Já bych byla nejradši, kyby měl chlap alespoň půl litru semene!
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Funguje co tu píšou ostatní. S věkem to může být s dalším střikem horší a horší. Naopak když jsme měli trojku s mladým chlapcem, tak ten stříkal během 2 hodin 5x a furt mu stál a furt jsme šukali. Partnerka byla taky 5x a já, jako starej kůň a raději divák, jsem se udělal na konci jen jednou. Ale co mi funguje na dva orgasmy za sebou, tak jak mám popsáno ve svém blogu, vezmu přiměřenou dávku léku na ztopoření S.ldenaf.l a když to na mě jde, jen nepatrně zpomalím, abych se tolik nedostal do těch křečí orgasmu, vystříkám se do ní, ale díky povzbuzovadlu neochabnu a hned šukám dál a za chvíli se dostaví druhá vlna orgasmu. Za mlada stačilo mít vzrušující babu nebo situaci a šlo to dvakrát bez problémů, teď když chci, tak si umím pomoci taky.
Když máš dobrý protějšek, jde to samo! Nemám to tak s každou ženou… Je to spíše o napojení se na stejnou vlnu. Také musíš znát svou sexualitu po všech stránkách a znát své fyziologické možnosti.
Když mám správnou partnerku na sex, mám spíše opačný problém - nemůžu přestat. Pořad mi stojí a hned po tom, co se udělám ji bez přestávky píchám dál a tak to jde dokola dokud už mě neprosí, abych přestal. Nic neberu, žádná zázračná pilulka (asi by mě to zabilo)…
Když mám správnou partnerku na sex, mám spíše opačný problém - nemůžu přestat. Pořad mi stojí a hned po tom, co se udělám ji bez přestávky píchám dál a tak to jde dokola dokud už mě neprosí, abych přestal. Nic neberu, žádná zázračná pilulka (asi by mě to zabilo)…
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ahoj nemám v tom problém, dokážu těsně před vystrikem jen trochu výstřiknout a pokračovat dál, opakjj to pořád do kola , rekord mám 11 krát to zadržet, jen trochu výstřiknout..... Když už chci stříkat tak to stojí za to 💦💦💦💦💦💦 dívka total celá od výstřiku sperma 💦💦 obličej💦💦prsa💦💦 bříško 💦💦 i kundičku má mokrou 💦💦💦. Nevím proč ale, vzdy jak si začne roztírat mrdku na kozičkách a briku tak ji ho narvu hned do kundičky a pokračují v píchání a ten pohled na ní je tak rajcovni že hned po minutě začnu stříkat a stříkat,musí čtyři čísla za sebou a pokaždé ji postříkat.... Ano jde to! Jen musíš chtít.
To nejde na povel, se musí u člověka projevit jakse patří stestosteron, pak to jde i tři krát
Namažu si ho tygří mastí.
No u mě to jde.... I 3x...ale ne vždy... Není to úplně jednoduché to vysvětlit a ne vždy se osvědčí stejný postup. Nicméně,těsně před vystrikem přestat.... A pak to držet na hranici... S lehkým drážděním... Těžko se to vysvětluje.... Nejlepší je asi trénink, ta hranice je strašně tenká mezi tím aby bylo po všem a aby stříkal a zůstal tvrdý. Ale pocit úžasný Teda...
To je co NETRADICNIHO?? Taky mám rád ehm P.
Nesmíš ho nechat klesnout a být vzrušen nedělá mi problém se udělal znovu do pěti minut.mam vzpomínky na jednoho silvestra když jsem se udělal 9x za šest hodin i když ty poslední dvě vyvrcholení už trochu bolely
Normálně jsem si nechal udělat na míru habrový kolík, který si pak strčím do močové trubice, když stříkám. Tím to zacpu, chvílu počkám, habrový kolík vytáhnu a jedu zase dál jak šicí stroj.
Nemáš zač. Doufám, že jsem ti změnil život.
Nemáš zač. Doufám, že jsem ti změnil život.
Coz by prave melo.jit stejne tak, ze se nevystrikas uplne. Zmacknes u korene atd. Jen mi zajimalo zda to.nekdo praktikuje...
mám milenku, nevím jak to ona dělá a už vůbec ne jak to vlastne delam ja... ale na uvitanou me ctvrt hodiny kouři, necha se nakrmit a do dvou minut uz je napichla na mě a mrda me ja smyslu zbavena, když to na mě jde tak nastavi pusu a po pauze a vydychani mi nastavi zadecek a ja muzu znova.... mozna je to tim ze ona je jeste vetsi nadrzenec nez ja a muzeme celou noc promrdat a je to super. zato s přítelkyní mi trvá se udelat hodinu a to jen tak ze myslim na prasarny jinak bych se neudelal
Ano jde to, já ovládám stříkání podobně a pokaždé když stříkám a vidím jak si s mrdkou hraje a roztírá atd tak hned ho šoupnu zpět a ten pocit když se ti Péro ještě víc postavý a jsou dvě možnost - buť to oddaluji tím že přesně před vystrikem stopnu...
A nebo začnu stříkat... Čím vícekrát stopneš výstřik tak ten poslední je Mega hustý výstřik a cítíš jak se ti pérem valí obrovské množství sperma 💦💦💦💦💦😈
A nebo začnu stříkat... Čím vícekrát stopneš výstřik tak ten poslední je Mega hustý výstřik a cítíš jak se ti pérem valí obrovské množství sperma 💦💦💦💦💦😈
To.mas dobry 👍👍 krasnych 30.znaku 🙈

Strikani 2x za sebou??
Strikani 2x za sebou