Neřekl bych, že baculatých žen je víc a víc. Někdo dokáže nadváhu u ženy brát jako nedostatek, ale ve skutečnosti je to daná přirozenost. Z mého pohledu je to zajímavý jev, který v nás chlapech dokáže vyvolávat nevyhnutelný pud. Ve spojení s touhou po vzrušení, se na konec dokáže stát něčím nezaponutelným.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Tak proč se Oni do diskuze o ničem zapojují. Důvod je nejspíš stejný, jako názor, že? Ale to už je tedy úplně zbytečné sem cokoli psát. Skoro mi přijde, že tady každý z nás je zbytečný. Nemyslím si, že názory některých zde přítomných jsou brány vážně. Je konec konců jedno, v čem nebo proč a nebo zda li. Na konec je podstatné jen to, co sem napíší jedinci, kteří dokáží diskutovat na témata, která je vlastně nezajímají a přesto "diskutují ".
Oni. Já nemyslím, že se mnou bude každý souhlasit. Naivitu v sobě nepěstuji. Jen bych moc rád podotkl, že se tady v jistých ohledech nebavím jen a jen o své manželce. Každý z nás je tady z nějakého důvodu. Mě se líbí bbw a několik výměn, kde partnerka toho druhého je opravdu pořádně vyvinutá všude proběhlo. Vůbec netuším, kde ten narušený jedinec sebral informaci, že se bavím jen a pouze o své ženě. Stáhl svou galerii, ve které si tvář zakrýval dětskou kresbou opičí hlavy. Chceš mi snad tvrdit, že něco podobného udělá zcela zdravý jedinec?
A jen shrňme všechny poznatky o tobě. Lidé tu zakládají vlákna na téma o tobě. Lidé ti tu vyhrožují. Máš doma bohyni s pevným tělem, která najezdí na kole 7000 km. Jsi držitelem zbrojního průkazu. Jakýkoliv poznatek nebo názor je dle tvého uvážení chybný. Každý tady je vůči tvé osobě pouhým břídilem, který zde nemá co dělat. Nikdo neví nic lépe, než li ty. Jsi zkrátka jedinec, který nemá ve světě obdoby. Omlouvám se ti tedy, že jsem byl tak troufalý a okrádal tě o tvůj drahocenný čas. Dovol mi ti oznámit, že toto je poslední reakce, vůči tvé dokonale vykonstruované osobě. Měj krásný den a přeji ti i mnoho úspěchů ve tvém životě, který je tak dokonalý, že mi nezbývá nic jiného, než li ti tiše závidět.
Mám pocit, že by jsi si měl vzít nějaký prášek na uklidnění. Výše tvého ega je tak vysoká, že až jednou spadne, bude to pro tebe hodně bolestivé. Já se ani nedivím, že ti zde lidé vyhrožují. A ještě bych chtěl podotknout, že by jsi měl pozorněji číst, co zde píšu, poněvadž by jsi se pak nemusel tak hloupě vyptávat.
Jen by mě zajímalo, kolik témat denně dokáže takový inteligentní člověk jako ty okomentovat? Stačí si otevřít několik ze stovek a je vážně zázrak, když někde nedominuješ se svými dlouhosáhlými názory. Co jsi to vůbec za člověka? Ještě jsem nečetl nic tak slátaného, jako jsou tvé názory. Mám osmi letého syna a možná jste na tom právě podobně. Byl bych ti opravdu vděčný, kdyby jsi vynechal témata která tě nezajímají a považuješ je za zbytečná. Dík.
Z mého pohledu jsou to na prvním místě tvary. Nevím, zdali jsi už někdy sex se ženou kyprých tvarů zažil, ale věřím, že každý kdo ano, může potvrdit jistý rozdíl. Jde především o tělo, které lze uchopit daleko pevněji a dle mých zkušeností i submisivita je mezi tímto typem žen daleko častější. Dále je tu fisting. Další přednost žen, které mají nějaké to kilo navíc. Ženy kyprých tvarů dokáží přinést daleko větší stimul při orálním sexu. Vysvětlení je jednoduché. Většinou mají daleko větší poprsí a je opravdu zážitkem, když žena poliká mužův naběhlý úd a přitom ho prsy masíruje. Mohl bych pokračovat dál a dál, ale opravdu si nejsem jistý, že existuje odpověď, se kterou by jsi zrovna ty mohl být spokojen.
Mánesovy tvary
Vše o chubby, bbw, baculkách, macatkách