druh orgazmu

klitorialny vs. vaginalny orgazmus

Questo post è stato eliminato dall'utente.
Jsem na tom podobně...začít na klitorisu, potom prsty do vaginy a nakonec vyplnit penisem...*4*
Já nemám cundu, tak nemůžu posoudit který je lepší, ale když je potřeba, umím je udělat oba a opakovaně. Ode mě se to, ale při některých masáží bere jako samozřejmost.
Moje žena po porodu, raději do prsty dovnitř a ve finále na klitorisu
Pokud se tvé ženě líbí hlavně přes klitoris, tak, to tak nech, ona sama nejlépe ví, co ji uspokojuje nejlépe. Až bude chtít vaginální, tak ti sama o něj řekne. Na vaginální může mít fyzický, ale spíše psychický blok.
Nahodou nebyt toho jeho "finalni protip", byl by to fajn relax s hejckanim 😃
Taky jsem nepsala nic o sexu, ale o prijemnym relaxu, dokud by nedoslo na jeho super fintu s prstama, to bych si jen zivla a poprala mu dobrou noc 😂
Hlavně jí proboha nevnucuj zaručená moudra vyčtená na podobných fórech. Nech to na ní. Ne, opravdu, nech to na ní.
ženu je třeba vnímat tak jako hudbu , pak má orgasmus . Není to jen o drážděni tu či tam .
Důležitíé je prostředí nálada , naladění i načasování . Důležité jsou i drobnosti , slůvko , květina , něco dobrého ,
Jj... když to dobře naladíš, nejspíš si dobře zahraješ ;-)
A ted s barvou ven, kdy jsi si vrznul? *3*
Takze se jimi v podstate ridis *3*
Ja dosahuji orgasmus jen analně *86*................... *473* nemam *244*

prosím palec dolů *86*
tak u tebe je to jasné *3*
ale byl to dotaz na ženy,takže mlč *3**3*
Nevsiml jsem si, ze se ptal jak je to u ČESTRu *3* kdyz se ozyvas *3*
já dosahuju taky nejsilnějších orgasmů na klitorisu.
vaginální orgasmus nemám problém dosáhnout,a bývají taky silné
ale ty klitoriální jsou nejsilnější no...*4*
přesně tak.není třeba tlačit na pilu..
já to měla dřív tak,že jsem neměla vaginální orasmus vůbec,jen klitoriální.první vaginální přišel až po 30tce.
prostě nechat tomu volný průběh a tělo se samo naučí vnímat rozkoš
samozřejmě nemusí tomu tak být.myslím že většina žen má jen jeden druh orgasmu,ale to je jen můj názor*4*
Jak ty, jako muz, muzes vedet, ze vaginalni orgasmus je “slastny”? ;)

Ale ted vazne. Jsou zeny, ktere maji jen klitorialni orgasmus, pak jsou zeny ktere dosahnou orgasmu jen vaginalne. Jsou zeny ktere daji oba zpusoby no a pak jsou zeny ktere orgasmu nedosahnou vubec.
Nejsem si uplne jisty, jestli tva zena bude jedna z tech mala, ktera cvicenim prejde do skupiny obou druhu. To je proste o tele ;)