Fake

😁😁😁

Môže sa tu písať k toma zle skúsenosti,z fake,profilami a klamarmi,
Boze o fejkoch by som tu mohla knihu napisat kolko som ich odhalila🤣tusim tu je este jedno taketo vlakno ale zensky nick sof1a fejk so stiahnutou foto, neviem ci este existuje. Parovy nick lovely8576 takisto stiahnuta foto, v chate slovensko som ho s tym aj konfrontovala tak mi potom nadaval cez spravy ze neznesiem ze je niekto krajsi🤣 foto bola nejakej ceskej stetky 🤣
90 percent je tu fake a hlavne páry ktorý hľadajú chlapa a len vypisujú a pýtajú fotky atď... celé zlé...a o ženách ani nehovorím 😑
A presne pre toto nereagujem ani neodklilavam.spravy od parov... Vsetko hned do radu mazem.
PaarDM tiež nejaký chuj so stiahnutými fotkami. A ešte si aj pridá inzerát že vraj seriozny
Hornybull3 poslal mi fejk fotku, samozrejme isto je prava, tak som mu poslala screen odkazov z kade je fotka stiahnuta, hned ma blokol. Nahlaseny, dosla norifikacia ze dakuju problem vyrieseny a nic.. svieti tu nadalej
Dalsi fejk so stiahnutymi foto Adelka23_
Lydia31 - hľadá, neodpisuje, následne bez akéhokoľvek dôvodu zablokuje 😁. Pre mňa je to tým pádom chudera zúfalá
1971Katka tiež FAKE profil, všetky fotky v albumoch stiahnuté z netu, loudic fotiek
Nemusí to byť nutne fake. Teda nie na základe toho, čo ste uviedli.
1. Hľadá niekoho
2. Napíšte jej niekto o koho podľa fotky, správy nemá záujem a pri 1000 správach nemá čas a chuť odpísať
3. Dotyčný napíše znovu, keďže mu neodpísala.
4. Keďže dotyčný nepochopil že aj žiadna odpoveď je odpoveď, a nemá chuť to po lopate vysvetliť, zablokuje, aby nenapísal tretí raz.
5. Povieš si, je to zúfalá chudera:)
6. Ona si povie je to zufaly chudák, ktorý aj keď mu nepodpíšem stále bude písať.
A čo tak blok počas normálnej komunikácie? Nad tým si nerozmýšľal?
Reagujem na dôvody ktoré sú uviedol.
Pozná,alebo má niekto skúsenosti z byvalim nicokom,Dasbot,,,Dájte mi vediet do pošty ďakujem
Som rád,že sa to tu trochu ujalo,ale stále si myslím že by sme tu mohli,viac fake profilov a inzerátou,zverejniť,,Lebo velmi ,že sú sú aj super ľudia,čo naozaj reálne hľadáju,Ďakujem
Vaneees95 ocividne fake. Ponuka sluzby chce platbu cez paysacard.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
19vierka72 je tiez fake,pouziva cudzie fotky aj profilovku ma ukradnutu.
Miaoooo - taktiež proste pica, opýta sa čo hľadám, keď slušne poviem, že nie iba sex, zablokuje. No pica
A zaujímavé že zrejme lustruje celé fórum, čo kto kde o nej píše
Môžem poskytnúť screenshoty z komunikácie, ale vidno čo to je 🤣
Oknodokoran - fake profil, fake foto.
Dracica7771 podľa mňa len zberateľ foto. Keď som slusne napísal, pozdravil, bez čohokoľvek iného mi odpísala " civil foto" na čo som odpísal, že pošlem ale či ti nevadí lokalita a vek, tak hneď zablokovala, lebo zrejme kvôli neposlaniu fota
Upozorňujem na nick tita888 niky888, taktiež na pokeci vystupuje pod nickami jany888, natys, cleopatra888, ninus.... zisťuje teda snaží sa zistiť citlivé informácie o vás, neskôr vydierať. Reálne sa s ňou nikto nestretol a ani nestretne. Používa fotky herečky. Údajne je to chlap a potom zneužíva informácie. Pozor!
