Tak tak, dobre k zamysleni... za povsimnuti podle me stoji, jak koreluje telesna sirka dam s pouzivani pripony u nicku.. tam kde konci nick zdrobněle, tedy pripony -inka, -enka, -unka například. Temer vzdy osoby s vysokym, casto chorobne vysokym BMI. Objektivně. Ze by podvedoma snaha udelat ze sebe mensi??:-)
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Já chodím bez kalhotek docela často .
Taky chodím skoro pořád bez trenýrek . Nemohli bychom se někde bez kalhotek a bez trenýrek sejít ?
Ahoj ,to si musím rozmyslet ,to by mohl chtít každý.
Bez nich je to lepší ,zbytečný kus prádla .
Tak muj nick je zkomolenina meho jmena od mala všechny děcka na mě volali Hecky a tak to zevšednělo a použivam ho i v nazvu sveho webu, facebooku etc. 
Ale je fakt že některe nicky to je fakt neskutečny scheiß, jako třeba když si někdo da nick GeorgeClooney, ba dokonce jsem tu viděl i nick BratPitt a frajer vypadal jak kdyby ho slunko vytahlo z popelnice
Samozřejmě že ženske nicky to je taky neskutečny maras a hlavně ty profily bez galerky a v profilovce placnuta fotka stažena z amateurdump.net
Ale je fakt že některe nicky to je fakt neskutečny scheiß, jako třeba když si někdo da nick GeorgeClooney, ba dokonce jsem tu viděl i nick BratPitt a frajer vypadal jak kdyby ho slunko vytahlo z popelnice
Samozřejmě že ženske nicky to je taky neskutečny maras a hlavně ty profily bez galerky a v profilovce placnuta fotka stažena z amateurdump.net
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Co není sexy samice pro tebe, může byt sexy samice pro jiného...

Nick vs. Realita
Prezdivky