Sauna Bratislava

PeknaZena

ahoj, môžete tu odporučiť veľmi dobrú saunu (verejnú) tu v Bratislave?
Nejaka zena, par dnes do sukromnej sauny poobede? Bratiskava? Pozyvam, miesto upresnim...
Mne sa paci pri Draždiaku / Antolskej je hotel kde sa dá prenajať bazén na hodinu 30eur max 6 ľudí... Je tam príjemná slaná voda k tomu infra sauna... Je to určené hlavne pre rodiny s deťmi ale aj partia ľudí si tam vie fajn pokecat a zrelaxovať.
Super sauna je kusok od bratislavy v samorine xbionic sphere
Ja chodím do saunie v auparku cca od 9.00 je tam menej ludi a je klud, ak sa nájde spoločnosť bol by som rad. Z, pár.
Niekto saunia BA? Dnes sa chystam a hadam nieco zazijem……
veľmi dobrá sauna je v Dúbravke známa ako thajská. Fínska Parná Infra sauna a vírivka pre dvoch. Nápoje sú zdarma je sa treba nahlásiť do predu. Momentálne obmedzená kôli covidu na 4hod. Tajské masérky sú k dispozícii. Ja sa tam cítim ako v rodine!*400**4*
Kto v stredu by sa pridal do Sauny Expert Club po 17tej. Ideálna sauna pre pánov.
Ahoj, pisal si o saune vhodnejj pre muzov, kde to je, rad by som skusil
Bol niekto vo štvrtok v sane nivy?
Super miesto, a mal som šťastie, že boli 3krásne slečny. Treba vyskúšať.
Ahoj, nahodou, je tu mila slecna s peknym usmevom, co bola dnes (v utorok) v saune Nivy? Ta, co sa otuzuje len po kolena :)
Ozvi sa mi, nejako som si nestihol vypytat kontakt ;)
Bol niekto v pondelok v saune hotel nivy?
Áno už je otvorená. Zatiaľ menej ľudí, ale celkovo pohoda. Dalo sa aj príjemne pokecať s atraktívnou mladou slečnou 😉
Pridal by sa v BA niekto tento týždeň? Správa.
Sauna Saunia Bratislava chodí niekto?
Určite tam chodia ľudia. Mal som možnosť ich vidieť... Chodía aj páry
Ja sa chystám ale skôr s párom ako so samotným m.
Ahoj.V Hotely Nivy je celkom fajn.Pomer cena-kvalita.Alebo na skok od Bratislavy v Sai Senec.Sice drahšie ale úplná iná úroveň.
tento týždeň pôjdeme do wellness v hoteli devin. neskôr sa podelíme o recenziu
Ahoj. Boli ste? Pls o krátku recenziu. Aj my zvažujeme
Rád vám stim pomôžem mám 19,5cm a výdrž. 30 rokov . Bývam v Pezinku 0951233416 moje c
Kedy je tak najlepšie ísť do sauny hotel Nivy?

Ja som bol dnes a fajn,akurat ze sam tak som moc nepokecal.
Je nejaká sauna v Bratislave otvorená aj pri súčasnej situácii? Sauna je totiž to veľmi dobrá na posilňovanie imunity.
nikto ma nejaké skúsenosti s 7spa.sk?
Bol som tam s partnerkou často. Príjemné, sa povedať rodinné prostredie. Také útulne, moc miesta tam nie je. Nikdy sme tam nič nezažili, boli tam cudzí ľudia. Na rekaxovanie nie zlé, ale kto túži po akcii bude sklamaný
Ahoj. To ti viem povedať úplne presne. V 7 SPA sme boli niekoľko krát. Je to tam pomerne malé ale útulne pôsobiace. Relaxačný bazénik uprostred. Čo sa týka súkromia a možnosti intímnych hier nie je to vhodné miesto.
Mame skúsenosti s týmto wellnes. Treba sa objednať vopred, prostredie pekne, pokiaľ chcete niečo podniknúť treba sa dohodnúť aspoň 2, 3 páry pretote my sme nikdy neboli tam sami. Raz tam bol jeden párik a dve staršie ženy
My sme tam boli. Treba sa objednať vopred telefonicky. Je to tam útulné kľudne prostredie. Ideálne je vopred dohodnúť sa s podobným párom po dohode objednať spolu
Zdravim,

Vyskusal som viacero wellness v BA, ale tieto navstevujem pravidelne:

7spa mozem len odporucit. V parnej saune by som sice uvital viac pary, ale inak vsetko ako ma byt. Treba sa dopredu objednat. Nevyhodou je nizsia kapacita a odkedy je u nich moznost chodit s Multisport kartou, tak mavaju casto obsadene niekolko dni vopred.

