Stretavky zenacov s bi chutami

Max. diskretne stretka...

Caute. Najdu sa tu muzni, sympaticki zenaci s tajnymi bi chutami, ktori by mali zaujem o spolocne stretka niekde na byte alebo vopred dohodnutom mieste v BA? Len max diskretne a len muzni zenaci max do 45 rokov. Max. skupina 5-6 zenacov. Bol by o to zaujem?
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Diskretny Košičan, ktory to myslí vážne.
Ahoj, som za, mam 45 rokov. Zenac bi
Inak podarilo sa niekedy niečo? Pridal by som sa niekde v BA alebo SC kľudne
Kosice, Presov. Miesto je. Napíš.
Par748
Par748 Inattivo 4 anno fa
Par748
Par748 Inattivo 4 anno fa
Chcel by som posluzit ako poslusna kurwicka partii kamosov.
Ahojte pridal by sa niekto na grupak u mna zajtra ? skupinka cca 5-6 muzov, ja pasiv ostatnio aktivovia. Napis do spravy a dohodneme
Pridal by som sa . Ja mladý bi fesi max diskrétny …
Vo štvrtok 9.11 v saune Club Expert BA po 17:00 hod, kto sa pridá?
Betar manzel! Uzivat si ti nedovoli! *363*
Chlap je chlap, umelak, nenahradi nikdy skutocny penis v diere.
No tu to vyzerá že sa nevedia ľudia dohodnúť ani na takom niečom.
Celé toto fórum je len o teoretizovani... S amatérom sa stal taký cirkus ako na pokeci
Bingo! Trafil si to presne. Okukavacky a sľuby a skutek utek. Nechce sa mi veriť že sa nenájde niekoľko serióznych ľudí.
osobne mam jedného ženatého s ktorým si z času na čas perfektne užijeme... len nie je to často.. super chlapík bez vymýšľania zväčša do 10tich správ sa zmestíme a ideme na vec...
No tu v ba to nevyzerá tak jednoducho.
veru ani v prešove :) lebo slintošov tu plna kopa
Ja by aom do toho diskretne siel
Hm....no podstatne je aby tí ľudia mali aj niečo v hlave...mier👍😁
Hned sa pridam ak je to este aktual
Zdravim. Je to stale aktualne? Mal by niekto seriozne zaujem?
Najde sa nejaky bi zenac zo Ziliny?
Urcite sa najde aj zenac zo Ziliny 😄😋
Po veľkom záujme stretnúť ženáčov , ktorí občas potrebujú zmenu a majú bisexuálne chúťky som sa rozhodol zorganizovať stretnutie ženáčov s bisexuálnimi chúťkami v prenajatom mileneckom azyle v Nitre. Vstupné by bolo podľa počtu účastníkov , celková cena prenájmu garznóky by mala byť okolo 20€. Gumy a lubrigačné gely v príp.potreby si každý prinesie sám.
ahoj podarilo sa nejake stretnutie? mal by som zaujeem ak je to aktualne
Apartmány sa nachádzajú vo výbornej, kľudnej a diskrétnej lokalite. Výborný prístup autom alebo hromadnou dopravou.Wi-fi,tv,klima,občerstveni ,parking,novostavba.095 14 68 010 volat,WhatsApp,Viber,sms
Je to este aktual? Pls rád by som prisiel
asi si oslovil nesprávnych ľudí
Máme chatu pri Veľkom Krtíši, my sme dvaja bi m
Som z ba takze by mi vyhovoval skor zapad sr alebo este stred
Čo tak dnes prist na prameň do Grobu. Dufam ze tam bude dnes niekto s Bi chuťkami
Aj ja by som sa rad pridal mam to sice komplikovane s casom a chut je velka.
Úplne super. Keď sa určil čas a miesto (Nitra štvrtok 18 00) ,všetci do jedného zrušili účasť. O čom to tu potom je. Pisalkovia sľubujú , asi si pri písaní vyhonia a potom nemajú záujem.
Áno, aj máš pravdu, len nechaj priestor a možnosť na ďalšiu akciu. Na nič sa neteš, nič nečakaj nechaj sa príjemne prekvapiť !
Ja by som urcite prisiel rad, ale da sa mi az prist az okolo 21.00, tak neviem, ci by to nebol problem pre ostatnych...
Nič inšieho nečítam len ale...ale...ale.... Čo tak namiesto ale, dať si teraz a tam....nech je to sauna, chata, wellnes, či hociaké privátne a intímne miesto !
Čakám návrhy a nie dôvody prečo nie...!.....hmmm?
Rád prídem do NR, baví ma honenie a chutí mi semeno.
Konečne niečo čo by mohlo byť fajn....
Ahoj, tiez by som sa rad pridal. ale casovo mozem iba cez pracovnu dobu, co je vzdy problem.. :(
Myslím že takych je viac, "utajených s chutkami" na celom slovensku nielen v ba,,,
Len by zenaci nemali oblbovat a honit nad pisanim si. O real ani nemaju zaujem. Dohodnú sa na stretnuti, naslubuju a potom sa tyzden neprihlásila. Uz ani nepodpíšu. Hladaju dalsiu obet nad kym sa vyhonia. A dookola to iste. Chlapci ak chcete naozaj sex, tak prosim reaaaaal. Nie virtuálne.
Urcite sa najdu. Ja sa pridam.