Fotenie na film

fotí tu ešte niekto na film?

Ahojte, tak mi napadlo či niekto z ľudí ktorý sa tu venujú foteniu aktov ešte fotia na analóg? Respektíve aký máte obľúbený film :)
Ahoj, ja fotim obcas na film, alebo stredny format 6x6 alebo klasicky kinofilm. A aky film? Jedine fomapan 100 :)
Kupit si spickovy fotak trva chvilu.Naucit sa s nim fotit trva mesiace.Naucit sa fotit trva roky a tento proces neskonci.Fotoaparat Vas neprinuti pracovat na sebe, to mozete len vy sami.Najlepsi fotografi aj moje vzory, tí vsetci fotili horsou technikou nez mame dnes k dispozicii.
ahoj. trosku nesuhlasim. na fotenie nepotrebujes spickovy fotak. ano, naucit sa to chvilu trva ale pokial to mas v oku, doladis iba nastavenia a je to ok. ja uz analog nefotim, je s tym vela prace a hlavne v dnesnej dobe je vysledok neskoro, dnes chcu vsetci vsetko hned. fotim na bezzrkadlovu digital s velky cipom - nieje to fullframe. kupujem lacne menej kvalitne alebo starsie skla - tj objektivy a fotky dostanu osobitny charakter. fotim vacsinou original na čiernobielo a fotky neprechadzaju postprodukciou - neupravujem ich - nechavam ich tak ako boli zachytene. ak by mal niekto zaujem o podobne fotenie, akty, erotika ale aj perverz, nech napise do spravy- z pochopitelnych dovodou neposkytujem nahe portfolio. pri foteni sa drzim pravidiel ze fotim len to co sa mi paci a tak ako ja chcem, samozrejme nejaky napad mozete mat, zvysok doladime. a posledna podmienka - vlastna SDHC karta, tym mate 100percentnu istotu ze Vase fotky budu skutocne Vase..
Ako si si nepochopil co som napisala ale neva.
Fotenie na film ma svoje caro , este vecie caro ma ich vyvolanie si ich v vlastnej komore.
Ty fotis na karty :)
pochopil.. osobne nafotim max dva filmy za rok.. len tak pre seba.. lebo si na to viem pockat a rad si pockam.. ale ak fotis pre niekoho tak nikto na to cakat nebude...

S tym nesuhlasim . Citujem " ak to mas v oku " tak je uplne jedno s cim fotis, ci je to digital alebo analog. Rozdiel je len v tom ze pri digitaly mas moznost nevydarenu fotku opravit ,pozries, nezda sa ti , cvaknes este raz. Zle fotky vymazes. Pri analogu nie. Tam to musis mat v tom oku. :) Tiez je uplne jedno ci fotis pre seba alebo pre niekoho . Ak to vies tak vysledok je unikatnym ak nie tak ti nepomoze ani naj. technika. To je ako tvrdit ze vytvorit sochu sa neda bo nemas spravny kamen :)
@CathyDavid tvoja zatiaľ najlepšia galéria je tá o rannej káve. Má to príbeh a neuveriteľne krásny záver. Ak to fotil tvoj partner, on to naozaj má v oku. A mimochodom samotný aparát alebo médium nehrá až takú rolu, keďže rozhodujúce "slovo má zrak". Vedieť ukázať za všetkých okolností ako vidí svet, ten kto nasmeruje tú optiku na cieľ, to je už o umení. Pre mňa film bol vždy väčšie vzrušenie ...
Ano, má to svoje ,,čaro", a dlho som kvalitatívne dával digitálom ,,na frak"....
Ale postupom času , nárastom megapixlov už len skúsenosťami, ako to nafotiť...
Sadneš za PC, neriešiš teplotu vývojky, tmavú komoru, dĺžku expozície papriera,
a kopec ďalších vecí ako zvečovák,sušička a pod...Naviac neriešiš, či máš ešte film, odfotíš, pozrieš sa, či je to OK, ak nie zmažeš a znovu.... už je to len spomienka...
Noo ja som nedávno fotim par soft vecí na Čb stredoformát a velmi ma to bavilo, ved ak by to niekoho zaujalo tak mozem preposlat :)
tak niekedy to malo svoje čaro - človek si musel zvážit každý záber,, a dufať že foto sa nakoniec podari *24* aj ja som niekedy tak fotil,, na film aj čb ,, a fotky sám aj vyvolaval,, pozdejšie už som to nechal na "fotolab" ak už som chcel aj farebme,,, ;) ale ano malo to svoje čaro,,, (samozejme akty tela nahe či eroticke foto to neboli - nvm kto ake fotil) .. *7**4*
Ale ano za každým na dovolenke sme fotili erotiku na film v zrkadlovke canon a ah do mobilu ked dame vyvolať film pekne fotky vložíme do albumu ktory mame taky vyhradený na eroticke fotky je zaujímavé fotit ešte klasikou žiaľ sa nam fotoaparat pokazil.
fotím na film a nie len erotiku. je to môj najväčší koníček :)
Dnes viete kúpiť fotak na film za pár eur na bazosi