Nahá xD nehodlám nic na sobe upravovat, posouvat rukáv nebo nohavici atd 🙈🙈 když spím, musím mít absolutní pohodlí
Zásadně nahý, maximálně tričko.
já spím jedině nahý od mládí. nevidím na tom nic špatného spát nahý.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
V Adamově rouše
V posteli....................................
děcka mají do ložnice zákaz.
Kámo, není to trochu jejich věc? Ono to není zas tak neobvyklý. Vem si Daniela Radcliffa (Ten týpek, co hrál Harryho Pottera), kterej taky vyrůstal v rodině, kde nahota nebyla tabů. A řekl bych, že vyrostl do mentálně zdravého jedince.
Uvědomuješ si, že tobě, ani tvým dětem to nikdo nenutí? Pokud máš aspoň trochu rozumu, uvědomíš si, že je to každého věc. Každý má ty hranice jinde. A to se netýká jen nahoty. Týká se to i různých fetišů, trávení času s rodinou, nebo sportů. Existujou lidi, co lezou na skály bez jakéhokoliv jištění a jsou to fakt strmý stěny. Někdo chodí na nudapláže a přijde jim to v pohodě, jiní učí svý děcka střílet. Protože těch případů střelců ve škole je málo, že jo. To už by byl radši pro tu nudapláž.
:) Nečekal jsem takto přímou odpověď, byla to taková milá řečnická. Zkusila jsi spát nahá? Je to tak trochu (nebí spíš hodně) o pocitu volnosti. Nechci tě tlačit z komfortní zony, zvláště jestli máš důvod a není to jen ten zvyk, jak píšeš. I poleno jako jsem já to pak pochopí. Měj se fajn. 

Ty jsi ale debil promin a to tady vůbec nikam nikomu nepíšu
tak nahej bys doma před dětma nechodil, ale čuráci by ti z pusy padaly o sto šest 

Dlhé roky spávam nahý ... v posledených týždňoch som si obľúbil tričko a ponožky, kvôli nižšej teplote :) tak to striedam podľa nálady a zdravotného stavu :)
Máme s partnerkou oba noční košile. Nejradši ale nazí.
Jsem rád že je dost lidí kteří mají rádi spánek bez jakýchkoliv kusů oděvů
no když se někdy zadaří v pohostinství, tak spím v riflích a tričku

To já taky, a nejlépe ve své a přikryty svou peřinou
Ano u tebe, už se kámo opakuješ
A vo tebe, u tvé nahoty, už Kamo opakuješ
no moje občasna navštěva spi taky ne v me košili, ale v tričku s dlouhym rukavem a když se ji ptam proč si to obleka, tak mi řika že mě ma celou noc v mozku protože krasně vonim a ja ji řeknu hele na zrcadle je muj parfem tak se postřikej

Nahé spaní prý zvyšuje sexuální život mezi partnery
ja spim jen v tilku

Mě by tílko vadilo, furt by mě někde škrtilo
Taky spím nahý, celý rok
V čem spíte
Nazí nebo v pižamu