Questo post è stato eliminato dall'utente.
Dorazite dnes nekdo na Darko? Snad uz slunce bude hrat ;)
Bude zitra dopoledne na Darku nekdo odtud?
Nekdo ted aktualne na Darku?
Jestli tady je pan ktery byl dnes na Darku, vysoky, sediva bradka a lezel vedle potetovaneho muze, tak ti chci jen rict, ze mas uzasny pero! Nemohl sem odtrhnout oci
Kdyz uz chces do nekoho rejpat a oslovujes ho, tak alespon spravne opis jeho nick. To bys mohl zvladnout i s tvym IQ rovnajici se dnesni aktualni teplote. Verim ti! Das to!
Zpet k veci- to, ze pises, ze si jezdim natahovat nudlicku k CD a v naslednem odstavci pises, ze se na zadnou smluvenou schuzku nedostavim je pri nejmensim na povazenou.
To, ze jsi zapskly homofob, ktery si potaji doma honi na WC tady uz vsichni dobre vime, ale, ze jsi az takovy kokot, ze protirecis i sam sobe je teda novinka. No ikdyz…
Vis co ty Jirkoparku? Bez si ho dnes znovu, uz po ctvrte vyhonit, zacinas byt zas dost nudnej. Cus
Zpet k veci- to, ze pises, ze si jezdim natahovat nudlicku k CD a v naslednem odstavci pises, ze se na zadnou smluvenou schuzku nedostavim je pri nejmensim na povazenou.
To, ze jsi zapskly homofob, ktery si potaji doma honi na WC tady uz vsichni dobre vime, ale, ze jsi az takovy kokot, ze protirecis i sam sobe je teda novinka. No ikdyz…
Vis co ty Jirkoparku? Bez si ho dnes znovu, uz po ctvrte vyhonit, zacinas byt zas dost nudnej. Cus
Bude tam zitra odpoledne nekdo odtud?
Dnes už to na koupání nevypadá:-) Ale z té pláže jsou moc pěkné západy slunce, beru foták a budu to fotit. Tak kdyby někdo chtěl vyfotit tak dorazte:-)
Neni tady pan ktery byl dnes na Darku a smiroval me pri masturbaci?
Vypada to, ze dnes bude dopoledne hezky. Sice zadne koupacky, ale lehnout na deku a nasat slunecni paprsky by nebylo spatne. Nebude tam nekdo z amateru? Mam chut tam jit a zakoncit letosni sezonu prijemnou honkou na slunci v ustrani
Nikdy by me ani nenapadlo honit kdyby tam byli lide. Bylo to myslene tak, ze pokud se tu najde nekdo se stejnym umyslem, tak se tam potkame a zajdeme nekam dal od plaze abychom nikoho nerusili
Te o víkendu se chystám na Dářko. Bude to asi jedna z posledních příležitostí:-)
Dnes to vypadá asi na poslední letošní koupačku:-)
Třeba zahřeje nějaký pohled na pěknou samičku:-)
Dnes je to tu super a voda mi nepřijde studená:-)
Ahoj. Otazka pro toho kdo chodi pravidelne: Byva v patek hodne lidi?
Letos jsem tam byl jen 2x a vzdy mimo "vikend" a byl tam klidek.
Dnes se mnou ale jde i ma zena a ma obavy aby to na ni nebylo na poprve moc :)))
Letos jsem tam byl jen 2x a vzdy mimo "vikend" a byl tam klidek.
Dnes se mnou ale jde i ma zena a ma obavy aby to na ni nebylo na poprve moc :)))
Ahoj, byli jsme tam s manželkou ve středu odpoledne. Super počasí, teplá voda. Několik párů a jedni i s dětmi. Pohodová atmosféra a i cesta lesem byla úplně v pohodě. V pozdějším odpoledním čase si to tam jeden pár rozdával a paní krásně vzdychala a to jen dokreslovalo tu krásnou atmosféru celého místa. Manželka sice tvrdila, že to s ní nic nedělá, ale bradavky a mokrá pipinka říkali něco jiného
Můžeme návštěvu jen doporučit…
Včera jsem si to tam moc neužil:-)
(edited)
Diky. Dnes jsme byli a tolik lidi jsme opravdu necekali :)) k zadnym hratkam nedoslo (prislo nam to nevhodne vuci ostatnim) ac jsme byli na "vedlejsi" plazi tak i tam bylo lidi dost. Ale cestou k autu jsme si to vynahradili a poradne si uzili v lese.. az v aktu nam doslo ze je na nas videt z cesty..snad jsme nikoho nepohorsili :)))
Já tam byl až po 18 hodině a bylo tam už docela volno 😀
Dnes to bylo na Dárků zase super😉 Tak zase ve středu, budu rád když se někdo přidá😉
Teď jsem se vrátil😉 Bylo to tam dnes opět super. Zase asi ve středu.
Jestli bude v neděli počasí tak tam vyrazím také.Tak se tam třeba potkáme. Nebojte rušit vás nebudu😉
Ono nejde ani tak o to jestli je pátek nebo sobota, ale spíše jaké je počasí:-) Dnes tipuju že tam bude dost lidí. Ale zatím jsem neměl nikdy problém tam nějaké místo najít:-)
Škoda že na Dářko chodí převážně jen chlapy:-) Bylo by pěkné kdyby se našla i nějaká "odvážná" žena co by se přisla jen tak vykoupat bez plavek:-)

