Questo post è stato eliminato dall'utente.
Obecně asi za starší ženu považována nebudu, ale oproti klukovi, co mu je 19, kritérium splňuju :) Po několika pokusech s mladšími jsem nakonec víceméně náhodou zakotvila u čtyřicátníka a jsem maximálně spokojená. Zatím si vůbec nedokážu představit, že by mě měli mladší začít někdy lákat.
Spatne jsi to pochopil padavane
tam te nenauci balit zenske, ale tam nenastane situace kdyby jsi nevedel “roupama co delat”
, nemel by mladej cas na zevlovani v obchodaku u freewifi a postovani debilnich fotek na IG, mladej by nemel cas na psani inzeratu na forum a loveni starsich zenskych apod.
Ahojky jak se máš nechceš si vyjít na dobrou večeři
přesně a dělat jim náhradní mami :)
prý.. chci přijít za Tebou k Tobě domů a cítit tu vůni, cos uvařila, všude krásně uklizeno, .. pak si přijdu k Tobě lehnout .. čekáš mne ve svůdném prádélku
bože:)
jistě! full service, mamča hadr :)
tak mazej umýt to nádobí, nanosit vodu, uhlí, udělat dříví, spravit plot, zlatíčko ;) pak si popovídáme, co a jak;)
prý.. chci přijít za Tebou k Tobě domů a cítit tu vůni, cos uvařila, všude krásně uklizeno, .. pak si přijdu k Tobě lehnout .. čekáš mne ve svůdném prádélku
bože:)
jistě! full service, mamča hadr :)
tak mazej umýt to nádobí, nanosit vodu, uhlí, udělat dříví, spravit plot, zlatíčko ;) pak si popovídáme, co a jak;)

Chtějí starší ženy mladé?
Mam pocit že najít zde starší ženu na schůzku