Môže byť dobrý, ale je aj drahý
Po zatvorení sauny Palma v Košiciach a saune First v Bratislave sa ľudia z amatérov a najmä páriky roztrusili po okolitých saunach a tak je obtiaznejsie niekoho stretnúť. Čo takto sa zjednotiť a dohodnúť na niektorých saunach(1 v Bratislave a druha v kosiciacha zasa budú všetci spokojní 😉
V Kosiciach nevravim, ze nie su sauny, ale cenovo je to drahsie oproti Saune Palma. V Palme sa platilo 10 - 20 € cca na 6 hodin a v ostatnych sa plati 20€ na 1 resp. 2 hodiny a dalsia nacata hodina dalsich 10 €.
Zlata Sauna Palma
Zlata Sauna Palma
Toho nazoru som aj ja, ale nikto to majitelovi nenavrhol, resp. majitel sa o tom s nikym nerozpraval.
Pre neho zavriet bola hotova vec.
Pre neho zavriet bola hotova vec.
Kto je ten platený písalek? Google uvádza trvalo zatvorená. Ak je otvorená tak sa súkromné párty, na ktoré si pozvaný a, na ktoré buď neplatíš žiaden vstup alebo platíš o 200 % väčší vstup.
Kto tvrdí, že ju chcem zlikvidovať? Ty si myslíš, že ja v saune palma nebol? Si precitaj môj blog a ak chodíš do Sauny Palma alebo si tam vôbec niekedy bol tak vieš o kom hovorím v blogu.
Choď vyskúšať a keď niečo zažiješ sa môžme dohodnúť
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Sauna Flipper.....vo stvrtok sukromne saunovanie
Ak by sa nasla skupina ludi, ktora by mala chut, vo stvrtok by sa mozno dalo
Ak by sa nasla skupina ludi, ktora by mala chut, vo stvrtok by sa mozno dalo
Zatiaľl.nic nové podobné ale aj mňa by zaujímalo či by sa niečo našlo
Nie je to niekde Tomasikova okolie?? Bola tam tusim plavaren
Sohotu niekto zaujimavy koho stretneme?
Ďalší pisalek čo si pri 0c honi
Čaute v sobotu nieake páry idúdo sauny .
Ahoj ideš túto stredu do sauny?
Ahojte Kto sa dnes chystá do Palmy?
Idem sám ak by sa chcel niekto pripojiť žena alebo pár napíšte do súkromnej správy
Ahojte chystá sa dnes niekto do Palmy?
Dobre že som sa tam dnes vybral Mohol niekto niečo napísať Tak možno v stredu
Presné ako píšeš veľa oči a nik sa neprihovoril knam iba ocumovali a pry tej telke čo tak seka zaujímavé to je. Ale ešte pôjdeme z manželkou a uvidíme.
Dnes do Palmy niekto? Par ci zena?
Čaute ide dnes nieaki par na welness.
Ftipalko boli sme a neviem prečo ti to riešiš.
Kto dnes do sauny 3.5.2022
Včera 27. 4 veľmi pekná účasť v saune. Po dlhej dobe som zabehol, ako mi čas dovolil. Mrzí ma síce, že menej žien, ale tak to proste je. Príjemný relax, pokec s ľuďmi a i milé zážitky.
Aké milé zážitky ? Pochváľ sa
Dnes niekto sa chystá do sauny ?
Ja tam chodievam často
Dobrý večer v sobotu ako to tam chodí je to pre páry či.
Áno je to tiež pre páry aj v sobotu
Niekto dnes do sauny ??????????
Zdravím, zajtra v stredu idem prida sa niekto ?
Waw. Hurá, sláva heuréka........konečne zmysluplný príspevok v slovenskom fóre aj keď škoda, že to musel napísať čech. Tieto slová by som odporučil vytlačiť si obsluhe v Palme a rozdávať ich ako almanach “normálneho” správania , ktoré je dnešným ľuďom vzdialené. Koľko sme sa napočúvali stupídnych otázok ako to funguje, ako osloviť ženu a pod. Takže pre všetkých pribrzdených je tu návod a veríme, že si to prečítajú. Ďakujeme bratom Čechom.
