Som panic a bojim sa to zmenit

Som strasne nesmely a vzdy ked pride k otazke sexu s partnerkou, tak sa z toho vyklznem, lebo sa bojim ako to dopadne, ci nezlyham, ci sa jej to bude pacit. Poradte mi nieco, ako sa osmelit, ako zabezpecit aby to dopadlo tak ako ma.
ono je to tak.. ze sa hanbis hanbis hanbis... ale uz ked sa s babou zacnes bozkavat, riadne ju prstovat telo na telo.. musis vypnes mozog.. stanes sa neovladatelny najradsej by si ju zozral celu..a potom uz uz su zabrany davno prec.. potom uz neexistuje problem zmenit cosi.. akurat dostat svoju mysel do toho stadia co som spominal.. ked uz si s tou zenou v kontakte, ked sa z teba stane nadrzana zver- potom to ide ver mi!
chod na to postupne, skus si trebars honit s nejakym nadrzanym chalanom a ak sa dokazes pri tom spravit, skus babu. pekne jej vyliz picku, dokaze to riadne vzrusit a potom si nechaj vyfajcit
Je mi 22 a taky jsem ještě panic. Docela rád bych to změnil, ale nemám ským :(
chlapci nebojet nejste v tom sami,i já v skoro 34 letech jsem ještě neměl sex.....,jsou to muka....
sorry na to nemám žaludek,i když vím z vlastní zkušenosti že baby tam jsou fakt hezký... ,občas....
len ide o to, ze uz som mal zopar prilezitosti to zmenit, ale proste som spanikaril. fakt neviem co mam robit
Inac ta nechapem v com mas problem , nepanikar a normalne jej to vraz do nadrzanej picky a vystriekaj sa ...neber ohlad na nu je to tvoj sex a kasli na vsetkych a casom to samo pride ako privadzat zensku do sexi osialu ale to uz budes skuseni skokan...
škoda že si tady nepostěžuje taky některé 20ti leté děvče že je ještě pana