Nejlepší je vyzkoušet všechno, pak se rozhodnout co nejlépe sedí.
Podle fotek to bude 20 leda tak od konečníku., 😂😂😂
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ironie na tom, ze hodne parove/cervene nicky chteji tak 20+ cm na delku. Kde sehnat tady je pod velkym otaznikem.
Široký penis?! To ve mně evokuje představu, že ho máte všichni placatej jak ocas bobra...

(Nebylo by bývalo lepjší použít slovo průměr?
)
(Nebylo by bývalo lepjší použít slovo průměr?
Já jsem spíš pro šířku a obvod. Penis není perfektní válec ani zdaleka a proto mi přijde slovo průměr zavádějící v souvislosti s obvodem. Díky tomu, že každý ho máme jiný, tak dva se stejným obvodem můžeme mít různou šířku :)
Přesně, rozměrný majitel není dobrý. Stejně jako rozměrná majitelka ženského pohlaví, to je taky špatně.
Ideál je pro mě 17 na délku (dosáhne i při přirážení kam má + při některých polohách už to je na doraz), víc jak 18 určitě ne a cca 5-6 na šířku (ale i širšímu se umím přizpůsobit). Určitě bych raději 14 a širšího než 20 na délku. A pokud možno velký a výrazný žalud, takový je radost kouřit :D Mám nepříjemnou zkušenost z minula, kdy to ex s cca 20 neuměl a sex byl spíš utrpení než radost. Zkušenost mám i s cca 18-19 a tam mě po sexu vždycky bolel podbřišek. To stejné platí pro A.
samozřejmě napsáno šířka - myšlen obvod :)
Taky je blbý když je širší než delší.
Díky bohu, konečně někdo kdo má reálné představy o reálných rozměrech.
Jo a kam nedostane tam alespoň dostříkne 😁

Delší nebo širší
Jakému dáváte přednost?