Questo post è stato eliminato dall'utente.
Dá se vykousnout jebačka na síti,ovšem na na Amateri.cz,spíš Lidé,Rande,Facebok.......atd.
Bezcenna kurva vydávající se za maserku si tady řeší své mindraky.Prosim te uz nekomentuj,bez honit ocasy,to jedine umíš a urcite taky spatne🙏🙏radši se nevyjdaruj protože,už ti nezbude ani pár posledních klientů a budeš jit nedej bože muset normálně pracovat.A to asi bude problém.....🤔🙏
Ale jistě že se to na školách učí. Již od prvního stupně základní školy se dětem pouští naučné dokumenty o všech hrozbách internetu. A jen mě udivilo že tady chlapec který toto vlákno založil tyto informace neví. A pokud umíte číst napadá celou tu dobu on mě. A ano, lidé odchází, především proto že tato skupina díky kriminalitě, kuplířství,drogám je obšancovaná kriminálkou a tak v klidu si sledují podezřelé profily lidí atd. a přidávají se nenápadně do debat a podobně. Ti chytří to prokouknou ale těch je tady opravdu pramálo,nebo zrušili učet či už dávno bručí.
Již děti na základních školách se minimálně 10let učí že na internetu nemají hledat seznamovaní, a o dalších nebezpečných věcech které se na internetu dějí. A hrebecek82 ty jsi celou tu dobu byl vězněn kde že až nyní jsi přišel na tyto informace a sděluješ nám je?
Já jsem se na internetu s pár normálníma holkama seznámil. A s některými došlo i na sex a vztah, takže mi není úplně jasné proč ho takhle stíráš. Ale seznamoval jsem se na normálních seznamkách, nebo na fb. Tady ne. Tady je to spíš žvanírna. Ale zase jsem tady našel zajímavé typy třeba na ty swingers kluby.

Nereálné setkání
Domluva