Questo post è stato eliminato dall'utente.
Asi pred tyzdnom, tu niekto v inom fore napisal ze nestaci iba dobre vyzerat. Treba ak sa mas druhemu zapacit aj odhalit nieco, co sa v tebe ukrýva. Cim si jedinecny. Nehrat sa na nieco. Povedat pravdu. Nechodit okolo horucej kase. Nesnazit sa za kazdu cenu zapacit. Viac mi inponuje clovek ktory na rovinu povie a prizna o co mu ide, nez aby sa ma dookola pytal ako sa mam a aky som mal den. Ked viem ze mu ide len o jedno. Ako sa mi dostat do nohavic....
Mladí chlapci a máte problém? A čo ja? Mám po šesťdesiatke. Vôbec sa nechytám a to tu hľadám sedem rokov. Chlapov je tu strašne veľa a žien a párov, čo naozaj hľadajú, veľmi málo. A to stihnú vychytať naozaj fešáci v optimálnom veku. Len tých pár vyvolených tu občas niečo nájde. Je tu aj veľa ľudí, čo hľadajú, ako pár. Akurát, že jeho žena nevie o ničom. Veľa mladých homosexuálov, čo predstierajú, že sú ženy. Veľa párov, ktoré hľadajú princa a nikto sa im nepozdáva. /majú na to plné právo/ Aj tak je ešte táto stránka najlepšia a jediná reálna. Na iných stránkach si za veľké peniaze píšete s počítačom a ťahajú z vás prachy.
Či sa tu dá niekoho nájsť? Áno, pár pekných, mladých chlapov s polmetrovým čurákom. My ostatní zúfalci tu môžeme slintať a snívať ďalej.
Či sa tu dá niekoho nájsť? Áno, pár pekných, mladých chlapov s polmetrovým čurákom. My ostatní zúfalci tu môžeme slintať a snívať ďalej.
Záujem je len zo strany mužov

Ludia
Sex