Mám skupinu kamarádů a pravidelně chodíme do sauny, kde rozebíráme možné i nemožné, ale většinu času řešíme vztahy, sex a ženy. Diskuze na téma ženského pohlavního ústrojí jsou na pořadu dne často. Máme to jednoduše rozděleno na dvě hlavní skupiny - hamburger a netopýr, a ty se dále větví na např. na Royal King, slider, Swis King ve skupině Burgers a například kaloň, vakoveverka ve skupině netopýr. Obecně lze z našich odborných analýz vyvodit závěr, že zhruba 80% kluků že skupiny fandí netopýrům a zastánců Burger show je menšina.
Jj Pyskatá vytahaná je nej
Ahoj. Rád se podívám, reálně
Rad bych to zjistil. určitě Víte co od života chcete rád bych vás poznal
Přijedu... klidně dnes
Posoudím ti jí v sobotu 8.11,25 po 15. hodině n Novém Bydžově. Napiš, Honza
Co tenhle víkend ? Třeba sauna, nebo jen tak v autě
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Mamželku.
to je přesný, od maminky k mamželce
S tim nemohu až tak souhlasit, pravda je že nemohu mluvit za oplacane ženske, neboť jsem je nikdy neměl na Ficksofa, ale u normalnich žen jsem poznal hodně takovych těch muschi co vypadaji jako broskev a ne jak losujeme MATES
To je úplně jedno záleží jak tu kundičku ovládá umí zacházet
Říkám svojí holce: "ty máš ale velkou kundu, ty máš ale velkou kundu" a ona se ptá: "proč si to řekl dvakrát?" a já povídám: "já to neřekl dvakrát, to byla ozvěna, chápeš.
velka kunda je relativni pojem
musiš to lepe specifikovat nejlepe v rozměrech....
Delka, hloubka, šiřka možna i vyška by neškodila
Delka, hloubka, šiřka možna i vyška by neškodila
Možná by stačilo napsat, že ji má jak vrata od stodoly, ne?! Každej nechodí do postele s šuplerou...

Velká pyskatá kunda...
Kde najít a proč se ženy za to stydí?!