Kolik a zatka je jedno a to same to zas někdo vymyšli stupidni nazvy. Kolik muže mit take šperk sam jich mam několik, zatka muže byt stejně jako kolik ze stejneho materialu, mam jak silikonove zatky tak i kovove. Rozdil je jen v praktičnosti či jak to napsat kovovy kolik tedy dle tebe zatka nemusi byt přijemna zaležitost při sexu, protože je pevny, kdežto silikonove koliky se poddaji snaz a navic maji i větši pruměr než kovove ty maji tak maximalně 3-4 cm v pruměru, silikonove jsou i 6cm a viděl jsem v sexshopu i 9cm pruměr jo a take silikonove tvoje zatky maji možnost vsunuti maleho vibračniho motorku ktery se skrije pod šperkem.
Jo zapoměl jsem napsat to že kolik nebo zatka stejně to je pořad Anal-plug
Tak je tam rozdil v tom, že citiš ten plug když souložiš v klasicke poloze jen si jeji/ho nohy daš na ramena tak citiš přes stěnu analu ten plug, ale myslim si že každa žena nebo muž to bude mit jine myslim tim ty pocity. Zkus a uvidiš ty sam s partnerkou/partnerem musiš zjistit co je dobre a co ne.
tak určitě to bude vnimat, protože bude tě citit v sobě daleko intenzivněji, bude tě prostě plna, teda pokud neni jeji vagina moc volna (nemyslim teď nic negativniho) jinak je to dobra kombinace pro pary kde on neni zas tak dobře obdařen od přirody.

analni kolik a sex
ma to smysl?
někde jsem četl, že když má žena anální kolík je vaginální sex lepší. Je těsnější uvnitř atd. Co je na tom pravdy?
Pokud je to pravda, je rozdíl mezi kolíkem a "zátkou" se šperkem?