Honeneni na nudaplazi.Vas nazo

Jak to vidite vy.

Questo post è stato eliminato dall'utente.
Podle mě je to kentus, na nuda se mužou dít různé věci. Vcelku bězné tu je hlazení, mazlení pusikování. Ale když k takovému páru příjde honič a začne tam onanovat, tak je to pro pár většinou dost nepřijemné.
Pripade ji tam hned pristane yogurt:-p
A neni to to stejne? Brano obrazne? *3*
*18* ale butno priznat, ze jak pujdem na nuda plaz, tak te tam nekde vojedu
Já bych tě poslala do háje, partner možná i jinam... :-)
Jaka bude reakce zeny , pripadne paru .. citace... z původního dotazu... opět odpovím, že já o toto zájem nemám … ani o honění přede mnou, natož o něco navíc...
Partner by se nepodíval. nebyl by zvědavý na cizího chlapa, na cizí péro... tečka, ty ano, on prostě ne, nemůžeš soudit ostatní chlapy podle sebe … že se to tobě líbí , nevadilo by ti, neznamená, že se to bude líbit ostatním mužským … a já taky nejsem zvědavá na cizího chlapa na nuda pláži.. aby se v mé přítomnosti ukájel, prostě mi to vadí. Je to prostě tak.
Ano máš pravdu když se chci dívat podívám se jinak mi je přece úplně jedno že za stromem si maník honí nic mi nedělá neobtěžuje tak co. Nemyslím že někdo někomu strká péro pod nos nebo na někoho cizího stříká, můj názor je že honiči jsou plachý nevyhledávají spory a když vidí že je to přes čáru tiše se vytratí. A je opravdu jen na tobě jestly ho pošleš do háje nebo někam jinam. Kolikrát manželky ani netuší co dělají jejich polovičky za jejich zády, a možná to jsou právě oni co tu moralizuji
Zminil bych jeste jeden pohled na vec. Ne na kazdy soulozici pas je pekny a vzrusujici pohled. Uvedomte si, ze ne kazdy je na vas zvedavy. Je rozdil mezi nadrzenym honicem, co doma uleha sam do postele a lidmi co maji pravidelny sex, pro vetsinu tech to takovy vzruso, jak si myslite neni. A tohleto vytvareni dojmu, ze nuda plaz je jen o smirovani, honeni a sukani pred ostatnima bude mit za nasledek, ze se to zmeni v domov duchodcu a nakonec postupne zaniknou.
Prijde mi, ze tu nekteri maji trosku posunute vnimani sveta.
Tak jako za hodne veci *3*
Treba mohu za to ze Franta ma mikropenis a slunecko sedesatidevititecne je tupa krava, nebo treba za to ze bude vecer prset, za tohle mohu ja.
Ale za toto? To na me nikdo nemuze hodit. Ani hradni pan a ani agent B*3*
Presne tak *3* chces taky loknout? Potreboval by jsi to *22*
Jak je možné že se tu za všech okolností musí vše překrucovat. Nikdo zde přece nepíše že se musí na nuda souložit a honit, jen to že se tam takové aktivity prostě dějí a musí se s tím prostě počítat. Popravdě řečeno ať si každý dělá co chce, chceš souložit na nuda tak soulož já se dívat nemusím chceš si ho vyhonit zalez si do křoví a vyhon si ho . Lidi co je lidstvo lidstvem tak toto bylo a bude co tady moralizujete. Třeba Barbora lidi tam berou děti děti tam lítají hází po sobě vše možné a to nikomu nevadí. Pár co chce souložit si zaleze někam stranou a nikoho přece neotravuji a to že je určitě někdo bude šmírovat s tím se musí počítat. A myslím že velká spousta chlapů se ráda podívá a to péro si prostě pohoni. A opravdu si nemyslím milé dámy že pohled na onanistu vám přinese zdravotní újmu.
Já bych tě nakopla, hned by jsi měl dvoje mandle.
A co kdyz ma ten dotycny loudil/cumil/honic ma rad piss? Prijme taky dotycny par pochcani? *3*
Ticho tam nebo zlomim svetelny mec ja tobe *3*
Ahoj Limalos. Párkrát jsem Vás s to tvou holkou viděl na Báře, jste neskutečný pár. Také s tebou souhlasím s tím co zde píšeš cítím to úplně stejně, jen teď to nebylo hezké.Slečnu neznám a možná má jiný názor než Ty a já ale nemělo by se tu psát takto . Neber to zle . (Až Vás potkám na Báře přihlásím se aby jste věděli kdo jsem ) Jste super děkuji
Podle mě něco takovýho na nudapláž nepatří. Jasný, jsme lidi a může se stát, že někoho ten pohled vzruší víc než normálně a prostě to na něj příjde. Taky se mi to párkrát stalo. Buď jsem tam zůstal a ulevil si až doma nebo, pokud to bylo akutní, jsem odešel hned.
Myslím si, že nudisté/naturisté jsou VELMI tolerantní. Bohužel nuda pláže ale přitahují i různá individua, kteří si pravděpodobně myslí, že nahota je automaticky výzva k sexu. Bylo to tak, je a bude... Osobně je mi jedno, co se děje někde bokem pláže nebo v křoví za ní.. nebo na SW pláži...nikoho tam tím svým chováním nebude obtěžovat... Naopak! Setkáte se tam s kladnou odezvou! Každý už přece ví, proč tam jde a co tam jde hledat.
Když tu čtu některé příspěvky, tak nabývám pocit, že ohleduplnost k ostatním se zcela ztrácí. Zatím ale věřím, že nenastane taková groteskní situace, aby sami nudisté volali na četnickou stanici kvůli veřejnému pohoršení. Nechci tady moralizovat, jen také ale nechci, aby díky nevhodnému chování n_místa všeobecně ztrácela návštěvnost a tím ztrácela toleranci/podporu majitele pozemku/zařízení a zanikala.
Souhlasím. Kdo nezažil a nezkusil jen tiše závidí.
Naštěstí jsou ještě ve většině případů mezi návštěvníky nudaplaží lidé, u kteří mají v životě více potřeb než jen ty tři základní..
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😀👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍+ 30 znaku
To si jako fakt myslíte, že nás zajímá ,jak si potahujete ty vaše přívěšky? A to co tady píšete o sexu na nudaplážích, jen vaše představy...
Myslím, že bude úplně stejná jako když se zeptáš na jakýkoli jiný pláži nebo třeba v tramvaji.
Ahoj tak ještě to doplním nemyslel jsem nudaplaz jako takovou ale třeba Barboru (Oldřichv ) pláž je úplně ve předu pak jsou místa podél vody kam se chodí bokem a tam si opravdu myslím ze chodí ty co chtějí být smirovany a nebo šmírovat. Děláte tu z toho vědu jen se podívejte kolik je inzerátu na toto temá kolik je toho tu už napsáno takže to asi je a bude a ruku na srdce kdo z vás tady aspoň jednou nesmiroval a kdo si ho nehonil.
Určitě takové páry jsou ale domluvil bych se předem na nějaké jiné místo ne na nudaplaž . Tam budeš jen za uchyla ale to se někomu těžko vysvětluje na co nudaplaze jsou . Moje manželka už raději nechce nikam chodit tak za chvilku tam budou jen sami chlapi.
Na nuda pláž honění a obtěžování nepatří. Ráda se podívám na pěkného chlapa, ale když chci něco zažít, tak jdu na místa o kterých vím, že se tam dějí věci, které na normální nuda pláži ne. Například v Brně do lomu na Hadech nebo v Chorvatsku na Punta križa. Tam mně nevadí když k nám někdo přijde a prohraje si..
Co tu neustále blbnete s tím sexem na nudapláži? Akorát děláte nudaplážím negativní reklamu a slídí tam různí úchyláci.
kdyz ono je to pres pismenka dosti rajcuje *3*
Strasne moc, nejvice vsak do nadrzenych bezmozku *3*
vůbec se s tím idiotem nebav.on má rýpání v popisu práce.to víš,nemá do čeho "píchnout" *3**3*
A tupa krava se vyvalila z kravina *3* BÚÚÚ
jasně,nemám argument-urážím
klasika
Citace “jasně, nemám argument-urážím klasika”
Citace “vůbec se s tím idiotem nebav.on má rýpání v popisu práce.to víš,nemá do čeho "píchnout" *3**3*

