Má někdo zkušenost s vakuovou pumpou na prsa?
já tedy pumpu doma mám, první použití bylo fantastický, kundičku jsem měla nalitou na několikanásobnou velikost z venku, a zduřelou zevnitř, takže jsem byla citlivější.. ale při dalších pokusech už se mi to tak krásně nikdy nepovedlo.. nevím proč - možná jsem na to moc spěchala, nebo to už prostě tak nesedlo
Ano, hrátky s vakuovkou jsou moc fajn. A pro správné "utěsnění" stačí i obyčejný gel. Případně v průběhu gel přidat, ale to většinou nebývá potřeba. A jak už někdo zmiňoval, při velké nedočkavosti se může udělat krvavý puchýřek - i ženě. Pěknou zábavu
Ahoj. Aplikace pumpy samozřejmě nebolí, pokud to člověk nepřežene. Ostatně jako s čímkoliv jiným. Důležité je, aby orgány byly pořádně namazány. Nejlépe obyčejným olejem, který se používá v kuchyni nebo běžný hydratační krém. No a potom si už člověk jen sám určuje, jak dlouho a jaký podtlak mu je příjemný.Je lepší začínat s menším podtlakem a nechat to působit delší dobu, protože potom jsou výsledky nejlepší. Ten výsledek, který vidíš v naší galerii, je asi tak po 2-ou až 3-ech hodinách. I když já sám osobně, když jsem to dělal kdysi poprvé, jsem to přehnal a po 20-ti minutách jsem měl na žaludu velký krvavý puchýř. Sice to nebolelo, ale bylo to nepříjemné. To proto, že jsem si pindíka před tím nenamazal a použil jsem až moc velký podtlak. Je skutečně potřeba to hezky namazat. Je také nutné asi tak po 20-ti až 30-ti minutách pumpu sundat, orgán trochu promasírovat a posléze zase nasadit. A důležité je, aby člověk dostatečně pil. Pitný režim je důležitý!!!! Současně je nutné, aby orgány, které pumpuješ, byly v teple. Je fajn před pumpováním promasírovat orgán v teplé - až vřelé vodě. Nebo když je orgán v pumpě, je fajn hodit si přes sebe ručník nebo deku. Orgán se lépe prokrví a líp tak reaguje na podtlak. Také je dobré, vyholit si totálně přirození, protože případné chloupky mohou napomáhat unikání vzduchu ven a tím i ztrátu podtlaku. Samozřejmě, že né každému se tohle může líbit, ostatně jakožto né každá sex. praktika se líbí všem. Člověk si musí sám vyzkoušet, kam až může zajít. Nicméně člověk když vidí, jak mu to naroste, jak je to neforemné a nepřirozené, jemně svědící a tedy velmi vzrušivé..tak je to super. Hezký den a úspěšné pokusy přejí Ticonovi
no koukám krásný výsledek :-)
a krásný i ty čůrací galérky--- tomu říkám užívat si života ;-)
a krásný i ty čůrací galérky--- tomu říkám užívat si života ;-)
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ja som sa s vákuovou pumpou osobne ešte nestretla, no je to akoby moja nesplnená túžba... ;) A verím, že si ju spolním, určite by ju ocenili viaceré dámy, ktoré radi oživia stereotyp v posteli. a od známych zas viem, že je to skvelá vecička, nielen pre nás, ale aj pre Vás , milí páni. ;)
Ahojky .. jak již tu bylo řečeno - vakuovka je jak pro ženský, tak pro chlapy ... já mám zkušenosti jen s tou "holčičí" .. když se "lehce" nechá působit - odsaje se tlak v oblasti poštěváčku a stydkých pysků - tak se zvětší a jsou citlivější - úměrně době a podtlaku působení .. zde doporučuju postupně zkoušet od mála ... pro ženskou je to pak "zajímavější" ... a nevýhodu je, že to větší citlivost dost často přetrvává jaště do druhého dne ... .. a pak třeba v práci ,, při chůzi v obchoďáku .. je to "příjemné" :o)
a má tu niekto skúsenosti s pumpou pre mužov?aké to je?
Panové ja myslel že mi tady poradi ženy které stím už maji skušenosti,ale diky za každou radu..ikdyž Piknik1 nemá vubec potuchy o čem pišu:-)
Sory,zle som to pochopil.Ty si mal na mysli vákuovú pumpu pre dámy.Súhlasím s tým ako píše kolega HogoM,že každá žena je iná a ináč reaguje.Tu je každá rada drahá,to si musí partnerka sama na sebe otestovať.Takže to riskni a uvidíš,možno bude nadšená.Prajem veľa príjemnej zábavy!
V prvom rade Ťa srdečne zdravím.Neviem či som dobre pochopil,že Ty chceš kúpiť vákuovú pumpu svojej manželke.Neviem dosť dobre načo a hlavne ako by ju ona mohla použiť,pretože vákuová pumpa je určená výhradne pre pánov.Nie je to dobrá a vhodná volba darčeka pre manželku.Mohla by zažiť sklamanie.Ak ju chceš naozaj potešiť,tak jej kúp vibrátor.Vákuová pumpa je určená na stoporenie pohlavného údu pred pohlavným stykom.Najlepšia vákuová pumpa aká len môže byť a to mi potvrdí väčšina mužov,je partnerkina pusa.Ak je šikovná partnerka,tak postaví do pozoru aj ten najtvrdohlavejší penis.Takže vákuovú pumpu uź vlastne doma máš,je to tvoja manželka a jej šikovná pusinka.Ty jej už len dokúp ten spomínaný vibrátor a bude to OK.Maj sa dobre a prajem veľa krásnych chvíl.
vakuová pumpa je i pro ženy.A mimo to,že je mnohem citlivější tak diky prokrvení i mnohem festovější.Protože díky naběhnutí se defakto uzavírá a tak to chce pomalu zkoušet co vlastně vyhovuje.
Kolega nemá pravdu. Vákuová pumpa je i pre dámy. Pomáha zväčšiť citlivosť vag. Podmienka je, na hladko vyholená vag. Po napumpovani sa vag. prekrví a napuchne čím sa stane citlivou na dotyk. Upozornenie nie každá žena to zbožňuje! Ale treba skúsiť. Prajem peknú zábavu.

Vakuová pumpa
Pro ženy