Dnes niekto do Palmy...? Napíš správu diki
Ahojte Dnes niekto do Palmy na niečo príjemné?
Já tedy saunovou kulturu neznám, ale předpokládám, že to bude obdobné jako kdekoliv jinde (v autobusu). Takže vejdu dovnitř a slušně pozdravím: „Dobrý den.“ A hned vidím, jak reagují ostatní, někdo neodpoví vůbec, někdo s kyselým ksichtem a někdo s úsměvem na tváři. Tak v prvních dvou případech dál neobtěžuji a ve třetím zkusím pokračovat, třeba: „Nebude vám vadit, když přitopím?“ A zase pozoruju, jak na to druhý reaguje, slovně i řečí těla. Když dobře, tak můžu říct cokoliv, třeba: „Rozložím si ručník.“ Jde jenom o to, abych viděl, co ten druhý, jestli si chce povídat, nebo ne, jestli odpoví stručně, rozvláčně, sám se na něco zeptá. A potom už případně můžu pokračovat: „Já sem chodím dvakrát do týdne, ale vás jsem tu ještě neviděl, jste tu nový?“
Hellou, tak čo skym sa vidim dnes v palme ?💪 zima/ upršané počasie dnes šup do sauny ! 🙂
bolo tam fajn...človek zrelaxuje, spozná nových ľudí, a zažije zaujímavé veci :)
Ide dnes niekto do Palmy ? Napis môžme ísť spolu
Dnes simpaticky mladý párik v palme👍super
Zdravím dnes idem do palmy príde niekto ?
Ako tak čítam tak bim351 bude asi najväčší odborník na kokoty v palme tak treba jeho kontaktovať a určite ťa rád predvedie 🤣🤣🤣
Neviem či máš pravdu mne tvrdil a utočil na mňa ze klamem ze sme tam neboli pital som číslo že cez viber pokecame tak začal útočiť namna nechápem.
Nevadí si nejaká stupídne názory obaja vieme ako to tam chodí a je tam super keď mi to trošku čas dovolí určite prídem
Ahoj dnes niekto bude v palme chystám sa prísť, bude to premiéra pre mna
Caute všetci, dnes sa vidíme v palme 🍻
Som celkom zvedavý či iba skutek útek na fóre alebo aj niekto reálne sa ukáže-:)
Som celkom zvedavý či iba skutek útek na fóre alebo aj niekto reálne sa ukáže-:)
Tak dnes mužská účasť slušná 👌💪 chýbala dnes damska spoločnosť -:)
Dnes nieake páry sa chystajú na saunovanie.
Ahojte ľudia.
Chcel by som v sobotu zobrať manželku do palmi.
Na čo ju mám pripraviť ona je trocha hanblivá ale túži po trojke alebo štvorke. Dá sa tam niečo také zažiť??? Chodí tam veľa párov a sú dosť odviazany? Na začiatok by jem možno stačilo aj sledovanie iných párov. Nemáme zaujem sledovať starších ľudí ale niečo okolo 30-35. Ak máte skúsenosti tak mi dajte vedieť. Diki
Chcel by som v sobotu zobrať manželku do palmi.
Na čo ju mám pripraviť ona je trocha hanblivá ale túži po trojke alebo štvorke. Dá sa tam niečo také zažiť??? Chodí tam veľa párov a sú dosť odviazany? Na začiatok by jem možno stačilo aj sledovanie iných párov. Nemáme zaujem sledovať starších ľudí ale niečo okolo 30-35. Ak máte skúsenosti tak mi dajte vedieť. Diki
Ahojte Nevie niekto? Tie otváracie hodiny na stránke sú aktuálne?
A kto by dnes vedel potvrdiť účasť?
Znova plno planých rečí a skutek utek. Verím, že píšem za všetkých zúčastnených mužov, ktorí boli včera v saune, že veeeeeľmi pekne ďakujeme obom dámam za úžasnú atmosféru a .......
. Kto nebol môže ľutovať a kto bol, tak ak chce nech sa pridá k poďakovaniu. Veríme, že dámam sa páčilo a znova ich tam stretneme a .........
