Questo post è stato eliminato dall'utente.
Diskretny Košičan, ktory to myslí vážne.
Kosice, Presov. Miesto je. Napíš.
Chcel by som posluzit ako poslusna kurwicka partii kamosov.
Ahojte pridal by sa niekto na grupak u mna zajtra ? skupinka cca 5-6 muzov, ja pasiv ostatnio aktivovia. Napis do spravy a dohodneme
Pridal by som sa . Ja mladý bi fesi max diskrétny …
No tu to vyzerá že sa nevedia ľudia dohodnúť ani na takom niečom.
Bingo! Trafil si to presne. Okukavacky a sľuby a skutek utek. Nechce sa mi veriť že sa nenájde niekoľko serióznych ľudí.
Po veľkom záujme stretnúť ženáčov , ktorí občas potrebujú zmenu a majú bisexuálne chúťky som sa rozhodol zorganizovať stretnutie ženáčov s bisexuálnimi chúťkami v prenajatom mileneckom azyle v Nitre. Vstupné by bolo podľa počtu účastníkov , celková cena prenájmu garznóky by mala byť okolo 20€. Gumy a lubrigačné gely v príp.potreby si každý prinesie sám.
Apartmány sa nachádzajú vo výbornej, kľudnej a diskrétnej lokalite. Výborný prístup autom alebo hromadnou dopravou.Wi-fi,tv,klima,občerstveni ,parking,novostavba.095 14 68 010 volat,WhatsApp,Viber,sms
asi si oslovil nesprávnych ľudí
Ja by som urcite prisiel rad, ale da sa mi az prist az okolo 21.00, tak neviem, ci by to nebol problem pre ostatnych...
Rád prídem do NR, baví ma honenie a chutí mi semeno.
Len by zenaci nemali oblbovat a honit nad pisanim si. O real ani nemaju zaujem. Dohodnú sa na stretnuti, naslubuju a potom sa tyzden neprihlásila. Uz ani nepodpíšu. Hladaju dalsiu obet nad kym sa vyhonia. A dookola to iste. Chlapci ak chcete naozaj sex, tak prosim reaaaaal. Nie virtuálne.

Stretavky zenacov s bi chutami
Max. diskretne stretka...