Chuť u žen ?? :-)

Chuť na sex

Manželce po třicítce chuť naopak zcela zmizela. Ale tam je to zřejmě dáno dětmi a hormony :(
Děti vyrostou a ona zjistí že je atraktivní pro jiné muže, tím pádem se změni i ve vztahu k tobě. Jen je potřeba ohlídat aby se jinde nemotaly city, ty mají zůstat doma
Často to tak bude, ale u nás to je na minimu už pomalu deset let, zlepšení zřejmě nepřijde.*10*
Po 40 se to láme ......buď se to zlepší nebo si paralelně najdete oba někoho jiného.
Rozhodně. Takřka ze dne na den učebnicově ve 30. A tohle nerada přiznávám, ale sexuálně rozvolněné chování se tehdy pojilo i s aktualizovaným strachem, že s postupujícím věkem ztrácím na atraktivitě a že roků, kdy mě ještě někdo bude chtít, je stále méně.
Nevím, jestli se chuť zvýšila, to asi ne, ale rozhodně ho beru s větším humorem a víc easy peasy. :-)))
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ty doby co se tady smělo psát jen to co dovolilo vaše trio úderného komanda, jsou už pryč, teď si tady může každý reagovat na co chce a že je vlákno staré nehraje žádnou roli.
nevadí, že je staré, alespoň může člověk posoudit, jaké je to u sousedů. U nás je chuť na sex pořád, záleží na stupni závislosti na sexu a na protějšku, jak ten druhý umí tu chuť u partnera vyvolat. *162*
Ty jo, jsem si nevšimla. Až teď koukám že je rok staré....
Já na to pořád čekal a nedockal jsem se ☹️.
u mě to přišlo až ve 40ti.po rozvodu *22*
I po 50 ...... neotěhotnis, a dokonce máš z toho i potěšení
U mojí manželky to přišlo těsně před čtyřicítkou. Je teď nadržená jako nikdy před tím a já si to hodně užívám.. :)
Po třicítce nemůžu ještě soudit,mě se zvýšila chuť po 25, ale nemyslím si že je to věkem ale spíš okolnostmi,jaké byly.
A to se té přítelkyni ta chuť zvýšila natolik že už ji nemáš?*6*
Myslím, že to je hodně individuální. Může se zvýšit i po čtyřicítce, když má ty správné impulsy..*4**3*