Napis mi nejde mi psat chat :) treba neco spolu vymyslime :) ja tam byl dneska a jedno auto jelo skoda bila :)
Zdar. Zítra mezi 15-17 hod? Sjezd na 39km D11?
Jak to tady funguje? Zajel jsem se podívat. V pár aut tam bylo. V jednom seděla ženská v ostatních asi chlapi. Je nějaký signál, že chce někdo něco podniknout? Je mi blbý čumět do aut. Navíc nikdy člověk neví, jestli tam není někdo náhodou a o nemá zájem o nic.
Jaké máte zkušenosti?
Jaké máte zkušenosti?
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Je tu nějaký par nebo žena v okolí co by chtěli dat sex v autě v okolí Poděbrad - Kolín ? Já mladý s velkým :))
Zdravím, jak to tam funguje? Vidím tam spoustu aut, ale neřekl bych, že si to tam někdo rozdává? Rád bych se podíval, ale jeste jsem nikdy nikoho neviděl. Tedy kromě spousty sedících řidičů🤔 Jezdí se tam za sexem, nebo jen chlapi honit? Děkuji za odpověď. Jen pro upřesnění, já o akci nestojím, spíš bych se rád podíval.
Teď je tu nějaký bílý transit a šukají v něm.
Jestli to čte majitel,tak napiš
Jestli to čte majitel,tak napiš
Bude tam někdo dnes kolem poledne?
Jak to vypadá casove ? Mám tu čekat nebo ne ?
Nebude dnes nějaká žena nebo pár na pískovně v Kostomlátkách?
Tak dnes se asi stavím na D11, sjezd 39 :-)...bude tam někdo?
Pojedete tam někdo? Mate přesně souradnice?
Někdo teď na sjezdu? Nějaký pár?
Mám dost prádélka na postrikani
Zdravím přátelé,když by nekdo chtěl setkání na kouknutí pojedu kolem ve středu cca v 19:00,rád se podívám nebo kouknu,nejlépe pár,fotky mam v galerce,třeba se někdo normální ozve
Jste někdo teď d11? Striknout
Už by to šlo třeba pláž písak
Někdo 39. D11? Jsem tu. Honka
Bude tam dnes někdo kolem 17:00? Asi se zastavim na chvilku
Bude někdo kolem 23h na tom 39 km D11
Nějaký par co jezdí ňv koli Poděbrad šneksm sukat a chtěl by aby je sledoval nebo aby se přidal mladý kluk s velkým ? :)
Tak když je chuť tak je místo všude😁 Ale babín je zaručenej.
Jinak dneska někdo něco??
Jinak dneska někdo něco??
Jojo. Do babína se taky dost jezdí zašít😁
Já chodím lovit na Veltrubský pisak....před Vánocemi jsem tam nabídla nějakému pánovi na rybách svoje veminka na okousani tak nejdřív říkal že ty mladí jsou dneska hrozný takhle se nabízet jako kurva a ještě starýmu dedkovy ... tak jsem ukázala bradavky jak mi stojej a už je měl dědek v hube ....a nakonec mě tam soustali dva rybáři,traktorista co jel okolo a ještě ten hlídač co tam je v té stavební buňce
Napiš až tam zase půjdeš, dojedu s prutem
tak co kdyby jsme zarybařili spolu....

Někdo dnes, někam?:) Přijíždím z Prahy odpoledne
Přidá se dnes nějaký pár nebo žena?
Já jezdím občas Kolín - Praha vlakem. Nechce někdo něco domluvit?
Chodí tam páry nebo jen samí honilové?
Bude někdo nejlépe žena nebo pár ve středu kolem jedné na tom 39km
Přidá se dnes nějaký par nebo žena?
Tady je to mrtvý? Dobře se šuká v Hořátvi u rybníčku v tom altánku😉
Když vezmes i paní co mas na fotkách…
50.1153294N, 15.1308687E Nebo 50.1077431N, 15.1364596E
Máš pravdu v panoramě je zachycená moc sexy blondýnka :)))
Bude někdo nejlépe žena nebo pár na tom 39sjezdu zítra kolem desáté dopoledne
Pro ty co tam nebudou, udělejte pár fotek, ať taky existuje důkaz, že to super místo není jenom gay ulička ...
