Mne chybi strikani, mrdani.
A Jadran...
A Jadran...
Já postrádám pouze zavřené obchody pro běžné občany jako je např Bauhaus, Hornbach. Jinak nepostrádám nic.
Věřím že trpí lidé žijící hlavně v bytech. Ti co žijí na baráku, mají zahrady, dvory a žijí na venkově to mají jednodušší, protože mají plno možností jak trávit svůj volný čas.
Já se rozhodně nenudím a tento stav nouze bych klidně vydržel další dva měsíce.
Věřím že trpí lidé žijící hlavně v bytech. Ti co žijí na baráku, mají zahrady, dvory a žijí na venkově to mají jednodušší, protože mají plno možností jak trávit svůj volný čas.
Já se rozhodně nenudím a tento stav nouze bych klidně vydržel další dva měsíce.
Žijeme v bytě a nějak netrpíme. Po téhle stránce se nám život moc nezměnil. Oba pracujeme už roky převážně z domu. Obchoďáky jsme nikdy nevymetali. Jídlo i nákupy plánujeme dopředu už roky. Do zahraničí jsme jezdívali párkrát do roka. Jo, chodívali jsme jesnou týdně na bazén, to teď není.
Já postrádám ohleduplnost lidi, co tu situaci neberou vážně
Já v těchto těžkých časech postrádám nějaké povzbudivé slovo našeho nejvyššího, naší nejjasnější hvězdy... nějaký bonmot, který by mi zdvihl náladu. Třeba: "Víte, jaký je základní pilíř důchodové reformy v Čínské lidové republice?", "Přece syrový netopýr!" A jeho zahýkání: "Hýhaahhaahaah…"
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Válíte se pár dní doma a už jste z toho v prdeli.
Jo, to je ono. Vlastně i v těch názorech co mají dámy nad tebou jde vlastně o svobodu. Nakonec i ta dementní poznámka a zalyžování v Itálii je ono. Hned bych tam jel, ale ta svoboda všude chybí. Snad to přejde a brzo. Stejně většina hraničních opatření na krátký styk už nikam nevede. Jsme na tom stejně.
Celé mládí jsem koukal na jeden kopec ... byl strašně daleko. Ne na km, ale byl za neprostupným plotem. Teď je tam sníh, chtěl bych tam jít, už zase nesmím. Asi bych tam nakazil srnky a ony mě. Nesu to moc špatně.

Celé mládí jsem koukal na jeden kopec ... byl strašně daleko. Ne na km, ale byl za neprostupným plotem. Teď je tam sníh, chtěl bych tam jít, už zase nesmím. Asi bych tam nakazil srnky a ony mě. Nesu to moc špatně.
Viac kľudu, chyba mi moja 2ha práca a najviac ten sex
Koho bychom tam chtěli??? No určitě ne Slováka s potemělou a nevysvětlenou minulostí a zároveň s pochybnou přítomností.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Komunikaci... Plan.. Vize.. Zoufala doba

Co postrádáte?
...