So mnou tak 50 na 50 rátajte ešte neviem presne
V sobotu 14.9 idem do álp(200 km od BA) na nejaký výstyp.Ametér,ameterka,pár možte sa pridať... uvidíme čo sa dá...
Neprejdete nahý ani sto metrov kým nenatrafite na niekoho z rodinkou aj s deťmi a muž vám vrazi medzi očí za obnazovanie sa pred nimi
No ono treba nahú turistiku praktizovať tak trochu inak. Samozrejme za predpokladu že nie ste exhibicionista a netúžite sa odhaľovať pred inými ľuďmi. Treba ísť po trasách mimo turistických chodníkov a cyklotrás a bude to ok. Ja to aspoň takto dlhodobo praktizujem. Áno občas sa stane že niekoho stretnem ale vždy to bolo skôr úsmevné...
Ja idem do álp nie do vysokých tatier...tam nestretnete 5 hodín nikoho... ...nechcel som zakladať dalšie vlákno tak som napísal sem.Ide predovšetkým o turistiku a potom samozrejme dalšie veci týkajúce sa tejto skupiny-amatery.V júny som stretol pár pri potoku nahých ako sa kúpu...myslím že noboli zavraždení ani jeden...
Kúpať sa sa chodiť po lese nahý je rozdiel aj my mame radi nudu a nejdeme sa kúpať kde su textilaci a reagoval som na zakladateľa tohto foruma

Nahá turistika
Kompletne nahá celodenná tura s opekackou.