By mě holky zajímalo, jestli ty elesťáky nosíte zařízlé schválně?
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Dyž budou dostatečně zaříznutý 😂
No jó,vono mě to tehdá zkrátka pobavilo,ale co se masírování nahejch žen teče,tak to bohužel nemůžu sloužit.Nikdá sem žádnou ženu nemasíroval (myslíme-li tedy oba totéž) jen sem se vždycky snažil seč sem mohl,dopřát každý se kterou sem sdílel svoje tělo a duši, pocit toho největšího štěstí,rozkoše a radosti co jen bylo v mejch skromnejch silách.Jenže mám pocit,že sem to tak úplně nepatří,anžto tady se jede natvrdo a bez velkejch emocí a to já prostě neumím...
Věřte či nevěřte,ale to všechno se opravdu stalo.Je to fajn holčina,veselá a tak trochu punk.Neřeší blbiny a tehdy mě fakticky dostala.Samozřejmě,že ke mě nešla coby k cizimu člověku(to by mě nezvala na svatbu) a samozřejmě že jsme spolu prožili několik veselejch večírků,včetně různejch něžností i dlouhýho povídání a to i o sexu i když jsme spolu kupodivu nakonec nikdy nic neměli.Když o tom tak přemejšlím,tak nejspíš proto,že nejsem rozhodně příznivcem rychlýho,nepohodlnýho sexu kdesi na záchodě v hospodě,anebo někde v křoví se zadkem v bodláčí.A jelikož jsme se zpravidla potkali právě na nějaký akci,bějak to neklaplo.Vždyť je to nakonec úplně jedno.Jen jsem se chťěl pro pobavení podělit o jeden příjemnej zážitek.A jestli jsem snad nechtěně urazil něčí jemnocit a vytříbenej vkus nedá se už holt nic dělat.
No pekny :) to co jsem za cloveka se snazila vyzjustit i jedna byvala amaterska milenka co studyrovala psychologii
chudak holka, az po tydnu byla schopna vubec nejak fungovat po svem pokusu
ale ja ji varoval 
Ty jsi bohuzel, pri pamatovani na to aby jsi na konci nezapomel na kokota, pozapomel napsat spravne “vetsinu prispevku od debilu/nadrzencu/ufnukanku/tupych krav” (dopln si vyhovujici)
. Pak by ti ledacos mohlo dojit
Ty jsi bohuzel, pri pamatovani na to aby jsi na konci nezapomel na kokota, pozapomel napsat spravne “vetsinu prispevku od debilu/nadrzencu/ufnukanku/tupych krav” (dopln si vyhovujici)

Kamoščiny elasťáky
snad úsměvnej zážitek