Laserom sa epiluje. Robi to vela salónov hod do googlu. Moja osobná skúsenosť - mne to nepomohlo 🤷🏼♀️ vyhodila som prachy za podpazuší, komplet intim aj anál a nic 🤷🏼♀️ nezabudaj že na kazdu oblasť musíš ist aspoň 7x… ak si z ba dobre recenzie som pocula na laurentis salon
Tak záleži aj od postavy a aj od velkosti a množstva ochlpenia - ako kto zarasta kde,,, celkovo na tele, bruchu hrudi nohách atd,,, jasne že potom ten "kontrast" hranica medzi oholenou partiou a neoholenou je rôzne viditelna,,,, (nvm ako je to u teba) .. väčšina si myslim (z tých čo sa nejak upravuju) že si holi aspon okolie vtáka a vajec, prip okoli analu,,, dá sa to aj "do stratena".. že človek si porast len upraví (skráti) strojčekom,,,, zaleži všetko od chuti a od toho ako to ktorý chlap chce mat upravene,, 

Kuknite album, mam tam rozne strihy

Klasika holenie hillete, a potom raz za dva tyzne philips ipl, take akk laser, super, pk case sa chlpke stratia, skork vobec nerastu,ze nemusis ani holit
Ma niekto skúsenosti s cukrovou depiláciou? Myslím okolo penisu, semenníky, anál ?!
Ja si ju robím sám doma. Stačí tak raz za mesiac a máš pokoj. A je to potom úplne hladké a keď to dorastá, tak to neškriabe, lebo chlpy nie sú ostro odrezané ale vyrastajú nanovo. Na prvýkrát musíš dosť zaťať zuby, ale potom už to až tak nebolí, lebo máš riedke chlpy, ak to nerobiš až po niekoľkých mesiacoch. Okolo penisu, anál a semeníky zbokov sa dá, len uprostred semenníkov, kde je najviac voľná koža to musíš dokončiť pinzetou.
klasickú britvu... možno som konzervatívny, ale pri britve pozor aby si si nezaťal do živého
Questo post è stato eliminato dall'utente.
neexistuje v dnesnej dobe nejaky bezpecny a odskusany krem na intimne partie. Ziletky na intimne partie nemam rad.
Holenie intímnych partií
Podeľte sa o skúsenosti