Vyborne wellness bolo/je Chilltime wellness vo Vrakuni. Vela kvalitnych saun, krasny priestor. Bohuzial presli na system privatneho wellness, tj musite si objednat cely wellness. V pripade vacsej partie, ked sa na to spolu zlozia je to ok, inak pre jednotlivcov/pary drahe.

Pekne a slusne vybavene wellness je aj v budove Retro (RETRO Sport & Wellness). Viacero saun, virivka, relativne malo ludi (velakrat sa mi stalo, ze som tam bol 2-3hod uplne sam). Nevyhoda je trochu vyssia cena (17 eur/2hod) a v cene nieje uterak, iba plachta (uterak, zupan za priplatok). A druhe minus je ochladzovaci bazen, ktory nieje ochladzovaci (voda ma podla mna tak 20st.).

Nedavno som objavil celkom slusnu mini saunu Saunicka (priestor pre max 4 osoby). Nie vzdy maju sauny zapnute, treba si zavolat a dopredu sa objednat. Je tam vyborna finska a infra sauna, ochladzovanie iba vana alebo sprcha.

Neda mi nespomenut aj wellness v hoteli Nivy, ktore je poctom saun a vybavenim na slusnej urovni za prijatelnu cenu. Ma to vsak svoje neduhy - tym, ze je spojene s plavarnou, tak velakrat sa mi stalo, ze som vo finskej saune stretol ludi v plavkach/bermudach a byva tam dost ludi hlavne v poobednajsich a vecernych hodinach. Ak je moznost, odporucam tam ist doobeda, parkrat som tam takto bol a nebol tam skoro nikto.

nejake skusenosti so saunou od Hotela Devin?
Pekne ciste utulne aj privat🍀🍀🍀🍀
Questo post è stato eliminato dall'utente.
teraz to asi nie je velmi aktuálne, ale ked zase bude cas na saunovanie skus si zavolat do 7spa a spytat sa na parkovacie miesta, mozno maju nejake pre navstevnikov restauracie a sauny, pamatam si pred par rokmi mali nejaké
Ahoj
Objednávací systém, dokonalá čistá a privátna sauna. Cenovo prístupná....(ešte nie sú vo hviezdach)!
Pre nás jediný nedostatok bolo parkovanie...no MHD je od nich 5 minút.
Privátnych je dosť . Mne sa lubilo v hoteli Dominika. Dve sauny vyrivka sprcha pekný priestor.
Pozor v lete je to nebezpečné. Po minúte súlože som skoro odpadol
ja rada chodim do Petržalskej plavárne do sauny
Ahoj, ake to tam je mne sa zdalo ze velmi male a chodia tam plavkaci co sa nevedia saunit .
My tam máme aj saunu? Len či je to to čo dáma hľadá. Spoločná a bez plaviek. Inak každá sauna kde som bol bolinplavky zakázané . Takže bez plaviek určite nebude problém hocikde
Ahote, v piatok idem na Nivy alebo do Holiday inn ... pozyvam ak niekto chce / par, zena / ...
Dobrá sauna je v Dúbravke. Volá sa PreRelax. Ja sa rád zoznamim, ak bude záujem. Je to však asi o dohode 😉
Questo post è stato eliminato dall'utente.
dakujem. bez plaviek je ok na tento sauna/wellness?
samozrejme bez plaviek nič si netreba priniesť zo sebou okrem vlastného tela túžiaceho po úžasnom pocite tepla !
Tiež by sme radi zašli niekam do sauny a spoznali neaku ženu par alebo muža pekne sa zoznámili. Také priateľstvo s výhodami, ale neviem, kde sú také sauny v BA sme boli len v frust sauna.
Poďte do Dúbravky do Thajskej sauny. Napíšte mi na profil dám vám info . viacej!
Som sam no slušny a diskretný milujem sauny klud a odpočinok možme sa stretnút niekedy
Saunovy svet hotel nivy :) ten je celkom super, dost saun, oddychova miestnost bazen..
čawte nechystá sa niekto do sauny hotel Nivy?