Ja jsem taky nudista a naturista. Nechodím si tam honit za hezkou ženskou se podivam to zas jo! Ale když vedle vás slyším, chlaoa jaj říká druhýmu škoda, ze nepřišel pražak ten dá každýmu, apod. není mi to zkrátka příjemný.A lidi nehrajte si na svatoušky co tady ve forech čtu spousta lidi šuká i v přírodě i konkrétně i Růženině lomu! Přijde mi že s chlapů chodí na nudu hlavně bukvice a bi. Teplouši mi až tak nevadí, když nebudou osahavat hlavně mi ho strkat do zadku. Co mi vadi jsou pokrytci!
A proč by tě měl teplouš osahavat? tohle pravy Gayove neděleji, pokud nejsou na sto % jisti že to chceš, tohle dělaji pomateni tajni sexualně nevyrovnaní jedinci. Chodim na smišene nuda a viděl jsem kolem sebe spoustu gay paru a nikdy jsem neslyšel že by se bavili veřejně o nějakych sexualnich aktivitach. To snad muže byt aktualni fakt jen v ČR takove crap trendy
Tak si udělej vylet někam do DE na nudaplaže a uvidiš že se o tebe nikdo nebude zajimat je to prostě jen o lidech zřejmě to chce ještě čas než se to v česku lidi nauči chapat.
Doporučuji si udělat vylet
FKK Strand Warnemünde je krasna plaž široka dobrych 120 metru dlouha cirka 5km, FKK Strand Timmendorf ostruvek Poel, na ostrově Rügen (česky Rujana) je asi nejlepši plaž Schaabe je to asi nejdelši FKK plaž v Baltskem moři, pak na jihovychodě je pěkna plaž FKK Strand Thiessow ma velmi jemny pisek dlouha cirka 5km
Doporučuji si udělat vylet
FKK Strand Warnemünde je krasna plaž široka dobrych 120 metru dlouha cirka 5km, FKK Strand Timmendorf ostruvek Poel, na ostrově Rügen (česky Rujana) je asi nejlepši plaž Schaabe je to asi nejdelši FKK plaž v Baltskem moři, pak na jihovychodě je pěkna plaž FKK Strand Thiessow ma velmi jemny pisek dlouha cirka 5km
Osobne rad se koupu nahej , ale priznam se vubec k tomu nepotrebuji nudaplaz. Vezmu padelboard zajedu si nekam od lidi tam se vykoupu jak mne pan buh stvoril a je to do dnes jsem jiny duvod navstevy nudaplaze nepochopil nez cumící na druhe lidi. Osobne kdyz bych sel na nudaplaz s kamoskou asi by to ve mne vyvolalo chut si zasukat , proc tedy i s kamoskou nevzit rovnou lodku, jet mimo lidi a rovnou se nekde bez lidi vykoupat a vydovadet se jak zakon kaze. Supr lokality lodi,plachetnici,padelboardem jsou jak na Brnenske prehrade, tak Dalesice maj miliardu zakouti, a mazec je Lipno kde jsem byl nedavno a tam jsou super top mista kam lidi nemaj sanci dojit.To stejne Letovicka prehrada atd. Presne pro to nechodim na oficialni nudaplaze hrozne moc tam chodi cumilu, klasika bych tam zakazal vstup samotnym muzum :) omlouvam se vam chlapi. Ted pojedu do HR ale jedine na plachetnici a pryc od lidi
Takze uz jste zacali klabosit mimo tema. Tak je ta plaz nejak rozdelena nebo ne?
To je nějaky česky boom špiclovat masturbovat na nuda plaži ? u nas jsou nuda plaže o nudismu a naturismu a je jedno jestli vedle mě leži gay a vedle něho manželsk par, nikdo se tam netaha za šulina a neočumuje druhe.

Rozdělení Brněnských nudapláží
Rozdělení Brněnských nudapláží míst na sex v