Nevěra byla. Je. A bude. Každý se s tím musí vyrovnat po svém.
Ale ta žena přece šuká s chlapem, takže je veliká pravděpodobnost že to budou oni.
Má žena mi při jedné výměně názorů řekla ubylo mě?...neubylo, tak co"...jinak vše fungovalo jak má být, tak jsem se dál o nevěře či věrnosti nezajímal. Jsou důležitější věci, než když si žena (muž) zašuká jinde, a nedává to okatě najevo...Měl¨(a) by si dávat pozor na zdraví!!!
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Těžká odpověď pokud není víc informací. Jsou vztahy (i já jsem si tim prošel), kdy se z obou stran očekává absolutní puritánství obou partnérů a špatně už je i to, že se jeden špatně podívá na někoho jiného. Projevem je zvýšená žárlivost, hlídání se vzájemně a pocit: Co když ten druhý si beze mě užívá jinde, ikdyž to zdaleka není pravda. No většinou to končí tím, že si neužívá ani jeden a oab jsou na ocet. Je to sobecké, protože pokud ani neznáte představy a tužby Vašeho protějšku, uplně jednoduše se zamykáte do svěrací kazajky, která pudy partnera po čase úplně zničí a ty se začnou transformovat do nějakých deviací. Tohle jsou dle mého uzurpátorské vztahy. U mě tohle platilo do doby, než jsme měli děti a hodně jsem stál o to, abych si vychoval své potomky a ne nějaké kukačky. Postupem času jsem pochopil, že život je krásný, ale může být i krásnější když sdílíme společné prožitky nejen v nejužším kruhu partnerů, ale třeba se společnými známými, kterým už děcka odrůstají a partneři vzájemně zkoumají, zdali jejich hedonismus nelze ještě rozšířit o společné prožitky tužeb a představ partnera. Většinou je to nastavené tak, že protějšek touží potom partnera uspokojit, ale pokud nezná jeho libůstky, zvrátí se to v rutinu, která po čase prostě vyhoří. V tu chvíli se do průseru dostávají oba partnerří a je čas říct pápá a zakotvit jinde. No a nebo do toho začnete trochu investovat a začnete otevírat Pandořinu skřínku v podobě sebepoznávání, expermentování a zjištování, jakou libůstku v sobě partner potlačoval a která vedla k tomu, že někde třeba i zahnul, co bylo to, že prostě zkusil něco jiného. V momentě., kdy na ní příjdete, klidně se může stát, že Vás to rovněž začne přitahovat a uvolníte se sami, objevíte skutečné já, nebudou tam ty desetiletí budované stěny a najednou to bude úplně to samé, jako když jste potkali poprvé a mohli jste příběh v hlavě partnera stavět, jak jste chtěli s tím, že teď už znáte i jeho představy.
Jednoznačně musím říct, že mít vztah bez vědomí partnera je podvod, se vším všudy. V momentě, kdy si základní věci vyjasníte sami a i s partnerem a oba to vnímáte jako možnost dál být s partnerem se kterým jinak vycházíte ok, tak to může vztah i rozvinout a posunout na novou úroveň. Na úroveň kterou jste před tím absolutně ani v těch nejbůjnějších snech nemohli spatřit. Já jsem zjistil, po 20 letech, že manželku rovněž přitahuje, když má kolem sebe lidi, kteří jsou uvolnění a nejsou upjatí, protože si touto cestou rovněž prošli, nebo na ní přišli na první dobrou a vyřešila se celá řada problémů, které se díky psychice přesouvaly i do běžného života. Občas je nutné stěny v naší hlavě bourat a koukat se na to jinou optikou.
Promluvte si, zjisti co a jak a možná zjistíš, že máš doma nynfomanku o kterés to třeba 10 let nevěděl, protože se ti to bála říct.
Jednoznačně musím říct, že mít vztah bez vědomí partnera je podvod, se vším všudy. V momentě, kdy si základní věci vyjasníte sami a i s partnerem a oba to vnímáte jako možnost dál být s partnerem se kterým jinak vycházíte ok, tak to může vztah i rozvinout a posunout na novou úroveň. Na úroveň kterou jste před tím absolutně ani v těch nejbůjnějších snech nemohli spatřit. Já jsem zjistil, po 20 letech, že manželku rovněž přitahuje, když má kolem sebe lidi, kteří jsou uvolnění a nejsou upjatí, protože si touto cestou rovněž prošli, nebo na ní přišli na první dobrou a vyřešila se celá řada problémů, které se díky psychice přesouvaly i do běžného života. Občas je nutné stěny v naší hlavě bourat a koukat se na to jinou optikou.
Promluvte si, zjisti co a jak a možná zjistíš, že máš doma nynfomanku o kterés to třeba 10 let nevěděl, protože se ti to bála říct.
Na to neexistuje jednoducha odpoved. Zalezi na tom, jestli jsou ve vztahu deti a jak stare, jestli jsou tam nejake dalsi zavazky, jak se k cele veci stavi ta zena, jestli to byl jednorazovy omyl nebo dlouhodoba zalezitost...taky zalezi na tom, jestli ted podvadeny je pripadne schopny se pres to prenest a pripadne na tom vztahu dal pracovat, protoze kazdy clovek ti ma vnitrne nastavene jinak...vstupuje do toho mnoho faktoru.

Nevěrná žena
Odpustit nebo ne