Čau aj zajtra je otvorené. Napíšte správu
Dnes bude niekto v palme???? Dokedy je otvorená ?
Ahoj P...... No pisalkom to treba vypisovať stále a budú sa pýtať stále dookola ako keby mali zdvihnúť rit a prísť do sauny alebo zavolať na číslo čo je na ich stránke
Ako je to teraz ,smu tam chodiť iba zaockovany,alebo s testom ,alebo ako to je? Ďakujem
V pondelok tam niekto chodi? Neviete mi povedat..vdaka
Ahojte zajtra v sobotu , vedeli by ste mi potvrdiť účasť ženy a muži ? Kto príde zrelaxovať okolo 18:30 -19 ? :) Dikicko …
Plánujem , neplánujem uvidím spontane sa rozhodujem či ísť alebo nie ;)
Plánujem , neplánujem uvidím spontane sa rozhodujem či ísť alebo nie ;)
Ja dnes tiež idem okolo 17-18…..
ahojte chcem sa opýtať či ešte je v tomto semafore otvorená sauna? na stránke zatiaľ píšu že hej. ďakujem za odpoveď
Ahojte všetci, ano sauna je zatiaľ otvorena dnes som konečne po dlhej dobe zavítal 👍 bolo super ako stále ., sobotu sa vidíme opäť👍
Ahojte, dnes sa chystám teda ak je sauna otvorena .-:)
Ahojte, ktorý deň sa najviac oplatí ísť ? Že je aj možnosť že niečo zazijem ??? Keď tak sa niekto pridá kumne ?
Si uvedom že d
Sauna a wellness sú o niečom.inom.al chces niečo zažiť choď do bordelu.
Sauna a wellness sú o niečom.inom.al chces niečo zažiť choď do bordelu.
chystá sa dnes niekto posauniť oddýchnuť?
Ahojte amateri, rad by som navstivil saunu palma este nikdy som tam nebol.. Ake vekove kategorie tam chodia v stredu a sobotu ? Mne je 21 a velmi ma laka tato skusenost tam ist a nieco zazit ;)
*som hetero takze borci nepiste mi
Cau asi ja pôjdem kedy ideš ????
Ahojte ani ja som tam ešte nebola , no počula som že hygiena nič moc
Bolo tam vynikajuco
Hygiena bola na urovni
Hygiena bola na urovni
Ahojte opäť ja :) Píše mi strašne veľa chlapov že by sa chceli ku mne pridať sa saunovat , ale nie je šanca aby sa niekto ku mne pridal , pretože ja idem spontane a neplánovane a keď ,pojdem radšej sama … Chodia tam aj ženy samozrejme , Neváhajte a choďte :) A ženy samé kludne , nikto Vás tam nekusne 😃jedine ,žeby ste chceli 🤣🤣🤣🤣 A na vašom mieste by som neváhala , pretože o chvilku všetko možno zatvoria a potom budete ľutovať 😃že ste mohli ísť a neboli ste 😃😃
Nezabúdajte že účel je saunovat sa …. (edited)
Nezabúdajte že účel je saunovat sa …. (edited)
Čo všetko som ja počul ( Hitler a Elvis nezomreli, ....
). Ja si myslím, že je to tam uuuplne v pohode
Samozrejme, každý máme iné kritériá
Ale myslím si, že keby tam bol nejaký (zásadný) problém, tak to tam hygiena, RUVZ, ... alebo kto už, zavrie
Poznám to z hotela - hygiena každý mesiac na kontrole, voda z bazéna tuším každý týždeň na rozbor, ... Ono to nie je sranda a klobúk dole pred majiteľom. My sme na to napr. nemali nervy a bazén v hoteli radšej zavreli.
Ešte som tam taktiež nebol ale zaujalo ma to a rád by som sa tam isiel niekedy pozrieť. Čiže áno čítal som si čo si tu iný amatéri píšu ale aj tak by ma zaujímala hlavne jedna vec, keďže som čisto hetero, fungujú nejaké identifikačné náramky alebo niečo také ?
Či len zdvorilo odmietnuť ?