Tak kdopak se tam dnes držel za vocas
dnes kolem 16h se tam zastavím
Hledám diváka pro honění na D11.
ahoj byl jsem tam po dlouhé době v pátek navečer ... Ale na tomto místě 50.1158611N, 15.1322258E je napsáno že tam jsou fotopasti ? Máte s tím nějakou zkušenost ?
Tak jsem si jel vyhonit sem :-) 50.107646, 15.136394 Byl tam nějaký týpek v BMW ale nějak se mi s ním nepodařilo navázat spojení :-D
Tak jsem si jel vyhonit sem :-) 50.107646, 15.136394 Byl tam nějaký týpek v BMW ale nějak se mi s ním nepodařilo navázat spojení :-D
Už rostou na stromech listy a bude to tu lepší. Co třeba ale trochu snížit velikost nepořádku. Zítra v 15 hodin budu na 39 km. Kdo přijde, dostane pytel a gum.rukavice a může pomoci. Pracovní rukavice si vemte svoje. Prece si nechcete užívat jarní a letní akce na smetišti. Tak zítra, přijde někdo.
Jezdíte někdo ještě na E39 D11? Pojedu zítra se svojí čubkou odpoledne okolo, že bych s ní pribrdil. Šedý Passat RZ A
Teď po 12........ ..
Nn
.
Nn
.
byl jsem včera, měl jsem něco dolmuvené ale bohužwel jsem přijel už po.. no jinak to tam celkem projeté je ale kdo ví jestli ne jen chlapy.. jiank bílá toyota byla až za lesem u tech trasformátoru ale kdo to byl to nevím.. pokud někdo odsud, budu rád když se ozve..
* pro přehlednost duplikovano sem...
Čemu vlastně řikáte exit 39? Tomu kousku asfaltky lesem k dálnici hned pod nadjezdem?
Pro mě je exit 39 celej kus kolem dálnice od 38km až po 40km...
Jezdíte někdo i jinam na tomto úseku než na tento poměrně sterilní úsek. Troufáte si někdo taky blbnout hned u dálnice?
Dík za odpověď
Čemu vlastně řikáte exit 39? Tomu kousku asfaltky lesem k dálnici hned pod nadjezdem?
Jezdíte někdo i jinam na tomto úseku než na tento poměrně sterilní úsek. Troufáte si někdo taky blbnout hned u dálnice?
Dík za odpověď
Ahoj, u podebrad je prý u sjezdu nějaké místo u lesíka kde je poměrně živo, ví o tom někdo ?
To je jiné místo, tohle je prý až za Poděbradama pokud se jede od Prahy a na levé straně..
Můžeš popsat blíž? Směr vesnice Lhota?
Tak jsem se byl dneska podívat na tom "vyhlášeném" místě u sjezdu z dálnice u Poděbrad. No narazil jsem na jeden pár ve stříbrné oktávce ale jak jsi všimli, že jdu blíž, nebyli asi noc rádi tak jsem to otočil. Jinak samotní chlapy v autech.. no nic, jen by mě třeba zajímalo, jak poznat, že pár i diváka zájem má či ne.. přece jen se proto na taková místa jezdí ne? Sice se moc rád dívám ale na druhou stranu bych nerad obtěžoval někoho, kdo o to nestojí..
My tam byli včera. Asi pět aut. Začli sme se zlehka muchlovat, ale už sem viděl jak se rychlostí blesku řítí aktivista... A to sme vůbec nebyli rozjetý, jen líbání a ochmatávání přes oblečení. Frajerovi sem naznačil ať dodržuje větší odstup od auta. A on nám div málem dvakrát nevlez až do auta. Takže nám to uplně zhatil. Sebrali sme se a jeli jinam...
To je přesně ono, ne každý o to stojí.. bohužel někteří nemaji soudnosut
Dík za odpověď
Dík za odpověď
Rad kdy. M. .hbj. .
rušno tam je … ale napište jestli jste tam už taky někdo někdy viděl nějakou ženskou …:) :)
budu zítra kolem 10h na exitu 39 na kraji lesa. Dorazí někdo?
Taky tam občas zajedu. I dneska. Dopoledne
Děkuji.. a jak poznám jezero 1.2.3. Odkud je vstup ?
Já tam budu dnes kolem 20 hod.
