Jak v hospode na mytince... chodili tam lidi... tak udelali zbytecne otravne prihlaseni aby tam nelezl nikdo...
Zmeny ano, ale tahle je rozhodne k horsimu
Zmeny ano, ale tahle je rozhodne k horsimu
Questo post è stato eliminato dall'utente.
A proč si neupravite adresu jako vstupni stranku na Amateri.com na adresu
amateri.com/cs/lide/login-required
Pak jen kliknutim se přihlasite a nemusite klikat na přihlašeni co je na levem panelu uplně jednoduše viz video https://hecky-photo.net/video/amici.mp4
nadavanim nic nevyřešite musite taky někdy myslet
amateri.com/cs/lide/login-required
Pak jen kliknutim se přihlasite a nemusite klikat na přihlašeni co je na levem panelu uplně jednoduše viz video https://hecky-photo.net/video/amici.mp4
nadavanim nic nevyřešite musite taky někdy myslet
Ten chudák N3PI nikdy nepochopí,že když se někomu něco nelíbí,tak to dá najevo.Ani by mě nepřekvapilo,že za komoušů donášel,bonzoval,udával jen aby se zalíbil a dostal pochvalu.Teď se nedokáže vyrovnat že je svoboda projevu a tak to zkouší zas aspoň na amaterech lézt adminům do řitě,jen aby ho podrbali pod bradou
jinak je to vlastně ubožák o kterého nikdo nestojí

Za komunistu se spatne nezilo
V lete bylo vedro, v zime snezilo.
Z jara ledy taly, byly povodne.
To jste mile deti prisli o hodne
Svoboda projevu a taky i svoboda vyhrozovanim smazani profilu vid vocasaku?
semafory, motorky, autobusy, ale ti šmejdi se spamem a scamem se sem serou stále. Pane admim, jak vidno, změna přihlášení nepomohla proti těm šmejdům. jen se vám povedlo otrávit všechny slušné uživatele....
Za poslední hodinu jsem hlásil dva, takže mi je jasné, že to proti nim nezabralo..... Ve výsledku si ani nemohu přečíst, zda byli z chatu vyhozeni po nahlášení, protože záložka vyhození prostě taky není, že ji prý nepotřebujem....
Hele pane nejchytřejší, jistě tedy víš, že můžu mít nastaveno po zavření prohlížeče vše smazat. Žádný anonymní režim a obrázky mi tam skákat budou i tak. A psal jsem něco o chybě serveru? Já jen napsal že opatření proti spamu, scamu a bootům se míjí účinkem. Ale ty zajisté víš jak se těmto šmejdům bránit, tak šup, prozrad nám to, prozrad to adminovi, dělej ne! A nedělej z nás všech bebily
Tak ti dam radu pane otraveny :) prejdi kompletne na apple :) zadne obrazky te otravovat nebudou 
Miji se ucinkem za chvilku fungovani?
promin, ale timhle tvrzenim jsi totalni idiot
ja jsem tu provozoval pres 60 botek i jiz v dobe “novych” stranek a nepotreboval jsem pro ne re-log ;) takze kdyz hsou stale prihlaseni, tak proste jsou stale prihlaseni.
Resenim by bylo resetovat vsechny prihlasene uzivatele, aby kazdy prosel timto filtrem ;)
Ale to by tady zaclo prakat jeste vetsi mnostvi vocasaku a vygumovanych krav nez nyni
Miji se ucinkem za chvilku fungovani?
Resenim by bylo resetovat vsechny prihlasene uzivatele, aby kazdy prosel timto filtrem ;)
Ale to by tady zaclo prakat jeste vetsi mnostvi vocasaku a vygumovanych krav nez nyni
na jabko ti sere pes. No jo, takže koukám, že i tobě můžem všichni poděkovat za to, jak to tady vypadá. Jeden debilní člověk a udělá tady desítky falešných boot nicků. Víš co? Jdi do prdele, uděláš nejlíp. Ale to nejde co, ono to vydělává že. Tak víš co, najdi si normální práci. Jo aha, netáhlo. Tak víš co? Dej si facku 

Vůbec se s tím vymrdancem N3PI nebav,největší kokot,dělá tady chytráka a je to dement,podržtaška a patolízal adminů.Ten má věčně tlamu od hoven,jak je zalezlý v jejich prdelích
Souhlasím se všemi,co ten zpičený nový způsob odsuzují.To mohl zas vymyslet nějakej čurák.Asi z toho tepla

změna přihlášení
schované přihlašovcací okénko