Questo post è stato eliminato dall'utente.
Jardo, Jaroušku
Tak čístě logicky, i když ty s tím budeš mít nejspíše problém
Když bych na toho ufňukánka nijak nereagoval, tak ho znova již neupoužiješ. Když jsem reagoval, a ne jednou, začal jsi ho používat. Tudíž, naučil jsem tě ho používat.
Tak šup, použij ho znova a tím jenom potvrdíš má slova a tvé nechápaní psaného textu
Já to zatím dávám s přehledem, ale ty jsi jak na houpačce
Tak čístě logicky, i když ty s tím budeš mít nejspíše problém
Když bych na toho ufňukánka nijak nereagoval, tak ho znova již neupoužiješ. Když jsem reagoval, a ne jednou, začal jsi ho používat. Tudíž, naučil jsem tě ho používat.
Tak šup, použij ho znova a tím jenom potvrdíš má slova a tvé nechápaní psaného textu
Já to zatím dávám s přehledem, ale ty jsi jak na houpačce
Takže se na žádné popsání nebo definici rozdílu těch dvou výrazu nezmužeš a až dětinsky budeš používat ať se zeptám mamky? To jsem si myslel že jsi teda větší kalibr, protože s takovou reakcí se většina z nás setkala naposledy na prvním stupni základní školy. Teda až doteď
Já nepotřebuji sebrat odvahu na to aby jsi mě psanou formou poučil o tom výše zmíněném rozdílu. Já tady jsem a stále čekám co z tebe po X hodinách konečně vypadne
Netvrď mi prosím že je to na tebe moc složité a že to nedáš a místo toho se to stále dokola snažíš zakecávat a zakecávat
ňákej zpruzenej Jarda nejspíš...

Hrátky s vibrátorem
Zkušenosti s vibrátorem