Na obeznejsich nieje nic zle,kazdy sme iny,kazdemu sa paci nieco ine,ja mam kamosku ,obeznejsiu a vzdy ked sa stretneme,vie ze sa jej chcem venovat a jej doslovne premocene nohavicky to potvrdzuju a ak dodam ze sqiurtuje,tak myslim ze viacerym muzom uz len pri tej myslienke pulzuje pero....
Mne sa páčia štíhle ženy napríklad, sám športujem a nejako ma priťahuje, ak je žena tiež štíhla, potom sa mi páčia aj niektoré baculky, ženy s väčším zadkom, ale obézne sa aspoň mne osobne nepáčia. Nerobím si však srandu, ľudia sme všelijakí, jeden nízky, obézny, mužov trápi ich veľkosť penisu, ženy ich prsia, stehná zadok, nos, vlasy.... Proste je dôležité mať k sebe úctu a mať sa rád. Tak isto poznám jednu chudú ženu, nedokáže pribrať a tiež jej urážky tipu že "kosti pre psov" alebo "vešiak" či "radiátor" nie sú príjemné.
I ja takú chcem naj čo squirtuje
K sqiurtu musis zenu dostat ty sam...
ja beriem vsetko rad radom obezna neobezna len nech roztiahne nohy to mi staci ku stastiu, nadrzany muzi niesu priebercivi, napriklad tu na amateroch je viac muzov ako zien tu ma kazda zena sancu stara skareda tucna vychrtla na tom nezalezi, no a ak by sme sa mali bavit bez sexu tak na tom tiez nezalezi lebo ak nechcem zenu do postele tak mi nezalezi ako vyzera
no vidis to, ked clovek napise ze na vyzore zalezi chcem modelku dlhe vlasy velke prsia atd. tak by som bol za povrchneho kretena, ale ked napisem ze na vyzore nezalezi tak znova som za kretena proste ludia iba taraju a blabocu same neuprimne klamstva. a ci by o mna zakopla alebo nezakopla to je tvoj nazor neberiem ti ho ale clovek sa moze mylit tak ako aj ja aj ty, niesme neomylny, mozno by si aj sama o mna zakopla a zatial o tom nevies :)
aj "obeznejsie" zeny su krasne. sprosto povedane, ked je "to" spravne rozlozene, tak vo vysledku na takej zene ani vsetky kila nevidno. no a ako poznamenal uzivatel bim351, najsexi je spokojná, sebavedomá žena. bohuzial, stale sa najde dost jedincov, ktori si myslia, ze ich nazor je jediny pravdivy a dokazu sebavedomie celkom dost zrazit. ale pevne verim, ze takych nemas vo svojom okoli :-)
My zrelí muži máme radi plnšie ženy.....s kosťami nech sa hrajú psy. Nie je nič sexuálne odpudivejšie ako plochá zamračená zrelá žena nervózna z permanentného odriekania a z nadbytkom testosterónu z neustálej fyzickej aktivity. Tak ako sa hovorí, že spokojný muž je najedený muž, myslím, že to isté platí aj pre ženy. Samozrejme ani morbídna obezita nie je sexi, ale najsexi je spokojná, sebavedomá žena, ktorá nechce silou mocou zastaviť čas, ale vie dôstojne starnúť.
95percent žien má svoje čaro,či už obézne či chudé,veľmi záleží aký karmu vyzaruju
Ako tu už padlo v diskusii, je otázka, čo si predstavujeme pod pojmom obéznejšie. Pre mna ak to nie je extrém, tak neriešim či má žena 50kg alebo 80kg, skôr sa pozerám na jej "ženskosť", ktorá zo ženy vyžaruje, ako je oblečená, vlasy, pohľad, sebavedomie, usmev, čo z nej vylezie keď otvorí ústa atď. Aj tu na amatéroch je kopec krásnych bauliek, ktorým by som určite neodolal, ba naopak sú ďaleko príťažlivejšie než kopec štíhlych žien. Takže tak :)
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Za 3 mesiace 25 kilov? Fuuuha, o tom by sa dalo dlhšie rozprávať. Skus prezradiť,ako je na tom dnes.......
Ale urcite najdes,niekde na teba 100% caka tvoj princ,len music verit a cakat
Questo post è stato eliminato dall'utente.
100 ľudí 100 chuti takže áno určite sa niekto nájde uvidis
Celé zle čo tu píšete sú ženy štihle potom moletky takzvané baby krv a mlieko a potom sú bacuĺky a myslím si že tie začínajú na 85 kg pri priemerných výškach a až potom móžte hovorit o obezite alebo o morbídnej obezite ale to je už lekárska terminológia nie konfekčná ale jeden postreh ako rozpoznať bacuĺku od moletky ------ bacuĺkám nevidno vonkajšie pysky lebo im ich vťahuje tučina do cikule samozrejme v kĺude nie keď im hu naťahujete alebo majú vyžraté hnedé fĺaky od potu a trenia na vnútorných stranách stehien
happywife; mám rada ked zeny bez akéhokoľvek albumu,fotiek,videi a s váhou 68 kg sa vyjadrujú k tomu,ake "cikule" majú bacule?A že im nevidno pysky a majú fľaky od spotenych stehien?Nevidím,že by si bola by a mala tam fotky z 3ku s baculou...ja som bacula a ohradzujem sa proti tomu,aby taketo hluposti pisala zena kostnata,mozno s prsiami c1.Baculky majú práveže krásne macate kundicky,do ktorých sa muži radi vnaraju...najprv si daj galériu a potom sa vyjadruj
Človek napíše pravdu a idete sa pokakať , áno plnšie baby sú krásne ale ty k nim nepatríš a v podstate nepochopím čo ťa vedie dávať sem fotky v tvojich rokoch a tvojho zanedbaného výzoru do tej tvojej nechutne macatej sa majú chuť zabárať iba zúfalci od akých chlapov čakáš pozitívne reakcie? to je odo mňa všetko na tému prasnice

Obéznejšie
Zaujíma ma názor