Questo post è stato eliminato dall'utente.
Bylo to v jedné knize o válce v Indočíně. Jeden vyděšený pěšák měl po průzkumu hlásit, kolik viděl nepřátel. A když ten počet řekl, tak velitel to číslo vydělil 10 a vyšel mu zhruba reálný počet nepřátel. S měřením penisů na amatérech je to obdobné.
Já mám délku zhruba 16-17 asi podle nadrženosti, šířku 4,5-5. Jasně chtěl bych větší :), ale i tak jsem často "nadoraz", hluboký orál jsem zažil jen párkrát, anál většinou v pohodě celý. Když mě píchá kluk, mám raději širší, úzkým mě to bolí, nevím proč. V reálu jsem viděl 2x kolem 19ti cm, většina kolem 15ti cm.
Čím větší péro, tím lepší péro :)
a že tebe to sere jakou ja mam diru do prdele
zrovna tebe toho největšiho pokrytce na amaterech, komentuješ uražiš každou homo galerii, nebo uživatele a přitom tě nikdo nenuti se na ně divat
ale to je zcela normalni jev nejen u tebe je tu nespočet pokřivenych pokryteckych blbcu.
Konečně míra 😊 dostačující jak má bít
Vedeš soukr. statistiku?
Kolik procent má 25 cm?
Můj bývalý kolega z práce a kamarád, má hůl kolem 25 cm a jelikož znám osobně velmi dobře většinu jeho milenek tak vím, že si jeho velikost připomínající dětskou ruku která drží jablko, velmi, velmi chválí. A jelikož to není zrovna Brad Pitt, i tak ho velmi často využívají a jeho milenky bych nechtěl počítat
Sem přesvědčen, že jim jinak nemá co nabídnout. Ale i tak mu to stačí
Kolik procent má 25 cm?
Můj bývalý kolega z práce a kamarád, má hůl kolem 25 cm a jelikož znám osobně velmi dobře většinu jeho milenek tak vím, že si jeho velikost připomínající dětskou ruku která drží jablko, velmi, velmi chválí. A jelikož to není zrovna Brad Pitt, i tak ho velmi často využívají a jeho milenky bych nechtěl počítat
Sem přesvědčen, že jim jinak nemá co nabídnout. Ale i tak mu to stačí
Někdo prostě nikdy nepochopí, že každý rád něco jiného. A ty inzeráty, to že hledá velkého nemyslíš že to je jen proto, že to chce zkusit? Než jsem měla velkého, tak jsem to taky chtěla zkusit, takže taky inzerát, ale to neznamená že potom každá to chce znovu a znovu. Stačilo jednou.
Mám to stejně, nepotřebuju ho cítit až v žaludku :-D
Manzelka je stejneho nazoru.....i kdyz obcas se ji to libi kdyz to je na hrane bolesti a slasti.
Osobne jsem se svymi 15cm spokojeny a velice casto se stane ze ji pri sukani zajedu zaludem do delozniho krcku...osobne mi to je velice prijemne ale ne vzdy je to prijemne manzelce. Mam rad kdyz jsem az po koren v ni a vidim jak ji narazim na same dno.
Predstava vetsiho penisu by byla asi fajn...ale zase bych ho nezasunul uplne a to neni ono.
Osobne jsem se svymi 15cm spokojeny a velice casto se stane ze ji pri sukani zajedu zaludem do delozniho krcku...osobne mi to je velice prijemne ale ne vzdy je to prijemne manzelce. Mam rad kdyz jsem az po koren v ni a vidim jak ji narazim na same dno.
Predstava vetsiho penisu by byla asi fajn...ale zase bych ho nezasunul uplne a to neni ono.

Průměr nebo délka
penisu