Či len zdvorilo odmietnuť ?
Ak myslis mna milacku … tak chodím pravidelne mimo letnej sezóny :) Či už optima , Privilige , a top je Permon ;)za mna v zimných mesiacoch :)
Ahojte ,bola som tam dnes po prvý raz, Recepcna velmi príjemná , prvý dojem ok , domáca atmosféra .. No kazdy kto tam príde nech si urobí vlastný názor ;)
A chyba ti to?
@TvojaaAmaterka ozvi sa prosim do spravy
@TvojaaAmaterka ozvi sa prosim do spravy
Takze hygiena je tam naozaj mizerná ?
A kde je to ,, inde ?
A kde je to ,, inde ?
A je pravda že tam chodi ročník 45 plus
Mám 28 chodí tam aj kategória 30- do 40 ? A Hetero ( nemam záujem o BI ) , chystám sa tam už dobrý mesiac len som nenabrala odvahu …
Mám 28 chodí tam aj kategória 30- do 40 ? A Hetero ( nemam záujem o BI ) , chystám sa tam už dobrý mesiac len som nenabrala odvahu …
Chodí tam všeliaká veková kategória. No najviac asi 35+ Ja mam 31 a veľmy rád tam chodím. A hygiena je prísne dodržiavaná tak ako všade. Mo určiete to tam neobnovujú každý rok. Je to predsa sauna za najnižšiu/najlepšiu cenu! Lacnejšia už asi neni. A ľudia sú tam veľmi milý aj priateľský. Ja tam zajdem 1x do mesiaca. A veľmi mi to chýbalo keď neboli otvorený. A topka bola mašličková party cca pred rokom a pol ;)
Ja mám 21 a tiež sa trocha hanbím. Ale už dlllho čítam tuto skupinu a rozmýšľam že to konečne skúsim.
Tiez sa rad pridam prosim ked nieco naliste my
Tiez ak o niečom súkromnom viete píšte správu. Ďakujem
Tak v stredu 14.10. bude sauna Palma otvorená naposledy na dosť dlhú dobu, preto bude prevádzka podľa záujmu a účasti otvorená do 24hod. Chystá sa párty na ktorej sú vítaní všetci Amatéri dobrej vôle bez ohľadu na pohlavie. Príďte sa posaunovať, posedieť pri pohári vínka, užiť si príjemnú atmosféru, zoznámiť sa a užiť si s osobou s ktorou bude fungovať chémia..... Bude to na dlhý čas posledná možnosť takto si užiť pekný večer v spoločnosti Amatérov a Amatérok.
Ahojte všetci takze zajtra sa vidíme všetci v palme ., idem po dlhej dobe zajtra takze určite to tam roztočíme ..:) tesim sa ., hlavne nech sa nájde partia dobrých ľudí .!!-:)
Uprimne zavidim kazdemu,kto sa rozhodne prist. Ja som tam bol a bolo super zabava,ludia. Košičania su super ludia. V stredu žial nestiham ale aj touto formou pozdravujem ludi ,s ktorimi som sa zabaval a užil si prijemne chvile. Tak z vlastnej skussenosti odporučam všwtkym ,ktori sa chcu ist zabavat. Streda,dievčata pohladit treba. Krasnu stredu plnu zabavy ,saunovania a prijemnych chvil prajem. Dievcata,skoda ze tam nebudem. S pozdravom J.
Rad by som stretol dvoch pánov čo ma vzali do kabínky. Potešilo by keby sa ozvali
Ahojte, chystam sa buduci tyzden je to otvorene?
o ktorej je tam najlepšie prísť?
a ako sa vchádza na to ich parkovisko? lebo keď idem v smere od Námestia osloboditeľov tak tam je odbočka ale na nejaké firemné parkovisko, či to patri pod nich?
Ako je to tam pri nejakej väčšej akcií s mladším osadenstvom?
Pozrel by som sa tam len nejako neviem nazbierať odvahu
Ahoj prišiel by som pozyvas ? Ja 23r aktiv
Dnes prídem aj ja... v akom čase je tam najlepšie prísť aby som niečo aj zažil ?
