Nosím trenky volné i upnuté...podle situace. Prý mám hezký zadek...?!?
Slipy nikdy.
Tanga asi 8-9 let...3-4x za rok jako překvapení pro manželku.Občas pro osobní vzrušení si je beru přes den (1x za měsíc). Pravidelně je nosím, když jdu navštívit nějakou dominu.
A jak píše nejeden muž...v létě nejraději na ostro O:-)
(edited)
Slipy nikdy.
Tanga asi 8-9 let...3-4x za rok jako překvapení pro manželku.Občas pro osobní vzrušení si je beru přes den (1x za měsíc). Pravidelně je nosím, když jdu navštívit nějakou dominu.
A jak píše nejeden muž...v létě nejraději na ostro O:-)
(edited)
Jedine damska minitanga..........
Nosím pánská tanga nebo nic a na noc v zimě pánskou noční košily
V létě nejraději nosím pánská tanga a v zimě raději slipy klasického střihu nebo boxerky. Preferuji střihy, které zvýrazňují to co mají muži mezi nohama.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Koupil jsem si dva týdny nazpátek pánský tanga Joe Snyder...te nedelam reklamu,ale maji nekolik druhu a je to strasne sexy.......Samozrejme to vypada lip na hezke postave,ale tanga se mi nosi skvele a plus vzrusuji.........Rad bych to nosil i ven na koupaliste apod,ale Česko mám pocit na to není ještě dospělé......u moře v ničem jiném, chodit nebudu......Pak jsou taky fajn moderní slipy a boxerky,ale ty tanga jsou asi nejvic fajn.......pekny zadek u chlapa je pro chlapa taky pekny pohled,jsem hetero.....o zenach se bavit ani nebudu:-)
Boxerky. Nejlip vypadaji a jsou pohodlne. Upnuté koule ve svém postreprodukčním věku už neřeším.
Boxerky ale škoda že nemám tak velkou bouli vepredu

Spodní prádlo u mužů
Zajímá mě co muži preferujete