Pipinka v kalhotkách,anebo bez

co se komu líbí?

Popravdě řečeno,sám vlasně ani nevim.Záleží na situac,místěi a okolnostech.Já sám jsem sluneční člověk,miluju léto,teplo a pohodu,takže když je počasí trávím rád čas u vody či někde venku.Rád se těším jakoukoli krásou,tu ženskou nevyjímaje a je třeba říct,že nezřídka je opravdu co obdivovat.Tak když jsem u vody s nesmírným zalíbením kochám se krásou žen,anebo dívek.A když má některá lepá děva na sobě náhodou plavky toho druhu,jenž dokonale kopíruje naprosto vše co je pod nimi skryto a jsou-li navíc z materiálu který namočí- li se,přilne ještě dokonaleji a vykreslí každičký detail a drobnost,pak musím říct alespoň za sebe,že je to ještě mnohem víc vzrušující než když je odhaleno vše.A když ona dívka či paní,ješťe navíc leží přímo přede mnou,prakticky na dosah,tu písmena v knížce počnou mi tančit a není mi lze abych se nedíval.V takovým případě,pak sám se sebou svádím lítej boj o to,abych se nezvedl,nešel k ní a nezeptal se,zdali by nemohla ony plavky,byť jsou třebas jakkoli krásný trošičku odhrnout abych jí tu její bezpochyby skvostnou,sladkou a voňavou pipinku vylízal.Naštěstí jsem zatím vždycky sám nad sebou zvítězil a nepodlehl máme í,leč někdy je to vpravdě heroickej výkon.No a když ke všemu ona můza má tak jako tomu bylo naposled dost výrazný tetování který od pupíku přes třísla i beoskvičku táhne se pod plavkami až na stehno,pak je to téměř k nevydržení,neb jsem milovníkem ozdobenejch těl.Zkrátka je to krása nad níž v světě není,jen je to k nevydržení 😁
To je fuk jestli v kalhotkach ci ne. Frnda vladne svetu.
Noo,tak vo tom to je.Jen patřím mezi těch nemnoho úchylú (jak to tak pozoruju) který tu frndu nechtěj vyplenit jak křižáci dobytý území,ale chtěl bych,aby to všem zúčastněnejm stranám přinášelo jen a jen potěšení a radost,jelikož takovej chci mít celičkej život a přeju totéž i komukoli druhýmu,pokud je schopen se s tím ztotožnit.O čemž u mnoha pacientů tady hodně pochybuju.I když panuje-li mezi stranami shoda,pak je vše v nejlepším.Ale jen tehdy....
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Co by znamenalo třeba to sebelepší jméno,kdybych si nebyl jist,že dělám mu jen čest...děkuju.