Je tam moc krásně i když pravda trochu ty flitry upadají....průměr věkový 65+
Já jedu koncem července do lázně Poděbrady tak jsem zvědavý jestli nějaká žena nebo klidně i pár bude mít chuť se seznámit a zpříjemnit si pobyt. Uvidíme.
Poděbrady lázně mají i fcb stránku třeba tam i někdo bude
Questo post è stato eliminato dall'utente.
My byli v září v Luhačovicích hotel Harmonie, je pravda, že převládali starší, ale mladší také byli a pokud se tomu jde naproti, tak se dá seznámit. Na večeři jsme si přisedli k solo muži a zábava byla. O měsíc později jsme byli na tři dny na wellnesu v Třeboni, mimo ostatní návštěvníky tam bylo osm zaměstnanců na školení, bez wellnesu a tam při snídani jsme si také vybrali společnost.
Ja sem Oblečenej v Bile Košily a v Obleku
Nebo se nesmíš bát a zkus někoho oslovit. Já měl aspoň příjemný zážitky, kdy jsme v restauraci pravidelně komunikovali s personálem a nechovali jsme se prostě jako Někdo, ale jako lidi. Divili by jste se, co vše jsme se dozvěděli a jeden krasaveček si k nám vždy sedl a nabídky k nám jako páru se jen hrnuly. Prostě se nebát mluvit, vše nejde jen přes dotyky na mobil.
V lázních sice jsou důchodci, ale mají tam taky svoje zařízení vojáci a jiní mladí bijci ze státních služeb, co mají nárok na rehabilitace a taky vojandy. I když nyní je blbá doba, většina podobných zařízení nyní slouží jako ubytovny pro cizince. Tzn. poptejte se, kde jsou jejich léčebny a kam chodí zapíjet volný čas. Takhle je vyhlášená léčba neplodnosti ve Frantových lázních, kde uprostřed jsou vojáci a vedle police a ti se starali o léčbu.
To už taky dnes není pravda
Ja jedu 17.6.2023,Ubytovaní Budu na Fontaně 1
Ahoj Ano Harmonie 1,budu ubytovanej
super,,takže já příjedu 19.6, mám na výběr Pohodu nebo Harmonii.co poradíš?Setkat se tam můžeme,mám hroznou chuť zkusit něco s chlapem, bylo by to po fain,nebráním se ničemu,kromě análu,,,ale v popisku máš,že hledáš muže s ocasem 20cm,,,tak tojá nemám,takže asi nebudeš mít zájem,,
To bylo tak v osmdesatkach
Vzhledem k tomu, že mě čeká na podzim lázeňský pobyt v Mariankách, docela by mě zajímalo, jaké je tam šance na nějaký lázeňský románek. Nebo ještě lépe řečeno, na nezávazné večerní radovánky? A tím nemyslím nějaké taneční večírky po kavárnách. Povedlo se tam někdy někomu takové zpestření pobytu? A jak na to?
ja se chystam do Laznich Luhačovice na Fontanu Hotel 1,Pojedu termin v Červnu nebo v Červenci,chtěl bych si najit nějakeho Muže na Společny pobyt semnou v Luhačovicich,nebo milence na každou noc i přes Odpoledne,ja sem Muž a sem Gay s ostravy fyfejdy a byslim sam ale nemam nikoho a neznam nikoho
ahoj,,já taky pojedu sám,jsem sice ženatý,ale jezdím vždy sám,,,jinak já neksem tak vysoký,,jen 174,péro 17cm,,,štíhlý,,bývalý mistr česka v kulturistice,,,ještě dost vysportovaný, lékař,psichiatr v důchodu,,,nabídka na setkání láká,,,ale neni to možné,,,jedině v lázních,tam budu sám,takže se ozvu a napíšu ti termín,kdy tam budu,,,pokud budeš mít i poom zájem ,můžeme se tam setkat,někde na kafi a uvidíme co dál,,podle simpatii
Okej Pak dej vedět jaky termin nezaleži mně na věku ani na postavě mužeme se pak tam někde sejit a klidně posedět na kafičku podle simpatii se pak rozhodne okej přeji jinak pekneho Silvestra a novy rok
chystám se na pár dnů do Piešťan, trochu se vyválet v bahně, bytnou nechám doma.
Vzal bych sebou nějakou holku - né moc těžkou.
Vzal bych sebou nějakou holku - né moc těžkou.
My jsme tam jezdili z Chebu :)
Tak do Franťáků jsme jezdili za packama naprosto pravidelně. Léčily se tam na spodek a pravidelně navštěvovaly místní diskotéky. Pokud vím, tak jsme je léčili poctivě :)

Lázně zkušenosti
zkušenosti a tipy z lázní - Františkovy...