Prezervativ

Jaký?

Proti otěhotnění je kondom dobrý, ale to je dana nebo tabletky taky. Ale proti nemocem může být na prd - pokud se dotyčné navíc jeeště hrabete prstama ve svatyni, popř. pokud ji uspokojujete jazykem. Taktéž pokud jí něco vymáčknete z bradavky, nebo pokud jí to odkápne samo, a pak to olíznete nebo vcucnete.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Máme: Souložení stylem tzv. "na blbce". Je to jednoduché: píchat jen doma. A zítra taky jen doma. Pozítří taktéž. Prostě stále jen doma. Jak ten blbec.*1*
Já jich zkoušel hodně, ale upřímně kromě vroubků a dalších hrbolků nebo podobných vylepšení jsem nějaké rozdíly nikdy extra neregistroval. Víceméně mi to přijde všechno na jedno brno. Je mi jedno co koupím.
Dobrý jsou tenký Durexy. Ale já to mám stejně radši bez :P
Dobré jsou ty perickove gumy z Lidlu. Partnerka ani jiné nechce
Žadny, nechala jsem se po porodu udelat zakeok a nyni muzeme klidne bez. Pred tim kondom a manzel si take stezoval, ze to neni ono a navic jsem otehotnela...
S pritelkyni bez kdyz brala prášky a teď kdyz nebere tak s kondomem ale citlivost je horší, tak jsme to ted parkrat riskli i bez s vystrikem ven, ale zase to neni ono kdyz se musis hlidat kdy ho vytáhnout.
Jsme v zahranici a dosli ji. Az se vratime tak zase začne
Přesně tak, s kondomem je to o ničem. Stačí si dát pozor s kým spím (nejen partner) a nemůže se nic stát.
Tak třeba ty to posouit neumíš.. raději používej kondom
Jen aby na to posouzení měla stejný názor manželka potom až praskne, že neměl tak dobrý odhad jak si myslel:-)
Dnes náhodnou známost bez kondomu...tomu říkám hazard...a každý kdo tu píše že si umí vybrat...to mi hlava nebere...hlavně aby si uměl vybrat i ten který byl vybrán a stejně tak i ostatní partneři... Potřebujete jít na výtěr z uretry....jako sůl...kdo si to nevyzkousel.... neuvěří
A lovit dneska zdravého na seznamkach...kdo tu hledá taky je jistě cudnost sama..s inkubační dobou těchto neřádů....v rozkroku průchoďák...a jediné co šlo použít byl kondom aby to nebyla loterie o velký průser,... jasně že bez je to lepší...otázkou je..jestli to za to stojí
Kondomy SKYN, bezlatexove a ultra tenke. Dražší ale jiné už nepozivame.
Jiz leta pouzivame Durex Feel Intimate. Asi jsem divna, ale ja jako zena sotva poznam rozdil mezi kuzi a timto kondomem. Navic smrdi mene nez vetsina kondomu.
Mám zkušenost s Durex Real feel. Tyto mohu doporučit osobně je mám velmi rad.
Ach jo. Takový to komentář vždy potěší. :) Tak za prvé o tom že píchání bez ochrany je nezodpovědné ví asi každý. Riziko je samozřejmě vždy, ale možná je na čase si nastudovat, jak se pohlavní nemoci přenáší a kde jsou jaká rizika. Pokud někoho, někdo honí a pak sahá třeba na prsa, tak riziko je menší, než když ho někdo někomu narve do zadele bez ochrany. Při prstěni jsou ostrihane nehty nutnost :)) To samé osobně bych nikdy nelizala lehkou ženu, proto se snažíme najít i normalni lidi co to nestřdaji, jak spodní prádlo. Je to každého věc a pokud je uzavřena skupina lidí, která má lékařské testy a neujíždí jinde, tak tam je to v pořádku. Navíc dnes existuje spousta kondomu, které jsou úplně jinde ano pořád je tam bariéra a hraje tam roli i psychika o tom žádná. Každý ví že sex bez ochrany je jinde. Jen z mého pohledu někde na swingers si borec sundat kondom a potom mne říct, že on to tak má rád, tak mu urvu koule a když to nezvládnu já, tak přítel ano a když ne on zaplatím pár ukrajinců. :) Každý si svého zdraví váží jinak a ano je to každého věc, pak budeme číst na seznamkách jsem HIV pozitivní a hledám HIV pozitivní :)).
Až se ti bude svírat prdel strachy v čekárně na ambulanci dermatologie na výsledky testu na HIV, který nakonec dopadne dobře, tak si pak budeš navlíkat kondomy i když bude venku pršet. To ti garantuji.

Před sexem si přece jdeš ruce umýt automaticky ne. Mě by teda ani nenapadlo do někoho strkat neumyté prsty.
Po sundání ochrany sex konci. Oba jdou do sprchy.
No končim diskuze na fórech. Vždy se najde člověk chytřejší než odborníci a každou diskuzi pokazí arogantním a agresivním přístupem. Jinak se špínou nešukame neusď nás podle sebe.
Však skonči, stejně tvé příspěvky za nic nestojí.
Za mě musím říct, že už nějakou dobu nepoužím žádné kondomy. Vůbec nic jsem z toho neměla. Jako kdybych jen ležela a někdo si jen tak hrál tam dole. Sice mám celkem dost sexuálních partnerů a nejsou to pořád ti stejní, ale i tak bych do toho s kondomem nešla.
s cizíma a bez kondomu? no tvl....*378*
nikomu nic nenutím, jen říkám jak to dělám já. s gumou si prostě opravdu vůbec nic neužiju.. to by bylo úplně o ničem
Všechno jde když se chce.. jen si člověk musí umět vybrat.
Do fóra jsme moc psát nechtěli, ale toto je v dnešní době opravdu nezodpovědné. To by nám musel zamavat snad ještě čerstvé vyplněným lékařským potvrzením a i tak bychom tomu moc nevěřili. Pak se nedivme, že se to šíří jak korona virus :))). Trocha nadsázky prosím. :)
přesně tak.a ještě se tím chlubí... tohle fakt nepochopím
proč ne? stačí aby stříkali ven
ale tady nejde o střik.pohlavní nemoci ti nic neříkají?!
bože
Hezký příspěvek a o tom konci to je. V dnešní době fetáčka nepoznáš pokud už není úplně prolezli. Dnes je trend nebýt gay, ale Bi takže spí se vším. Takovy člověk dnes může vypadat na hoře huj, ale dole fuj. Někdo má strach někdo ne. Než počítat se statistikou, že mne se to stát nemůže udělám vše abych šance zvýšil. No a být válečný konflikt radši radši budu mít 90% zbraň než žádnou. Jak říkáš je to každého věc a každý má jiný názor. :) hezky den.
Uzivam znacku my.size
Nic moc vune, ale skvele sedi.
Doma kondomy nepoužíváme, ale slyšela jsem, že docela dobré jsou DUREX Invisible Extra Thin Extra Sensitive .