Questo post è stato eliminato dall'utente.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Díky za reakci. Já ho mám zase lehce dolů, záleží na síle erekce. Ale asi v 17 letech mi jedna holka při náhodném sexu ráno řekla, "hele, takhle jsi se s ním narodil?" :D
Takže jsem se zastyděl a ona že při sexu zezadu to bylo neskutečný. Měla v té době cca 30 let, takže už něco zažila. Ale zarazilo mě to. Dle dalších partnerek v životě, má většina mužů ptáka právě zahnutého nahoru, tak by mě zajímalo jak a v čem je to pro ženu lepší a v čem naopak může být občas problém.
Takže jsem se zastyděl a ona že při sexu zezadu to bylo neskutečný. Měla v té době cca 30 let, takže už něco zažila. Ale zarazilo mě to. Dle dalších partnerek v životě, má většina mužů ptáka právě zahnutého nahoru, tak by mě zajímalo jak a v čem je to pro ženu lepší a v čem naopak může být občas problém.

TVAR A SMĚR STÁNÍ PENISU
Má to na vás nějaký vliv?
Ale jak je to s tvarem penisu? Někomu stojí nahoru, někomu rovně, někomu dolu a někomu do strany.
Někdo má zase hubený dlouhý, někdo průměrný nebo malý ale macatý a k tomu ještě ten směr "zahnutí".
Jakou výhodu má dle ženy při souloži a určitých polohách směr stání a tvar penisu?
Má i směr a tvar vliv na prožitek aktu? Jsem zvědav s jakými máte zkušenosti a co se zde rozjede za vysoce intelektuální debatu, hlavně od mužů, ti umí z komára vždy udělat velblouda :D