Poprvé

Bravantice

Byla jsem včera poprvé,a určitě ne naposled. Super prostředí a jeste úžasnejsi lidé. Super zážitek. *15**15*
Dnes
Dnes
Ahoj krásko napiš tady nebo na +420721068452...bude sranda
A jak to probíhá..toe.zajima
....taky bych tomchtel zkusit

Jo, a kde to v těch Bravanticích je?
Najdou to jen Ti, kteří vědí, kde hledat *22*
Ahoj, přítelkyně má narozeniny, jdeme si zaswingovat do Fantasy na kandaulistickou párty, čt 6/2/20 večer do Fantasy. Nechcete se zkusit přidat? Uvítáme zvědavé a nadržené páry, samečků tam bude dost ... :)
*19* no jasně,že Bravantice*63**63*mohu jen doporučit
Kde si byla? Rad bych na nejaky ten sraz sel taky.
Také jsme tam dřív chodili ale zdálo se nám že tam s muži chodí stále víc placených společnic takže jsme přestali.
to jste napsali pěknou kravinu!!!...se nám zdálo???ale v poho,hodně lidí to tu nemůže rozdýchat,že Bravantice všechny válcují a nemají konkurenci
Questo post è stato eliminato dall'utente.
at poskytuje služby.je to její věc.jestli to měla placené to je také její věc.co se starate když píšete že už tam nejezdíte?umíte něco jiného než pomluvy a špínu?
píše a napadá tady člověk který je z čech a očividně v Bravanticích ani nebyl.Jen se chce asi zviditelnit chudák
Jo a chtěla bych dodat. A těmi lidmi co jsem tam došla, jsem spolecne pila tak drink. To bylo vše. 😁
lidi zkuste někteří používat mozek!!kdyby si někdo bral placený doprovod na páry,kde se samotný muž nedostane má to logiku,ale teď byla volná akce pro všechny kde může i samotný chlap,tak proč by to řešil placeným doprovodem,když mohl jít sám
Ano přesně tak. Nas tam bylo 5 a ani s jedním jsem tam čas netravila.
Ano...a pointa je v cem? Ano byla tam vcera, nebyla tam sama a pokud to mela nebo nemela zaplaceny jako doprovod to je jeji vec....a jestli dela cilenou reklamu to je taky jeji vec *21*
souhlas,je to každého věc,a pochybuji,že by tu někdo kdo to má placené psal jak se mu tam líbilo nebo né,pokud by to měla jako kšeft měla by úplně u prdele něco vypisovat
v tom,případě by asi lidi neměli už jezdit nikde,když jak píšete je to všude,ale je zajímavé,že to tu vzpomenete jen u Bravantic
Uklidnime hormony :D bylo nás 5 přátel 😁 přišla jsem tam s někým a odjela úplně a někým jiným. Takže reklamu ani nic podobneho nedělám. A to že si tam někdo pozve placený doprovod...No a? 😁
Zdravíme Bravantic,díky,ale jen pro pořádek,nikoho neválcujeme a s tím,že nemáme konkurenci by se taky mělo přibrzdit.Každý je na něco jiného a každému se líbí něco jiného.Přejeme všem pěkný den
Taky bych na naky sraz zase,ale vse je dost z ruky a nemam skym
Anče s Máňou se taky nechce...?! *4*
hm super tip na víkendový oběd *3**3*
Máš recht! *24* Jedině domácí Premiérské STB saucisses z Kosteleckých uzenin!!! *2*
ne,bratránek má svou farmu
kostelec si strč do prdele*124**124*