Ahojte dnes by som prišiel :)
Takze pre všetkých ., od dnes je sauna otvorena., povinne šľapky ., a meranie teploty ..,:) otvorené do 20:00 ., inak všetko bez zmeny kto sa kedy chystá?, dik
Ahojte, od 1.6. budem často chodiť do KE na služobné cesty na pár dní. Zaujala ma táto téma o saune Palma a určite by som rád prišiel pozrieť a zoznámiť sa.
V tomto som ešte neoťukaný takže mi chvíľu asi bude trvať kým sa do toho dostanem ale som zástanca toho, že keď spravím prvý krok, ďalšie už pôjdu samé. Uvedomujem si, že aktuálne je to zavreté a z príspevkov som pochopil, že amatéri chodia iba v stredu a v sobotu? Taktiež si na ruku vezmem modrý náramok.
Len sa chcem spýtať, že ako to funguje? Proste prídem a už sa dám iba nejako do reči? A čas ukáže čo sa bude diať? Je niečo potrebné vedieť pred prvou návštevou? Vďaka.
Teším sa ak sa raz spoznáme.
V tomto som ešte neoťukaný takže mi chvíľu asi bude trvať kým sa do toho dostanem ale som zástanca toho, že keď spravím prvý krok, ďalšie už pôjdu samé. Uvedomujem si, že aktuálne je to zavreté a z príspevkov som pochopil, že amatéri chodia iba v stredu a v sobotu? Taktiež si na ruku vezmem modrý náramok.
Len sa chcem spýtať, že ako to funguje? Proste prídem a už sa dám iba nejako do reči? A čas ukáže čo sa bude diať? Je niečo potrebné vedieť pred prvou návštevou? Vďaka.
Teším sa ak sa raz spoznáme.
Tak to pojdem vyskúšať. Som tu sice nováčik,a
Už je otvorená ? Rad by som prišiel vyskúšal užil si
Zistil si už?!? Zašiel by som aj ja keby bola
A niečo iné kde sa amatéri stretávajú ?
Poprad aquacity alebo Permon je súper.
Už Je otvorená ? Rad by som isiel
Nevie niekto kde sa stretávajú amatéri keď je Palma zatvorená?
Ja tak isto sa chystám z manželkou dnes poobede. Je už vlastne otvorené.
Kto sa chysta zajtra 11,3, do palmy
som tam ešte nebol a newchem byt sam niekde v kute
som tam ešte nebol a newchem byt sam niekde v kute
Po úspešnej minulo týždňovej "mašličkovej" akcii v saune Palma sa túto sobotu bude konať karnevalová párty ako ukončenie fašiangovej sezóny. Kostýmy ako čarodejnice, bosorky a piráti sú vítané. Samozrejme vítané sú aj šteklivé masky a kostýmy. Tak ako vždy pri vstupe, každý kto bude patrične ustrojený dostane welcome drink zdarma. Tešíme sa na ďalší skvelý večer v saune Palma.
Ahojte, ja som sa včera zúčastnil 1x takejto akcie a jednoznačne musím povedať, že bolo výborne. Ľudia TOP, uvoľnená a príjemná atmosféra a celkovo nálada bola na 1*
Jednoznačne sa netreba hanbiť ale práve naopak uvoľniť a zabaviť sa.
Modrý náramok sa myslím osvedčil ;-) vidíme sa čoskoro
Jednoznačne sa netreba hanbiť ale práve naopak uvoľniť a zabaviť sa.
Modrý náramok sa myslím osvedčil ;-) vidíme sa čoskoro
Je to tam diskrétne, v mužské dni?
V sobotu 15.2. Valentínska párty v saune Palma. V prípade dobrej zábavy možnosť posunutia zatváracích hodín. Vstup mužov bude povolený len!!! v mašličke na...... a žien, len so srdiečkom, srdiečkami na intímnych miestach. V prípade, že si neprinesiete, dostanete od personálu za poplatok ktorý pokryje drink pre všetkých, ktorí budú náležite "ustrojení"......
amateri.com/sk/forum/19612/poznavaci-znak-modry-naramok
Čo hovoríte návštevníci Palmy? Dalo by sa to aplikovať aj u nás?
