Questo post è stato eliminato dall'utente.
Když se vystříknu mimo pochvu, obvykle nemám problém pokračovat, i když péro na chvíli trochu změkne. Ale semeno v pochvě a poševní mazut způsobují po vystříknutí při každém pohybu až nesnesitelné svědění na žaludu, takže raději přestanu, i když chuť by často byla. Totéž i při orálu. Ale za chvíli nepříjemný pocit odezní a můžeme se miliskovat dál. Jen pak dosažení ejakulace trvá déle, a je oproti té první slabší.
Já neejakuluji. Já jsem sám ejakulát. Chuck Noris.
Je to naprosto normální. Také jsem to tak míval před mnoha a mnoha a mnoha lety, za dob svého mládí... Dokonce jsem i někde četl, čím je to způsobené, ale teď už nevím... ach, ta paměť! (snad hormony)
Trik: počkat až to odezní
Trik: počkat až to odezní
S věkem ta citlivost klesá, ale bohužel rovněž klesá i schopnost dosáhnout erekce. 

Sex po vystříkání
Můžete pokračovat hnedka po ejakulaci ?
otázka spíše na muže. Můžete bez problému pokračovat v souloži/masturbaci i po udělání se ? Chtěl bych ihned po mém orgasmu pokračovat, myšleno vystříkat se a ihned zasunout zpátky a dráždit dál. Jenže Já mám problém, že když se udělám, tak mi sice zůstane bez problému v erekci, ale žalud je v tu chvíli hrozně přecitlivělý. Moc se nedá pokračovat. Způsobuje to dost nepříjemné pocity.
To je normální, nebo mám nějaký problém ? :-) Pokud ano, máte případně nějaké triky jak na to ?
Díky moc,
Hezký den ;)