal robi to este niekto
Holím a pravideľne, je to hygienické a ideálne pre vzájomné lízanie s manželkou
dnes je to normal,, holit si treba cele telo jako zeny nozky ci picku komletnu ,,jde o tvuj pocit jak to mas rad co si myslej druzi muze ti to byt jedno
ja si treba dole holim vsecko radu let .
a od 18cti let nenosim trencle ale slipy ci tet thongy a nemyslim si o sobe ze jsem gay i kdyz mam rad analni sex bez ktereho bych nepoznal take silene orgazmy ,
k milovani predvsim uprednostnuji zeny
zena se neda nahradit fistinglover
Taky se priklanim k nazoru,ze neznamena,ze si holim anal,tak jsem gay.Kdyz sem zacal chodit s pritelkyni nebyl sem oholenej nikde,pak jsem se kdysy oholil a vzalto i na analu,proste komplet a od te doby kdykoliv delame 69 kdyz ja jsem nahore,tak pritelkyne hned po pytliku lize i anal a to je teprve slast!
normální hnusní debilové lízat si vzájemně konečník
holím a nemám s tým žiadny problém...a nie som ani bi...super pocit...a oveľa lepšia lízačka prdelky pre oboch...
Potrebujem si aj ja oholit anal len neviem ako ked do zadku si akosi nevidim ,poradi mi niekto?
Taky nejsem gay a holim si i zadek uz asi 3 roky a ze zacatku jsem to delal u zrcadla, ale pak jsem zjistil, ze to jde uplne v pohode i poslepu. Proste pri sprchovani se oholim kolem ptaka i zadek a zabere to jen chvili a staci prejet treba rukou a poznas kde to je potreba jeste oholit, zrcadlo na to ani nepotrebujes.
já taky,pravidelně jak si holím péro,tak to vezmu vše....
Přesně jako já, při holení vpředu to vezmu i vzadu...Viz moje galerky v profilu.
já to praktikuji taky - občas