Je to kus od kusu. Potkal jsem extrémně mokré i méně záleží obecně na tom jak to sedne někdy méně vlhká může být lepší než víc taky záleží na konzistenci. Nekdy se to mění i během cyklu, že v určitou dobu se mi udělá lépe než jindy.
Neblazni...chlapi (ja na 100000%) to milujou. Nejlepsi vec nakladat mokrou "buchtu" a jeste ji moct naplnit 🤩🤩🤩
Hoď si pod sebe igelit a do kundy si vlož ježčí kůži, ať partner taky něco cítí!
Pises o analu, ale uz ne, jestli se on udela. Pokud ne, chyba nebude na tve strane. Muze mu to prijit nechutny, ze tolik teces, to je ovsem stale jeho problem. Ty a tva tekouci studanka jsi snem vetsiny muzu.
Moc vlhká - nádhera. Zkus až v tobě bude tak prstama mu státhni péro hned u stdkých pysků. Bude mysle, že jsi úúúzočkká. Jemu se víc prokrví a bude citlivější. Nebo u kořene mu udělej prstama O a uvidíš jak mu bude tepat. Kdž tak ho prstama přitlač na jednu stranu ať se drží alespoň jedné strany.... Vhkost to je dar.
Třeba pro mně je sex hodně visuálně/akusticko/estetický zážitek. U vysportované holky která umí hezky zavzdychat je jedno jak je volná nebo vlhká, vždy mě udělá. Oplácanější holka muže mít sebepevnější kundičku, dokud nezavřu oči a nepředstavím si jinou tak mě neudělá ani vysavačem. A proto oplácané ženy ne, je to trápení pro ně i pro mně.
I když, znám baculku u které bych udělal výjimku, má tak nádhernou tvář že by to jistě šlo :D
I když, znám baculku u které bych udělal výjimku, má tak nádhernou tvář že by to jistě šlo :D
Proc Ty bys mela mit depku? Vzdyt je to nejluxusnejsi, kdyz zena hodne tece. A nejvetsi zazitek je, ukojit ji do vystriku. To jsou jen vyjimky, ale jde to... udelam se silneji, kdyz zena mega zvlhne. Netrap se nicim.
Jinak z těch dob kdy to bez mokré skvrny nešlo (ať už to teklo z partnerky dolů nebo když byla nahoře tak mně po péru dolů mezi moje půlky - velmi vzrušující - až na prostěradlo) si pamatuju že fakt fungoval "kroužek" z prstů před vagínou, nebo nakonec prostě vyhonit
S váma, ženskejma, jsou jenom samé potíže.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Já právě toto hledám moc po tom toužím
Taky si myslím, že dochází k malému tření. Toto se stává i u žen, které mají po porodu. Zkusit stahování pánevního dna a když je v Tobě, tak stahnout a měla by ses zúžit a tim by mělo docházet k většímu tření. Jinak co mokrý orgasmus před stykem? Potom by to mělo být také lepší.
Tak se nemilujte a mějte jen sex.
A co poloha, kdy vic tisknes nohy k sobe, aby mel penis sevrenejsi. Zezadu lezet na brise s nohama u sebe. Nebo zepredu a dat chlapovi nohy na ramena (svicka). Vic stavy neni rozhodne nevyhoda a zamokrene a vonave povleceni k sexu patri.
Kamarádka co bývala silně vzrušená a hooodně tekla, takže to opravdu neuvěřitelně klouzalo a špatně stimulovalo penis, používala svou ruku. Normálně před svojí kundičkou měla neustále svou ruku, prsty do O jako při honění a současně, protože to prostě nejde udržet, narážela do svého poštěváčku, což jí samozřejmě dělalo ještě více dobře. Také bych to hodnotil spíše jako přednost. Jen to dobře využít! Nemuseli jsme ani mazat při análu, stačilo to, co teklo z ní. Naprosto bezvadné.
Vůbec to neřeš. Buď ráda, že máš hojnost svého mazutu, a že nemusíš používat gely. Kdybys měla suchej lauf, bylo by to mnohem horší. Snad by bylo dobré dát si pod sebe složený froté ručník a naučit se při milování co nejvíc stáhnout. Chce to jen cvik a trpělivost. Jedna moje kamarádka měla taky svatyni jak houkačku od mopédu, širokou a volnou, a časem se jí naučila stahovat.
Moje partnerka bývá taky hodně mokrá , někdy když je při poloze ona nahoře tam mám pořádně mokrý koule a ochlupení a někdy mi to zateče až mezi půlky a to pak většinou šílím slasti a hned mám orgasmus .U Vás jde ,ale spíše o problém tzv. syndrom ztracené vaginy ., kdy penis necítí téměř žádné tření o vaginu a dochází k slabé stimulaci .Samotné mokro se mužům většinou moc líbí .
Ahoj. Myslím, že problém bude někde jinde, než ve vlhkosti tvý jeskyně.
Já mám stejnej problém. Taky mám obrovský problémy udělat se při kvrdlání.
V mém případě to myslím bude ze dvou důvodů.
1. Moc se soustředím na to, aby si to užila ona, že si to pak sám moc neužiju.
2. Kdysi poměrně dávno mi bejvalá manželka řekla, že to stálo za hovno, že jsem se rychle udělal.
Od té doby se neudělám ani po třech hodinách. Mě to zas tak nevadí, páč orálkem nebo ručně se udělám. Ale všechny holky co jsem od té doby měl, s tím měly problém, protože si to braly osobně.....
Já mám stejnej problém. Taky mám obrovský problémy udělat se při kvrdlání.
V mém případě to myslím bude ze dvou důvodů.
1. Moc se soustředím na to, aby si to užila ona, že si to pak sám moc neužiju.
2. Kdysi poměrně dávno mi bejvalá manželka řekla, že to stálo za hovno, že jsem se rychle udělal.
Od té doby se neudělám ani po třech hodinách. Mě to zas tak nevadí, páč orálkem nebo ručně se udělám. Ale všechny holky co jsem od té doby měl, s tím měly problém, protože si to braly osobně.....
Vůbec to z mého hlediska neni žádný problém . Je to úplně super když je žena hodně mokrá a je to pro mě strašně vzrušující .

Jsem moc vlhká.
Jsem při milování moc vlhká.