Panský anální sex

Vzrušuje to ženu když picha muže?

Napište jak to vidíte je to vzrušující nebo ne?
Mojí ženu to baví. A mě taky 😁
závidím. Taky bych chtěl, aby mně přítelkyně ošukala... Pořádně....
Muži mě vůbec nepřitahují, avšak mě láká být se ženou, která má připínák. Problém je ale na to nějakou najít *3*
Jop pecka, i když momentálně s partnerkou je to pouze o ruční práci tak paráda
Ja to od ženy připinákem nikdy nezažil, jednou jsem to v minulosti zažil od chlapa a bylo to něco úžasného, když se do mě udělal udělal jsem se taky.
Mám stejnou zkušenost a tak si to občas nechám udělat od kamaráda
Jo, asi bych si to někdy taky nechal udělat od chlapa, ale to by mi musel jen ošukat zadek a žádné "intimnosti". nějak si nedokážu představit, že by mně chlap líbal, hladil , nebo by mi šahal na péro. Ideálně nějaká zeď s dírou pro můj zadek a chlap za zdí s nemožností na mně jakkoliv šáhnout... Jen moje díra a jeho pořádné péro....
Mam sousedy a pani miluje kdyz muze pichat sveho muze pripinakem. Me se silene libi kdyz mi nekdo lize a cuca anal.
Ta moje když mi to dělá připínákem, nebo robertkem, teče šíleným způsobem a jenom z toho pohledu má silné orgasmy. A mbě to dělá na orostatu tské moc dibře.
S mužem jsem to nikdy nezažil, ale jednou s umělým penisem ve sprše jsem to zkoušel a k mému velkému údivu to bylo dobrý a po chvilce dráždění jsem se dokonce udělal.. bohužel nikdy potom jsem k tomu neměl čas vrátit. Snad to jednou zase vyjde. A jak píšou ostatní, záleží na tobě co tě vzrušuje..
Jsou ženy, kterým se to líbí a které to vzrušuje. Buď chlapa vojet jako děvku nebo koukat a dráždit se, když se třeba dva chlapi kouří. A jsou jistě ženy, kterým se to nelíbí. Znám ženu, které se to nelíbí a toužím najít ženu, kterou to vzrušuje. Je to jak se vším...
Komu záleží na názoru ostatních?! Vždyť je to každého věc, co se komu líbí a hlavně si každý může se svým tělem dělat co se mu zlíbí, a co má v sexu rád! Nebo ne?! Já osobně anální sex miluji, ale to rozhodně neznamená, že musím být gay! Kdo análek zkusil, a zažil to příjemně, jak by se zažít mělo, tak ví...! Kdo ne, ať nekomentuje stupidními komentáři!
I mě anální styk chutná a jak píšeš, kdo nezažil, ať neodsuzuje.
kdo vám to tu odsuzuje, každý si může napsat svůj názor
Hezké ráno krásná beruško 😇😇😇, jak jsme se dnes vyspinkali
Moji kamaradce světové taky libilo a dělala i jiná kouzla. I dva prsty zasunula
Je to krása, kdyz ti ženská projíždí zadek a k tomu ti ho kouří!!
Jedna ženská to nezvládne najednou.
Jo, nás baví. Dráždění přes P bod je fajn;)
Tak to je dobrý takový sex ve 4 každý s každým? Já si myslím ze to ženu vzrusuje vidět jak pichat chlapa do zadku mne se taky líbí když se mazli dvě ženský tak co je na tom když se dráždí dva chlapy pokud tedy nevyhledaváji jen samy sebe. Ale 4 a každý s každým to bych bral
Questo post è stato eliminato dall'utente.
A když to po mne chce? Tak asi jo.
Ne není to vězeň je to kamarádka a v base nebyla ona chce pichat mne roertkem
Názor mam ale zajímá mne to jako názor jiných blby je ze budou diskutovat asi jen chlapi
Já to zkusil a nic moc ale už to je jedno už spolu nejsme. Ale ji se to libilo
Jak to myslíš rychly ono to chvilku trvalo