Questo post è stato eliminato dall'utente.
Já 6x za noc se sekretářkou, ale ten poslední už nebyl nic moc, měl jsem odřený žalud a ona kundu
Ahoj. Ja som raz pocital orgazmy partnerky napocital som 54 a potom som uz nepocital. Myslim ze mala vlnu za vlnou a ze to boli nejake spojene vyvrcholenia cele sa to dialo asi tri stvrte hodinu. Nechce o tom rozpravat. A nie je to ani preco rozoberat .som uplne stastny ked je jej so mnou dobre a uziva si cele to milovanie. Mne trva dlho dosiahnut orgazmus a ked uz tak to potlacim a necham svoj cas partnerke. Sama my da vediet kedy mam skoncit. Potom spolu oddychujeme rozpravame sa a po chvili zacneme druhe kolo. Je uplne ine je naruzivejsia sialene sa boskava hladi ma a ani netusi ako ma to vzrusuje. Tu uz ma vyvrcholenia ze musim na par sekund prestat a znovu a znovu. Nakoniec sa neudrzim a ona zabije vojaka. Sialene ju milujem.
Ahojky škoda jsem u tebe nebyl bych ti ji LLL Ital jak smyslu zbavený ufff
Jak kdy ted mi je 40 a někdy při honění i 15x denně není problém třeba i 3-4 dny po sobě pak pauza okolo 5 ,ale jinak mastrubuju docela často někdy i 5 x v práci průměrně 8 až 12 denně baví mě to a dělá mi to hrozně dobře , do měsíce napíšu svůj onanystycký rekord ,miluju sex
Prečo obdivuješ? Veď to nieje nič extra ja mam dneska zatiaľ za sebou 6x 😀
Tak to je určite individuálne ale iba 3? To sa mi zdá fakt malo
Tých 8 bežne a naviac asi 14-15
Jelikož už sem neměl několik let sex a jen honím tak 20x,každý den se snažím vyhonit 10x.
Můj honící den je sobota,od rána do noci
Můj honící den je sobota,od rána do noci
ale jde,rád ukážu.mám rád sebeukájení
Tak,ze kazdych 30 sekund jeden za 10 minut 20 krat.Nuz tak este jeden nebol a uz prisiel druhy.Hovor tomu co zere seno a nechodil do skoly.Mozno Radim Uzel by Ti uveril.Ked by si napisala,ze ten orgazmus tolko trval este pochopim,ale dristy o 20 tich orgazmoch za 10 minit je asi len Tvoj sen a potom si sa zobudila mokta
proc se tu resi neco, co nevis, nevidel jsi, neznas, ja mel partnerku, ktera kdyz se po par orgasmech dostala jak ja rikal do druhe dimenze... ale pri smyslech... tak mohla mit orgasmu tolik, ze se to snd ani v tu chvili nedalo pocitat, stacilo hodne malo a byla v orgasticke kreci porad dokola... rad na ni vzpominam
jaseidelam i 3x 4x za jednu masážv praci 

ale vsechno mokre ,,,,
Jaro Slávik?!
Asi 5, ale za mého mládí to bylo ještě slušný tabu, takže jsem se snažil krotit! Měl jsem strach, že mi třeba vyschne mícha a zchlupatí dlaň, a já to nebudu stačit holit...
Jinak bych tě možná trumfnul.
Napsal to do závorky, tolerovali bych mu to. Nota bene, kdyz nekdo muze počítat orgasmy za den treba jen během dne.
Ja mel nejvic kdysi 7 za noc, nic onanií, vse do ženy. Je to tim, ze mi jde primárně o ukojeni ženy a bavi me videt ženský orgasmus... takze pri nadrzene a pri chuti sexujici dámě z to bylo i tech mých 7...
Ja mel nejvic kdysi 7 za noc, nic onanií, vse do ženy. Je to tim, ze mi jde primárně o ukojeni ženy a bavi me videt ženský orgasmus... takze pri nadrzene a pri chuti sexujici dámě z to bylo i tech mých 7...

Rekordní počet orgasmů
kolikrát za 24 hod?
Z mládí mám rekord 8x za 24 hod., vše onanii. Poslední orgasmus byl hodně upracovanej, i trochu bolestivej