Čo hovoríte návštevníci Palmy? Dalo by sa to aplikovať aj u nás?
Veru škoda že.
Ono v inych komunitach a krajinach to bezne funguje. A oddeluju sa aj naramky podla orientacie (bi, l/g, hetero) alebo praktik (pri bdsm). Ale na zaciatok aspon ten modry keby sa ujal :) sranda bude ked niekto nezainteresovany nosi modre naramky bezne :D
Chodím do palmy občas a musím povedať že určite by to pomohlo , veľa ľudí je tam na ‘’ vaškach ,, či je osoba amater abo nie .:) super vec.:)
Urcite :) skusim nejaky zohnat :)
Dufam ze aj zajtra v stredu pokracujeme v nastolenom tempe :)
Je tu niekto kto chodí do sauny keď je vyhradená pre pánov?
Dal by sam v saune urobiť experiment, žeby mi niekto zaviazal oči šatkou?
ahoj a to bol aký čas približne ?
Ahojte.. Chysta sa niekto teraz v stredu, t.j. 29.1. do Palmy? Este som tam nebol, dlho nad tym uvazujem, no stale vaham.. Asi ako kazdy chlap by som chvel vystihnut cas, kedy tam bude co najviac parikov, resp zien, ale aj tak tam bude zrejme len prevaha chlapov.. A ja budem len dalsi..
Ahojte, niekto v stredu? Rad by som zasiel a nechce sa mi samemu :)
Ahoj, bol som dnes, od cca 18:45 do 20:45. Bolo zo pre mna nove, cize citil som sa asi ako vacsina, ked pride do neznameho. Ale poriadia, vysvetlia. Parna sauna dobra, finska tiez. Bazen so studenou vodou fasa, hlboky po krk, takze ideal. Ciste a v pohode. Osadenstvo bolo myslim 3 pariky a asi 6 muzov vo veku od 35-60. Zienky sympaticke, velmi sympaticke.
Plus mozno rada, kde je vhodne zaparkovat, bud zadarmo, alebo za poplatok a aky. Taky mini servis pre navstevnikov. Dakujem
Ahoj, ak sa mozem opytat, dnes od ktorej je mozne navstivit?
Ahojte chodi niekto do palmy .?
Super čiže ísť, zažiť, vedieť lepšie 1000krat ako písanie tu 😉😉👍
Ako to tam vlastne prebieha keď je čisto mužský deň ?
Prosim ta, kde su tam kabinky? Bol som v syredu a nic nove som po troch rokoch co som tam nebol nezaznamenal az na zrkadlo v hlavnej hale. Myslis kabinky akoze odpocivarne dole pod schodami do ochladzovne?
Chcem tam ist len neviem ako to tam funguje ci si mam zobrat nejaky uterák alebo nieco vies mi dat info dakujem vopred za odpoved :)
Kto sa chysta zajtra 11,3 do palmy ešte som tam nebol
Nechcem byt niekde v kute sam.
Nechcem byt niekde v kute sam.
Ja som dal otázku a čakám odpoved nie blbe reči.to si nechaj pre iných.ked nemas tak tu nepíš.hauk
V Košiciach to este stále funguje ? Išiel by som sa tam pozriet
Ahojte amateri
Hlada sa nahrada za Saunu Palma?
Hlada sa nahrada za Saunu Palma?
Neviete si predstaviť ako mi Sauna Palma chýba.
Niekde som čítal, že celá budova je na predaj. Ak sa nájde niekto kto ten komplex kúpi nový by mohli obnoviť znova Saunu Palma.
Niekde som čítal, že celá budova je na predaj. Ak sa nájde niekto kto ten komplex kúpi nový by mohli obnoviť znova Saunu Palma.
No toto by zaujimalo aj mňa, nie je pre každého, to mame ako pochopiť? A ak je otvorena,vsetko funguje ako pred tym,alebo je iny majitel?? Daj nejake blizsie info
To máš odkiaľ také info?
Ozaj dá sa tam ísť? Píšte správe ďakujem

Sauna palma Košice
Streda