Fotky patria herečke catalina grana. Ale aj iné používa
ZIADNE FOTKY NEPOSIELAT, DLHO SI SPROSTOSTY NEVYPISOVAT , TELEFONAT A DORIESIT USTNE, 2HA VYHOVORKA PRECO SA NEDA VOLAT, DOVI DOPO FAKE
Je jedno koho tu dame do povedomia a upozornenia ze je fake,hladac fotiek,muz za nikom paru alebo zeny ..v priebehu par dni nic premenuje alebo zrusi a urobi si 10 dalsich s inym menom je to zbytocne ,lebo neskor si ta podaju ty isty ludia ale nie z jedneho ale rovno v 5tich nikov hrozne zistenie ale bohuzial je to tak ,skor bytrebalo urobittak ze ajkedmas 2,3,4 ucty a ine mena tak ak uz zrusis aby si si nemohol automaticky iny ucet urobit
Má niekto skúsenosti s profilom Hotwife 36?? Podla mňa fake profil a zberač fotiek
Taká nízka baba s fotogalériou kde mala podpätky? Ak áno, tak nie je fake, stretol som sa s ňou.. a bola to, naozaj krásna skúsenosť :)
dajte si pozor na nick NeliPali je to fake
od admina?? to snad srandujems,ak sa ieco riesi alebo je nieco zle neuvidis admina ako je cas dlhy ,ak nieco potrebujes a napises adminovy ,tiez ziadna odpoved,alebo vobec ziadna pomoc....jeden znamy chcel zrusit ucet a uz tyzden vypisuje ze chce zrusit ucet a stale dookola ked napise upozornenie vsetky informacie ,pokyny dostanete do 24 hodin ....a co myslite dostal nieco od adminov?? absolutne nic ,tu asi nikto nikoho nezaujima,aspon si to myslim ,a k tym false nickom ano je to tak a aj ked sa nahlasia dotycny si urobi dalsi a dalsi nick z ktoreho uraza ludi ,hroza a des
A ked upozprnis na inzerat ze je fake inzeratom vymaze
- ludia su vseliaky..... a nie vzdy vsetko podary podla predstav
- vseobecne zladit 3-4 ludi na stretnutie je niekedy problem....
- ale ked sa chce, da sa najst... chce to trpezlivost, idealne inzarat z pevnym datumom
- tiez aj mne sa stalo ze sa moje zena z nicoho nic nasrala a 2h pred stretkom som musel vsetko rusit, - a bit za blbca... :-)
Niekdy to je ale už svinstvo,tu sa posielajú aj súkromné fotky a tu skoro všetci diskretne
Mne to tu príde že každý nick je fake , buď neodpíše vôbec , buď nieje nikdy online ....... Čím dlhšie tu som tým viac pochybujem že sa tu dá nájsť aj niečo reálne ak nepočítam uchylov a buzerantov
Plne sùhlasìm. Je to tu o h..., teda o ničom. Fiktívne nicky, zberači fotiek a pod. No prím u mňa majù inz. so ženským nickom a textom: nič nehľadám, neposielam.... tak na akù p.ču si sa sam vycapila?
v inzerátoch určite nemajú písané, že nič nehľadajú. na čo by si ho potom dávali??? to si asi pletieš s profilom
Ok tak napr. Luciana25 ma inzerát " Ahoj hladam muza ktorý miluje taliansku domácnost tak ako ja píš správu dakujem " ak sa jej opýtate čo to znamená, žeby ste chceli vedieť o čom to je ...môžte písať koľko chcete ,uvidí ale nepodpíše ani nevysvetlis o čom to je
predstavuj si: si zena a dennne ti pride 50 sprav, tyzdennne 350, rocne 18200... ako dlho ta bude bavit odpisovat ?
Moja zienka po zadani inzeratu dostala z vecera do dalsieho vecera cez 8000 sprav. Naozaj si nemyslim, ze to ze neodpisala znamena, ze je fake alebo nepozorna.
Keby v správach aspoň neukázalo že je to pozreté nepoviem nič ....... Zoznamka detto ....... Každý týždeň inzerát v zoznamke od rovnakých ľudí že hľadajú ale neodpisu nikdy ..... Mne to tu príde ako keby tu každý chodil len očumovať
Hladaju konkrétneho cloveka. Podaju inzerat a cakaju aby sa im ozval presne ten na koho cakaju. Ak sa im neozve, podaju znova. Ostatni ho nezaujimaju.
Lenka-sex, kralovnaloba, liberecak45 jedna osoba a ta istá osoba pod muzskym aj ženským nickom
............. kralovnazloba oprava:)
Pochopte ze je taka doba. Niekedy ludia chceli real a stretnutie. Dnes je vrchol blazenosti pre niekoho prave taky FAKE profil. Nie je nic erotickejsie pre takeho cloveka, ako si vymysliet novu identitu a balit na amateroch ludi. Vzdy vystupuje ako sympos/ka. Ja mam skusenost prave taku, ze ten clovek sa ma snazil zbalit vzdy pod inym nickom. S predchadzajucim nickom neuspel, ziskal informacie a skusil znovu, ako iny clovek. Využil skusenosti ktore nadobudol a samozrejme ten clovek potom uz vie ako ma odpovedat a vie co chcete pocut. Zda sa Vam, ze ste nasli spriaznenu dusu a omyl.......zas je to len fake profil.
Presne si trafil. A ak neuspeje na 3-4x tak akurat vynada a otravuje.
Ma,niekto skúsenosti s nickom,Abako,?Dajte mi vediet,na profil,ďakujem