Ahoj, koukam, dnes hodne zaparkovanych aut :)
ahoj, jo aut bylo fakt dost, ale bohužel nějaký pár, co se nestydí chyběl... stejně mě to ale baví, to napětí co se stane (i když se nic nestane) :)
Ty jsi sedel na tom zadnim sedadle v aute?
tak co ? byla nějaká akce ? jak to probíhalo ?
nechceš tam vzít i svojí partnerku ? je na fotkách naprosto dokonalá !!!!
smirovst par? ?.............................
těším se na okamžik, až se k této diskusi jednou přidá i nějaký pár... věřím tomu, že toto místo začne jednou žít … jaké máte zkušenosti ? koho se vám tam podařilo šmírovat ? co jste tam zažili ?
myslíš třeba toto místo 50.1154842N, 15.1312686E ?
toto je místo ke zlobení jak stvořené :) myslím, že pár lidí o něm ví a využívá …
toto je místo ke zlobení jak stvořené :) myslím, že pár lidí o něm ví a využívá …
NO, pokud bys dal info., že se tam objevíš s tou přítelkyní co máš v galerii, tak věřím tomu, že to místo neskutečně ožije … je dokonalá... ale jinak to chce opravdu hodně velké štěstí tam na někoho narazit … myslím na pár..
Dnes jsem tam byl...hodně pršelo, nikde nikdo, tak jsem se svlékl, trochu se v dešti prošel po lese a pak pohonil venku u auta :-)...nádherná svoboda a trocha adrenalinu s možného načapání.
ahoj, jak dopadla nedělní akce ?
těm kdo se tam potkáte (jak píšeš - neděle večer), přál bych vám, aby se tam taky objevil nějaký pár, aby páry začaly jezdit. dej vědět jaké to bylo …
poslední dobou tam bývají zaparkovaná auta s řidiči uvnitř, ale nikde žádný pár :) kéž by se to změnilo...
Tam jsme také jednou stavěli, ale nikdo v okolí nebyl.. Celkem škoda, lákalo nás kdyby nás někdo viděl, nebo tam byl někdo nám podobný, celkem vzrušující.. Škoda no, jinak občas se jdeme projít k vodě nebo do lesa. Ale žádné vyhlášené místa v okolí neznáme.. Kdyztak dej de info. Třeba by jsme se tam mohli potkat někdy..
Nekdo na nahé opalování jeste dnes ? 😉
Je to tak bohužel... uz snad jedine na nahou procházku... nesli byste?
To je náš region. Vždy, když zůstanou kazišuci doma, tak si někde u krajnice přibrzdíme. Fajn adrenalinek je u myčky u Lidlu v NBK.
..... přesněěěěě, až budeme mít zájem přímo o diváka, vždy ho seženu.....mě osobně se líbí jen ta možnost mít sex u vody, a pocit, že jsou kolem lidé.....nevadí mi, když někdo přijde, z uctivě vzdálenosti se podívá, ale aby nad námi někdo stál, to asi úplně ne....Jiný případ je potkat stejně naladěný pár......👍👍👍
Ahoj Marťas 😉 jsem. Jarda 37 jsem z Nymburka přímo a strašně rád bych se aspoň 1x za život podíval " smiřoval " někoho,ale bohužel takové štěstí prostě nemám 😞 klidně bych i rád zaplatil za kouknuti - je to jen o vzájemné dohode-jako všechno..😉🧒 prosím ozvi se - dohodli bychom se ok? Jarda 777 962 158
Diky za vaše názory z pohledu tech, co se nechají pozorovat. Je to zajimavy. A plne souhlasím s tím, ze divák by měl byt k páru velmi tolerantní, užit si jejich vzruseni a nenarusovat soukromí a komfort... je skoda, ze to lidé, kteří jsou na me straně (divák) nechapou a pak ve finále promo souřadnic pak škodí...
Na pískovně furt někdo je. Před 8 lety jsem s tehdejší přítelkyní dělal divadýlko 6 osobám, které na vzdychající ženu museli vidět, opřela se o jeřáb, u vody bylo moc lidí. Nejbližší byl dle odhadu 120 metrů od nás.
To, co vím, tak se chodí u dálnice u Poděbrad exit39 (50.1163031N, 15.1333650E) je tam krásná lesní asfaltka... a pak taky u Písáku, co je u dálnice (50.1224006N, 15.0797339E) jaké máte zkušenosti vy ?
Ahoj, dejte vědět kdy tam budete a souřadnice... teda pokud byste měli zájem o diváka ? :)

Nymburk-Poděbrady-Kolín
hezká místa, hezké prožitky...