Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ja som moju polovičku požičal a bolo to úžasné keď som sa mohol pozerať no nádhera. 👌👍
Do týchto vôd sme ešte nezabludili,no možno... Kebyže tu nebolo veľa kecalkov,vytahovacov foto,uchylakov, hlupákov,bez ochoty sa normálne ukázať(po dohode),bez jedinej galérie,bez minimálne vyplneného profilu,a mužov kt.by najradšej chceli nájsť zážitky najlepšie do 1km..
Ako na nudaplazi alebo niekde pri vode ma vzdy bavili tie pphladu na moju holu frajerku je to vzruso. Alebo ked namne jazdila na gulaske a s vrchu sa na naas typek pozeral alebo ked my ho na brehu honila a akoze nenapadne sa prisli s clnom pozret. Alee nato chce aj zenu ktoru to bavi tiez
Osobne rada rajcujem druhých. Pekne sa nechávam obkukať z každej strany a niekedy náhodou aj viac ukážem. Akože... Raz v saune sme sa spoločne potili s manželským parom. Chlap už bol hotový z toho tepla, keď som po roztiahla nohy a ukázala moje lono. Hneď mu bolo dobre a kochal sa pohľadom. Ja som sa akože naprávala ale stále sa samo od seba ( veď som to chcela) ukazovalo to čo sa neukazuje.
Moju drahu si casto v saunovom svete muzi obzeraju nahu a ona aj trochu provokuje. Zatial len muzi co tam boli nahodou v rovnakom case. Pred mesiacom sa tu cez postu aj niektori ohlasili ze si ju pridu v dohodnuty cas do danej sauny poobzerat, ale nikto sa neukazal. Nejaky cas sme boli v celom saunovom svete dokonca sami. Az neskor prisla nahodne partia cudzincov co si ju obzerali. Uvidime ci sa ohlasi niekto z fora a naozaj aj pride. Draha sa buduci vikend chysta do saun v DS.
mne, a hlavne ked to zenavyuzije a provokuje
verim skus ju povzbudit, nech trosku poprovokuje
Je FAKT SUPER!!!!Naživo musí byť neskutočná....

UKAZOVANIE MANŽELKY
Ktorý MUŽ rad ukazuje svoju DÁMU NAHÚ ?