Questo post è stato eliminato dall'utente.
A pak jsi se probudil a měl jsi ruku v nočníku .
Ještě nikdy se mi to nestalo kámo tak to musíš kolem sebe vypouštět opravdu silný odér feromonů jinak si to nedovedu vysvětlit ale tak co vše je možné 🤣🤣🤣
No taky to byla ironie to co jsem psal samozřejmě mu to nevěřím
Jednou jsem se jedné neznámé holky na zábavě zeptal seriózně:
ja: ahoj, bylo ti 18?
ona: jo
ja: vyborně, nechceš si se mnou zasouložit?
ona: ne
ja: dobře, tak přeji hezký zbytek večera
Byl jsem z toho nervozní jak pes a bylo mně fuk, jak odpoví. Takže jak píše borec na začátku tohoto tématu.... Antone Pavloviči, vy si z nás děláte tak trochu prdel, protože tohle žena nikdy neudělá. Jen divní borci.
ja: ahoj, bylo ti 18?
ona: jo
ja: vyborně, nechceš si se mnou zasouložit?
ona: ne
ja: dobře, tak přeji hezký zbytek večera
Byl jsem z toho nervozní jak pes a bylo mně fuk, jak odpoví. Takže jak píše borec na začátku tohoto tématu.... Antone Pavloviči, vy si z nás děláte tak trochu prdel, protože tohle žena nikdy neudělá. Jen divní borci.
Je to tady banda kokotu co si tu jinej curaky a mastej kundy nad fotkami a konverzacema ... jeden jedinej člověk to pochopil jelikož tu práci dělal ... dal nemá cenu to řešit když jdeš do toho obchodu pro ty balíky co svazis tak víš ze je to erotické zboží idioti ... nevidíš jestli to co to přesně je ale víš ze to něco takového je .... a když mas na tom balíku adresu o dvě ulice dal víš ze zejtra ho zase budeš rozvazet ... tím bych to ukončil konspiranti
Tak toto se mi nestalo nikdy. Jako že by přišla, z ničeho nic a řekla že chce šukat?
Takové ženy existují? Moc tomu nevěřím... Stalo se mi několikrát, třeba v klubu, že jsem tam nějakou potkal, a stačil prostý oční kontakt a za chvíli bylo celkem jasno jak to dopadne.
Nikdy ale, že by natvrdo přišla a řekla "Jdeme na to..."
Takové ženy existují? Moc tomu nevěřím... Stalo se mi několikrát, třeba v klubu, že jsem tam nějakou potkal, a stačil prostý oční kontakt a za chvíli bylo celkem jasno jak to dopadne.
Nikdy ale, že by natvrdo přišla a řekla "Jdeme na to..."
Ale on ma pravdu, stava se to. Sam jsem.mel ctyri nabidky. Dvakrat od "kamaradek" od vedle a jednou od trojice irek na ubytovani, kam jsem jim neco vezl a jednou od stare jezibaby od kolegy z hospody. To jsem byl ale cca o 15-20 let mladci a blbej. Dneska uz mam rozum a takove nabidky neprichazeji ani od tech jezibab, co bych i dnes odmitl. Ale ty "kamaradky" ci pekne MILFky bych asi jiz neodmitl.
No, já roky dělal kurýra a můžu říct, že to opravdu tak je. Hodně často víš co vezeš, ty e-shopy to balí občas jako mamlasové a o diskrétním balení nemůže být v některých případech vůbec řeč. Klasicky-20ti cm gelové dildo s koulema zabalené do igelu opravdu s ničím jiným nezaměníš :)
Promin, ale takovy sexshop by existoval tak maximalne ctvrt roku, jak uz tady je poznamenano
Tohle bylo mozne tak uplne na pocatku rozjezdu takovych sluzby, ale tak poslednich 10 let urcite ne.
Sam mam nakoupeno z sexshopu jiz vice nez dost a vzdy dosel balik uplne anonymni. Nemluve o tom ze opravdu adresy odesilatele jsou jine.
Sam mam nakoupeno z sexshopu jiz vice nez dost a vzdy dosel balik uplne anonymni. Nemluve o tom ze opravdu adresy odesilatele jsou jine.
Bohužel, nemluvím o situaci před deseti lety. Jsou e-shopy, které takto fungují spoustu let a neřeší to. Sám mám asi měsíc starou zkušenost-magic wand jednou obtočen bublinkovou folií a zabalen do igelitu. Divil jsem se, že se nerozbil.. Ano, adresy odesílatele jsou téměř vždy nicneříkající, ale když tu práci děláš roky, tak už to znáš. A co se týče přístupu některých zákaznic, to bych mohl vyprávět.😉 A tak si myslím, že ten klučina asi nekecá.
Tak jelikoz hodne odesilam a prijimam, tak prichazi/odchazi cca 50 baliku denne. At uz jede PPL/DHL nebo na nektere TNT ci DPD tak vidim co maji nalozene ;) a krome pneumatik nepoznas zadny obsah baliku zcela viditelne ;) vzdyt i pytel granuli mi prijde cernou streckou obmotany.

Sex na potkání
Oslovený ženou