Občas se mi stalo že 16 bylo málo...Tohle se předem běžně ženám neříká a většinou je to překvapení.Nic to nemění na tom, že když je je někdo lempl ,tak nepomůže nic.Schopnost napojit se na ženu a vnímat ji , rozhodne o všem.Nikdy jsem si nebral osobně negativní poznámky k mému vybavení 👍🙂 Další věc je velikost vagíny. Ženy s neznalostí funkce pánevního dna jsou v" pasti velkých penisů".
14-15 cm je takovy prumer v CR (dle statistik na internetu), tak bych tu zas nepsala, ze 14 cm je malo (chlapu s komplexem malyho pera je vic nez dost, i kdyz treba vubec maly pero nemaj). Byvaly mel 17 cm a treba pri poloze zezadu nemohl ani "na doraz", protoze to bolelo... A urcite nejsem jedina, ktere vic jak 15 cm nevyhovuje...
Menší se více snaží....no já taky občas od ženy slyším ještě, více, hlouběji, ale někdy mi dojde penis, no 

Ted vážně, je to individuální. Asi se s menším bude více snažit, pravda. To posoudí jen ženy. Ale pokud se bude snažit i s větším, přijde mi to jako ideální kombinace
Ted vážně, je to individuální. Asi se s menším bude více snažit, pravda. To posoudí jen ženy. Ale pokud se bude snažit i s větším, přijde mi to jako ideální kombinace
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
No kdo...kdo asi...no prece ty! Ty Luisito mas nejvetsi bambitku v sirem kraji. Tak toho vyuzivej.
Já jednoznačně raději menší. Ale byla doba, kdy jsem taky snila o tom zkusit velkého, že to určitě bude super. Zkusila jsem, a vím co je pro mě příjemnější, takže už nechci. Myslím, že spousta z nás to hledá proto, aby to zkusit. Tím neříkám, že neexistují ženy, co jim to vyhovuje a chtějí velké protože jim to je příjemnější. Negeneralizujme, každý je jiný a každý ho hledá z jiného důvodu...

Sex s velkým M
Takco :)