No pekne jsi se odkopala *22* apropo po tomhle odkopani neni nazvani tupou kraviu zadna urazka, ale holy fakt *4*
važ dobře svá slova chlapče!
za to že tě tu lidi nemají rádi si můžeš sám
hawk
Vaz dobre sva slova BUUU BUUU BUUU
Za to BUUU ze te tu BUUU lidi BUUU nemaji radi BUUU si muzes BUUU sam BUUU
BUUU

Zalez odkopana kravo *3*
Ty budeš hodně zamindrákovanej kokot
ano,velmi velmi zamindrákovaný *293*
aaaaa tupa krava (to neni urazka, ale nazyvani veci pravym jmenem) se prisla nazrat ke korytu *3*
jasně....jen ukazuješ jaký jsi ubožák
BUUUU taky te zdravim straceno *3*
Blesk je tvuj pomalejsi bratr? *3*
No ja jsem pako a ty jsi pouhy nadrzeny honic *3* mas tam jeste neco? *22*
Kdyby jsi dobre cetl to co jsi napsal, tak to neni jen dotaz na nazor ale vykazuje dosti znaku toho co te rajcuje *3* honici *22*
No než sem to stačil napsat už je tady a teď to začne. Uchylaci idioti atd, ale každý se podívat a pohoni jen zde jsou čistota sama
Ahoj dobrý dotaz, bohužel už ti tu reagovali lidé kteří vždy a všude píšou jen kokotiny. Samozřejmě ti tu ještě schází jejich debilní kamarád widipidespice ale určitě ti sem něco napíše. Jinak k tvé otázce. Myslím že na každé nudapláži jsou šmíraci honiči. Sám chodím šmírovat a vyhonim si ho u toho . Také vím že nejsem jediný, a že jsou páry které chtějí být pozorovány a holkám onanista nevadí. Z mé zkušenosti vím ze samotné se bojí napadení ale když jsou s někým a cítí se v bezpečí rádi se podívají. A odpověď na druhou část zeptat se jestly si ho můžeš vyhonit nebo ne, myslím ze bych se neptal opatrně šmíruj oni si tě všimnou a určitě poznáš jestly jim vadí tvá přítomnost nebo né. Pak třeba vylez z úkrytu ať tě vidí a nebo odejdi to musíš zhodnotit podle situace. Jsou i vyhlášené mýsta kam páry jdou aby je někdo šmíroval s tím ze holka chce vidět jak si ho šmírák honí .
Na nuda plážích se praktikuje naturismus !!! Pokud to nejste schopni pochopit, nic s tím neudělám Můj chlap by vzal kus klacku a už by jste jeli !!! Chodí tam rodiče s dětmi a ti nejsou povini se dívat na dva úchyly co si to rozdávají na nuda pláži.
Ale nas to zajima a tak reagujeme ;)
Ono to funguje i opacne, pokud te nezajima co pisu, tak te prece nikdo nenuti to cist a komentovat to *3* Honiči *4*
Wauuuu, drsnej jako kancelarsky koberec, kdyz clovek na nem brousi kolegyni *3**3**3*