Tak teď jseš z blbce tady 

Dnes někdo navečer na Dářku 😊?
Ahoj muzeme so domluvit zitra tam budu
ahoooj, v sobotu nebo neděli se s přítelkyní chystáme na Dářko, nechystáte se také? Máme to celkem daleko, tak abychom tam zažili alespon nějaké vzrušení :-)) díky
Zítra už bude zřejmě nic moc počasí
Ahoj,vím nesplňuji vaše požadavky,chtěl bych se jen zeptat.Jak to vypadá na Dářku,v úterý se tam chystám na výlet. Teda jestli tam chodíte pravidelně :-) Děkuji za odpověď
Jak píšete. Voda opravdu super a zatím celkem klídek.
jestli to bylo na hlavni pisecne nuda plazi a meli kola, tak nebyli mistni (pan se mne ptal na cestu) a pustili se do toho zrejme hned po mem odchodu… Moje skoda, ale aspon jsem nezmokl ;)
Pani mela moc pekna prsa a vesely kukuc :)
Pani mela moc pekna prsa a vesely kukuc :)
Ahoj všem, chceme se zeptat jak to vypadá na Dářku. Bývá tam teď hodně plno, nebo se dají najít volná místa za hlavní pláží s trochou soukromí. Minulý rok byl k pláži hroznej přístup přes les, je to lepší nebo se musíme zase přebrodit přes bahno? Díky za info
zkuste nudapláž na Křetínce, občas tam také jezdíme
pres bahno nemusite, je ho minimum, cesta je opet lesem, trochu rosti a drevena stepka po kaceni… ale v pohode se to da i v zabkach. Co se tyka soukromi, je to horsi, protoze krome hlavni travnato-piscite plaze jsou uz jen 3-4 mista tak pro jednu dvojici - vody je vice, tak je toho pomerne dost zatopeno napriklad oproti stavu pred dvema lety
Ahoj, tak dejte když tak vědět jak to tam vypadá :-)
Tak dnes a zitra to rozhodne jde, pisek, suchy, trava mene...
Ahoj, nevite nekdo, jak to letos z jara vypada na Darku? Hodne/malo vody, zatopene/nezatopene placky atd.?
Odpovim si sam, neb tu prave jsem :) Hlavni plaz v pohode, par malych pisecnych doprava uz mene. Peklo je se sem skrz les dostat, pze od te tezke techniky jsou vsude hluboke a siroke brazdy plne vody a bahna.
Ahoj, rádi by jsme zítra odpoledne vyrazili na Dářko, ale když jsme tam byli naposledy bylo tam moc vody a malý plácky byly zaplavený. Nebylo skoro kde ležet. Jak to tam vypadá teď? Dá se lehnout do písku za hlavní pláž, nebo je to pořád všechno pod vodou?
byli jsme dnes cca ve 16:00 narvano i na parkovani. vetsina textil s detma rovnou od nuda plaze. Sli jsme daleko az za polnacku. tam si nasli placek mezi textil rodinou a rybarem. okolo seste se vylidnilo a mohli jsme se venovat sobe (super!). Plaze a cesty podmaceny, voda kalna a kdyz vylezete tak mate takovej sliz nebo slem. po pisacich v jiznich cechach jsme zklamani.
Zrovna tam jedu. Co vim z poslednich dnu, voda ujde, par mist na lezeni se najde. Akorat ti komari, hlavne vecer...
Napiš taky jaký máš rozměry, když ses ochablej... páč jinak tě tam asi nepoznám. Nebo snad ti bude furt stát?!
to je škoda,my tam budeme samy, chtěli jsme s někým něco podniknout
Tak jste mne donutili se taky vyjádřit, manžel to bere naprosto prirozene ze Máme děti všude sebou, prostě nemáme jinou možnost, chápu obě dvě strany kousek od nás je rodina a o nich víme cele dařko maminka permanentne křičí a děti také na druhou stranu o nás tu nikdo neví, děti nervou a plne se jimi věnujeme a i starší chlapi nám rikali ze už dlouho neviděli hodnější děti....tze za mne nelze vše házet do jednoho pytle, ps děti Máme male zadne puberťáky, tak šup do mě ; )
Ano proto nechodíme na hlavni plaz ale kousek bokem, každý má možnost si vybrat zda tam s námi bude či ne ; ) a když tam někdo je před námi tak se ptáme zda s prckem můžeme, myslím že roční to zase az tak nevnímá než třeba školou povinne. ...tímto to za nás uzaviram myslím že je zbytecne se kvůli tomu dohadovat každý kdo je ohleduplný ať si dela co chce Hezký zbytek dne

Velké Dářko,
nudapláž