ekondomy.cz
Líbí se mi jejich stránky, že jsou dobře kategoricky řazené, přehledné. Pro mě dostačující výběr. Dodanému zboží věřím, že je atestované, zdravotně nezávadné. Dá se snad dobře případně reklamovat. Rychlé dodání. Ceny jistě vyšší než výše zmiňovaný AliExpress nebo Wish ovšem. Jinde jsem poslední roky nenakupoval, tak se přiznám, že nemám porovnání. Za mě, ale doporučuji.
Líbí se mi jejich stránky, že jsou dobře kategoricky řazené, přehledné. Pro mě dostačující výběr. Dodanému zboží věřím, že je atestované, zdravotně nezávadné. Dá se snad dobře případně reklamovat. Rychlé dodání. Ceny jistě vyšší než výše zmiňovaný AliExpress nebo Wish ovšem. Jinde jsem poslední roky nenakupoval, tak se přiznám, že nemám porovnání. Za mě, ale doporučuji.
Levné věci na, drobnosti a doplňky na Aliexpresu, kůži a latex na www.mhsexshop.com a kvalitní, větší prémiová dilda a ostatní pomůcky na www.sexshop51.cz (www.gaymegastore.cz).
Sám si je po večerech vyřezávám v proschlé olše.
Ahoj taky mám skrtici kroužek s analnim kolikem z ali.Bylo to dost levné tak doufám že to není nějak zdravotně závadné

Erotické pomůcky
Relax