Questo post è stato eliminato dall'utente.
:) je tu nejaka co by se na me udelala a pak bych ji vylizal
No v podstate ma slecna malinko pravdu ale musim k tomu povedat ze kazda zena je ina a na kazdu ine plati a kazda zena sa da doviest do vytuzeneho orgazmu a to ze zena krici to ani by nepovedal ze je jej orgazmus ked sa zena urobi skor sa jej klepu nohy cela sa chveje a je jej dobre aspon take skusenosti mam ja
Tak ti to jeste nikdo neudelal pořádně.mám orgasmy pri všem
Mě je 32 let. První orgasmus jsem s mužem (nepočítám že jsem se udělala sama) měla až teprve v 29 letech. Do té doby mi to prostě nešlo. Možná to bylo mnou, možná partnery, netuším. Teď už s tím problém nemám. Náš sex doma někdy končí mým orgasmem, někdy jeho orgasmem někdy orgasmem obou.
Ja mela svuj prvni orgacek asi v 10ti pri hodine telocviku :) splh o tyci...ani jsem nevedela,co se mi to deje,ale bylo to kraaasne :)
Nevím, pro bych si měla sahat do svědomí a něco hrát...prostě, když to zrovna nejde, tak to nejde...naštěstí to většinou jde a mě zrovna ten pocit, když je muž ve mně dost baví...někdy ho doslova prosím, aby už do mě šel...Možná by jsi nám mohla říct, zda orgàč máš aspoň, když si to děláš sama...
Stěžuje si na svoji neschopnost se udělat. To je to celý.

Orgasmus - ženy
Nelze orgáče