Bohužel mě taky predkozka nedrží stažena.Rad bych měl odhaleny zalud ale nejde to
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Hlavně predkožka je v dnešní době kvalitního spodního prádla k hovnu, před čím sice chránit žalud? Už nežijeme v jeskyních takže už si ho nemáš ani o co poranit o žádné kamení, nespališ od ohně atd. Je ta predkožka spíš takový přežitek dřívější doby jeskynní.
Ja nosim, předkožku normarmalne na žaludu, stahnuta na ochablym penisu mi nedrží a stáhne se sama
Nosím ho trvale obnažený tedy predkožka vzadu za žaludem, lépe to vypadá, nesmrdí, méně citlivý, můžu nosit ozdobu na žaludu a přítelkyni se zásadně líbí odhalený bez kůže.
no vetšinou mam žaluda schovanýho , ale když jsem pak doma a chodim nahej tak si ho přetáhnu :p
Ja kdyz prijdu domu, tak predkozku odlozim na vesak v predsini... vy mate teda starosti :-)
Můj megačurák má svou hlavičku schovanou v kůžičce, když se nachází v gaťatech nebo na nudapláží, páč si na něm chci zachovat pleť hebkou jako dětskou prdýlku, a otírání o trencle či UV záření by mu nedělalo dobře. Při chcaní, mrdání, sprchování a saunování mu naopak roláček stáhnu pěkně až na krk. No a při masturbaci obě tyto polohy rychle střídám.
Šťastná to žena!

Předkožka na Žaludu?
Jak ji mít?