Questo post è stato eliminato dall'utente.
Partnerka si to dělá každý den, někdy 3x. Ale ne ze by byla tak nadrzena ale prý jen tak z nudy. Máme velice silné masazni hlavice a s tou to má do minutky hotové. Jinak já si ho teda denně nehonim, ráno není čas a večer síla
Onanuji sám, ale i s manželkou. Sex jako takový je fajn, ale společná onanie občas dokáže překonat všechny představy o klasickém sexu. Hodně mě vzrušuje, když mi ho pevně chytne do ruky a dráždí se tak, jak sama chce. Po orgasmu přijdu na řadu i já. Je to podobné. Stále ho pevně drží a povolí mi vniknout jen kousek. V podstatě ji ojedu ruku, do které nabírá vlastní šťávu.
Miluji sex, ale sama si to dělám opravdu jen zřídka. Mám stálého partnera, mám to prakticky denně a potřeba si to dělat sama když ve dvou je to lepší, už prostě není. A tvrzení že chlap si to dělá tak jak píšeš, je taky trochu mimo. Pokud je to chlap co nemá babu, tak ano, ale jinak opravdu ne...
Mladá paní zřejmě vidíte svého přítele jako naprosto ideálního, ale je to pořád jenom chlap . . . dělá si to určitě taky :-)
Ahoj, já si to dělám dost často. Partnerku mám, sexu mám doma dost, ale i tak si s ním prostě rád hraju
Ženy na honěni nemaji čas
po probuzeni musi udělat snidani a svačinu dětem a svemu muži, ktery misto toho aby ji pomohl si honi čuraka ve sprše

Ženská masturbace každý den
děláte se denně?
Muži si honí téměř všichni, každý den a někdy i několikrát.
Po probuzení, ve sprše ráno, ve sprše večer.
Jak to mají ale ženy?