Co postrádáte?

...

Postrádám ženu a to už přes rok a půl!
Já postrádám rozkrok. Krásný, voňavý, upravený rozkrok. Teď hned !
Jo to mi chybělo taky, pak jsem překonal svoji lenost a šel do sprchy 😂
Začíná mi chybět čepované pivo. Lahvace nepiju
zenu, a to nejen v dobe koronaviru
Mne chybi strikani, mrdani.
A Jadran...
Ja teda asi nejvic postradam partnerku
Paolo227
Paolo227 Inattivo 6 anno fa
Questo post è stato eliminato dall'utente.
To je, ale s nekym jinym coz je horsi
Paolo227
Já postrádám pouze zavřené obchody pro běžné občany jako je např Bauhaus, Hornbach. Jinak nepostrádám nic.
Věřím že trpí lidé žijící hlavně v bytech. Ti co žijí na baráku, mají zahrady, dvory a žijí na venkově to mají jednodušší, protože mají plno možností jak trávit svůj volný čas.
Já se rozhodně nenudím a tento stav nouze bych klidně vydržel další dva měsíce.
Žijeme v bytě a nějak netrpíme. Po téhle stránce se nám život moc nezměnil. Oba pracujeme už roky převážně z domu. Obchoďáky jsme nikdy nevymetali. Jídlo i nákupy plánujeme dopředu už roky. Do zahraničí jsme jezdívali párkrát do roka. Jo, chodívali jsme jesnou týdně na bazén, to teď není.
Ano,jsem spokojený. A to co mi chybí, bez toho se můžu obejít a nebo si na to počkám.
Asi zhruba tak nejak mozna skoro 3cm :)
Já postrádám ohleduplnost lidi, co tu situaci neberou vážně
Já v těchto těžkých časech postrádám nějaké povzbudivé slovo našeho nejvyššího, naší nejjasnější hvězdy... nějaký bonmot, který by mi zdvihl náladu. Třeba: "Víte, jaký je základní pilíř důchodové reformy v Čínské lidové republice?", "Přece syrový netopýr!" A jeho zahýkání: "Hýhaahhaahaah…" *3*
Postrádáme společný sex s výměnou partnerů ... Řeší tu někdo také něco podobného?
Paolo227
Válíte se pár dní doma a už jste z toho v prdeli.
Ty prostě nezklameš, fňukáš vždy a všude.
Jo, to je ono. Vlastně i v těch názorech co mají dámy nad tebou jde vlastně o svobodu. Nakonec i ta dementní poznámka a zalyžování v Itálii je ono. Hned bych tam jel, ale ta svoboda všude chybí. Snad to přejde a brzo. Stejně většina hraničních opatření na krátký styk už nikam nevede. Jsme na tom stejně.

Celé mládí jsem koukal na jeden kopec ... byl strašně daleko. Ne na km, ale byl za neprostupným plotem. Teď je tam sníh, chtěl bych tam jít, už zase nesmím. Asi bych tam nakazil srnky a ony mě. Nesu to moc špatně. *12**13**11**8**25**277*
Zajeď si zalyžovat do Itálie.
Volný přejezd Cz a SK. Všichni fajni chlapi jsou ta čárou*3*
Viac kľudu, chyba mi moja 2ha práca a najviac ten sex
Já postrádám normální žití, ne toto psycho... pro mě to znamená, být mezi lidmi, zajít si do kina, fitko , bazén, kavárny, holič atd... atd...
...sveho milačka!!!!................
postrádáme klid, jelikož doma máme jednoho kazišuka navíc *3**3**3*
Pořídil jsem bezdrátové sluchátka Jabra, neuvěřitelný jak to funguje, kazišuka nevidím klidně i 2 hodiny a kouká i na věci co ho normálně nezajímají *24*
Prd, radeji kup neco poradneho s aktivnim odhlucnenim ;) to mu pak muzes soustat za zady pul metru a on to ani nepostrehne *3*
Na akustika nejsem expert, tohle mi bylo doporučeno a musím říct že spokojenost. I když nemám s čím srovnat to je fakt ;)
Sony WH-1000XM3
Za ty prachy to stojí *4*
8k uff, to je cele moje kapesné *3*
vecere v normalni restauraci *22* a ne, nejsem burzoust *3*
Tak za ty prachy by mi to ani nechutnalo :D
Pánové, tady nejde o hluk *3**3*. "Mám hlad, mám žízeň, co bude k obědu, večeři, bla bla bla"
Hmm, v pubertě mi stačilo playstation1 a hlad ani žízeň sem neměl klidně dva dny... K tomu ty Sony sluchadla a budeš je muset nutit aby si dojeli alespoň na toaletu *3*
Schopni, (ne vsehoschopni) lide ve vedeni statu.
No, co si ve velkem duchodci zvolili, to ted maji *22*
Jj a koho by jste tam chteli, prosim nejake jmeno...
Koho bychom tam chtěli??? No určitě ne Slováka s potemělou a nevysvětlenou minulostí a zároveň s pochybnou přítomností.
Ja jsem pro duhovou vladu odborniku, teda duhovou krom rude. A vladu odborniku a ne “odborniku” ;)
To i chemik Kalousek to zvladl lepe nez ti odbornici kolem agenta Burese *4*
Jj chemik Kalousek uz tam byl. Mozna, ze schaneji posilu z lidu - TEBE
Ale keců za klavesnici nas mnoho...
Není náhoda, že vládu obhajují většinou lidé, co neumí ani dát dohromady větu v rodném jazyce. Čím to asi bude..
Asi tim elito, ze by jsme psali na telefonu??? Jj slunickari to je nase budoucnost.
V poho. Take s tim mam problemy. Vzdycky napisi "shanet" a T9 mi to prepise na "schanet".
Asi to bude tím, ty jelito, že píšeme z mobilního telefonu??? ANO, ANO, sluníčkaři, to je naše budoucnost.

Stále čekám na těch mnoho ocitování motyle *22*
Muzes jich teda mnoho ocitovat? *22*
Ze nejste ve clade a chytracite tady...
Kadeřnictví, potřebuji ostříhat vlasy, dal jsem si i inzerát zde do seznamky ale nikdo se neozval. Jo, roztáhnout nohy to umí každá ale ostříhat vlasy... :D
Mile dámy já si opravdu nedělám srandu, inzerát pořad platí. Potřebuji ostříhat vlasy, brzo budí vypadat jak z rumburaka prdel *25*
já taky potřebuji ostříhat, budu nosti asi pořád zimní čepici
Ty hele, ale Tri je na vlasace a vousace *4* tak si to rozmysli *22*
Vousače mám o metr níž, o nic nepřijde *3*
She must learn how to love wild nature...
Moje slova, clovek aby ty roztahnozky lopatou pomalu odhanel, jak nedaj pokoj. Ale vlasy ostrihat nenabidne ani jedna. Blpky nadrzene.
Pořád můžeš uvolnit dotační balík z rodinného rozpočtu a podpořit zdejší ekonomiku :D
Komunikaci... Plan.. Vize.. Zoufala doba
Postradam souseda. Roky jsem na nej kaslal a ted neni o nem ani zminka *22*